Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вепр - украинския 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вепр - украинския 4Х4

Оценете съответната ужасия, аз се впечатлих...прилича на незаконно дете на джоган и Инфинити...http://auto.mail.ru/news?id=17919

Снимката:

и още
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: Вепр - украинския 4Х4

Първоначално публикуван от quadra
    Оценете съответната ужасия, аз се впечатлих...прилича на незаконно дете на джоган и Инфинити...
    Това с лъскавите черни ламарини отгоре нещо нич не ми се връзва с шасито отдолу. Най ми мяза на някакъв мутромобил и май не се чудя защо:

его создание проходило под патронажем известного боксера Виталия Кличко.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Мани-мани... Чудя се кой му е бил "дизайнер"...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

на мен ми харесва(външно)но аз не разбирам много от джипове

Коментар

Точно там е проблема, като проходимост може и да е добре (макар че с тези 3 тона се съмнявам), но външния вид не е ясно изобщо какъв е. Кажете ми кой елемент с какво се съчетава? Каква е стилистиката и какви са ключовите елементи? Къде е линията? Бахмааму и грозник.

Коментар

мен ми прилича на доста груба сбирщина от детайли от разлицни автомобили. Купето като че ли е от американските таксита ( някакви шевита бяха). Като се замисля че и аз бях сделал нещо подобно, шаси от уаз с качено върху него купе от волга комби, обаче със запазена предница от уаза

Коментар

70 000 $ е ценичката маи маии.... иначе мен ме кефи като форма но наистина си е МутроМобил а някои знае ли с какъв двигател е този звяр?
              "Опознай Родината за да я обикнеш"

Коментар

Мен лично си ме кефи формата, наистина нещо средно между инфинити и газка би казал.
                Сега подробностите:
                Колата е един от конкурентите на Н2 на този пазар и явен продължител на хамероманията. Също такъв е "Дозор-Б"
                Размерите и доста се доближават до Н2 - 5300х2500х2100.
                Двигателя е 136 кс номинална мощност, при общо тегло три тона и още два тона товароносимост. Дизел, разработка уж на Кременчугския авторемонтен завод съвместно с Ивеко, но де факто си е 8 цилиндровия на ивеко. Харчи нов 14л, на 3 год. 20 и така в геометрична прогресия. Пътния просвет на тази го пишат 51 см
                Не е зле.
                Макс скорост я дават 140 км/ч по кнематични параметри на трансмисията.
                Основата за разработката е ГАЗ-66.
                За вас не знам, ама само като разбрах какъв е двг и колко тежи, се съмнявам че някой би броил 70-100 хиляди умрели президента за тоя костюмиран бтр.
                Ето още малко снимки:

Коментар

140 коня на 5 тона....без думи...трябва да се казва не Вепр (Глиган) а Боров (шопар)
                  Поредното мъртвородено грозотилище..
                  Американците поне се погрижват да им сложат достойни двигатели...

Коментар

Mи със седем направени машини досега и две продажби, просто не знам, дори и да беше с двигател на Н2, дори да беше с два, на тая цена, забрави.

Коментар

То при това тегло и двигател от Н2 не го спасява, те там в Кременчугския завод си имат достоен агрегат - слага се на КрАЗ-овете...
                      А за цената е ясно, при такова сглобяване на единични бройки, няма как да е евтино.

Коментар

Първоначално публикуван от DemonS
                        Също такъв е "Дозор-Б"
                        А! Това по прилича на нещо. Има ли дълга база с 5 врати?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Да, явно че Ба-67 (май така беше, Стефан да ме поправи) се е преродил в това
                          Само че онзи е произведен в началото на 40-те...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                            140 коня на 5 тона....без думи...трябва да се казва не Вепр (Глиган) а Боров (шопар)
                            Поредното мъртвородено грозотилище..
                            Американците поне се погрижват да им сложат достойни двигатели...
                            "Вепр" (высокоэффективная проходимость) -от там идва името му
                            B+

Коментар

Важното е, че е с 3 чистачки
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X