Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ланча Делта Интеграле EVO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ланча Делта Интеграле EVO

ако е регистрирана на дъщеря ти, няма никакъв проблем да се кара в БГ - като те спрат казваш, че е на дъщерята, показваш съвпадението на имената и нема грижи...
    доколкото знам, в Англия май е колекционерска кола вече и не се дължи данък... само застраховка...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
      Оххх. Култува машина. Доколкото знам точно Ево-та в България се броят на пръстите на едната ръка. А мисля, че ако имаш желание и финанси ... Царски предлага едни китчета Се пак и неговата е точно такава. Още един път честито и със здраве да си я караш.
      На Царски са слабички,
      на Даниел и двете станаха зверски изруди и двете му са правени в Проспиид при Ники Златков, едната му дава ниски 12-ки на 1/4 миля, а другата даваше средна 10-ка, само да вметна че рекорда в Б-я в момента е 10,024 от Скайлайн над 1000 коня, на второ място една сиера много правена и с Нитро и на трето на Даниел. Скоро минавах покрай Проспиид и Цивилката му беше там за настроики - предполагам и тя ще дава някакви 11-ки.

Но ти не пипай твойта, колкото по-сток, толкова по-ценна и по-скъпа!!!

Благородно ти завиждам, на мен това ми е мечта от малък и се надявам някой светъл ден да я осъществя

Коментар

от този по-ниско да не падаш...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
          На Царски са слабички,
          на Даниел и двете станаха зверски изруди и двете му са правени в Проспиид при Ники Златков, едната му дава ниски 12-ки на 1/4 миля, а другата даваше средна 10-ка, само да вметна че рекорда в Б-я в момента е 10,024 от Скайлайн над 1000 коня, на второ място една сиера много правена и с Нитро и на трето на Даниел. Скоро минавах покрай Проспиид и Цивилката му беше там за настроики - предполагам и тя ще дава някакви 11-ки.

Но ти не пипай твойта, колкото по-сток, толкова по-ценна и по-скъпа!!!

Благородно ти завиждам, на мен това ми е мечта от малък и се надявам някой светъл ден да я осъществя
          Не смятам подобни изказвания за сериозни...най-малкото на Царски Ланчията е направена за рали и е с всичките си особености-оная орязаната дет се пробва на драг с нея не я броя...ма да кажеш, че ралиджииската е слаба....не искам да се обяснявам, че на тунинг.бг/форум ще заприлича тука, а всички знаем какво е нивото на тунинг форума...
          На наште драг рацери им е грешна стратегията-за да паднат времената им трябва лека кола с огромен двигател, добра аеродинамика и подходящо разпределение на теглото...инак Гошо Карба ще земе да ги минава с жигулката, ако не се осетят навреме....

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
            Не смятам подобни изказвания за сериозни...най-малкото на Царски Ланчията е направена за рали и е с всичките си особености-оная орязаната дет се пробва на драг с нея не я броя...ма да кажеш, че ралиджииската е слаба....не искам да се обяснявам, че на тунинг.бг/форум ще заприлича тука, а всички знаем какво е нивото на тунинг форума...
            На наште драг рацери им е грешна стратегията-за да паднат времената им трябва лека кола с огромен двигател, добра аеродинамика и подходящо разпределение на теглото...инак Гошо Карба ще земе да ги минава с жигулката, ако не се осетят навреме....
            няма нужда да спорим, ако не знаеш на Даниел бързата ланча е правена за планинско а не за драг, смятам сам разбираш разликата. В момента в БГ по-бърза ланча от на Даниел НЯМА, а по-бързите коли от неговата като цяло в БГ се броят на пръстите на едната ръка !!! Даже и вейрона на Гайтански е по-слаб на 400 метра. !!!

