Брей как съм ти пропуснал темата!?
Никога нямаше да предположа че си фен на такива коли.
Имал съм възможност да се кача само веднъж на такава кола.
Собственост на човек от Варна. Беше раздута до около 400 коня, от някакъв специалист в Русе. Някъде из авто форумите имаше цяла тема за работата по нея.
Човекът я пусна за продажба преди няколко години, когато му се роди дете. Цената беше около 10 бона, с голяма загуба.
От тогава не знам какво се е случило с нея.
Не сме се чували с него. Само за тебе ще кажа, че той беше и аудио фен, и покрай това се запознахме преди години.
Брей как съм ти пропуснал темата!?
Никога нямаше да предположа че си фен на такива коли.
Имал съм възможност да се кача само веднъж на такава кола.
Собственост на човек от Варна. Беше раздута до около 400 коня, от някакъв специалист в Русе. Някъде из авто форумите имаше цяла тема за работата по нея.
Човекът я пусна за продажба преди няколко години, когато му се роди дете. Цената беше около 10 бона, с голяма загуба.
От тогава не знам какво се е случило с нея.
Не сме се чували с него. Само за тебе ще кажа, че той беше и аудио фен, и покрай това се запознахме преди години.
За бялата ли става въпрос с надписи delta integrale ниско на вратите!? Тя е едно от първите интеграле EVO внесено в Бг! Мисля, че още е във Варна, преди година я видях в движение, но със сменен двигател от Тема, няколко години стоя в един сервиз под "Топливо" захвърлена без двигател! Тя е във Варна от 93-4г. може би, малко след нея докараха и една жълта 8-клапанова 177к.с пак EVO, изглеждаше...нямам думи.
Половината от интегралетата в България са със съмнителен произход. Горната Ланча ми е втора. Преди години купих от "Капитолия" такава - 100% гарантиран произход. Оказа се крадена от Италия, с пренабити номера. Май писах някъде по въпроса.
Това е без значение. И без това никой не ги движи. Аз ще съм последният луд!
Винаги трябва да има някой луд, но едва ли ще си последният. Просто си я карай с кеф, а когато я изкарваш не е лошо малко снимков материал и некое клипче.
Коментар