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
              няма нужда да спорим, ако не знаеш на Даниел бързата ланча е правена за планинско а не за драг, смятам сам разбираш разликата. В момента в БГ по-бърза ланча от на Даниел НЯМА, а по-бързите коли от неговата като цяло в БГ се броят на пръстите на едната ръка !!! Даже и вейрона на Гайтански е по-слаб на 400 метра. !!!
              Тази Ланчия на Даниел участвала ли е в планинския шампионат? Защото нямам спомени ...
              А иначе съм съгласен с T-1000 , или поне си мисля , че и той мисли като мен - не трябва да се сравняват коли подготвени за различен тип състезания. Почти съм сигурен, че Вейрона няма шанс на ралиджийска отсечка срещу Ланчията на Царски... Затова между Ланчия и Ланчия......А какво разбираме под по-бърза кола? Критериите могат да бъдат мнооого разтегливи.

Коментар

Само да кажа - Ланчата на Илия е за писта, а и както знаете успехите на колата са само на писта.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Само да кажа - Ланчата на Илия е за писта, а и както знаете успехите на колата са само на писта.
                  Ланчата на Илия Царски си е 100% рали автомобил, който след изтичане на хомологацията много успешно се проявяваше на пистовите състезания. Естествено с променени настройки. Но е направена и винаги си е била рали кола.

Коментар

Мои приятел,около 60 годишен,състезател известен ,ми показа на какво е способна колата преди 10 години.Друг мой приятел,който имаше такава,сега има розова глава/тестаросса/и той е състезател,преди 10г в една планина в Гърция,където вървят рали състезанията ме вози цяла нощ настрани с вратите! Несравними изживявания! Колата е ГИГАНТ!
                    ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Стига спамили ей

Коментар

Това е ЛЕГЕНДАРНА КОЛА, браво
                        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от dorikin Преглед на мнение
                          Честито радвам се че има хора като вас да съхранят легендата ,в България има още няколко останали ,но сериозно доработени две при Илия Царски - състезателни ,една при Сашо Христов - състезателна ,една при Танев - състезателна ,една правена за драг собственик Сашко и две ,бегачка и тунингована и безумно много части при Даниел има и една бордо но не познавам собственика както и една в Божурище но е 8 клапанова.Пак повтарям честито сега ви трябва косуърт ,ауди куатро S1 ,и колекцията ще е пълна.

И в Шумен има една на Валери Великов бивш състезател.

Коментар

Със здраве да я караш, но я пази добре. Преди няколко години купихме едно Интеграле, на 3-тия ден изчезна. Наистина страхотен автомобил!
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Здравейте!Аз се казвам Велислав преди имах Lancia Delta HF turbo серия Lemitada ако ви говори нещо (с преден капак от integrale 16V)Интерисува ме доло горе какви са цените на резервните части за integrale i EVO намират ли се части и на достъпни цени ли са може ли да си позволи един обикновен човек като мен да поддържа такава кола?HF turbo съм имал и имам представа но за integrale мечтая и мисля да копувам затова искам да распитам да добия престава как стои въпроса с частите?Skype-Lanchaza
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте!

Аз съм голям фен на Lancia мисля да си копувам Delta integrale поздравявам ви за вашата предобивка много бих искал да взема и аз такава но за тази година надали ще стане!Интерисува ме освен в mobile.de,auto.de,Autoskout24.com i Autosupermarket.it каде на друго място мога да търся такава кола имали и други сайтове освен тезе?Аз търся за сега в тези и мисля до към 30000лв да взема нещо може ли да се намери здрава такава кола до тези пари просто ме е страх нямам доста опит да не налетя на някой боклук защото на снимката е едно а на яве друго и това много ме претиснява да отида в чужбина и да не ми хареса трябва да се върна празен а съм много навит да взема!Знам ,че нова немога да нямеря за тези пари но поне да е читава да няма забелешки.Аз се казвам Велислав живея в гр.Троян, ако е възможно, не ви представлява проблем може да се срешнем в София и да поговорим по въпроса с Ланчата!Търся човек с опит,който да ми даде савет ,как и от каде да взема такава кола!Моля ако не ви преставлява някаква трудност се свържета с мен:Skype-Lanchaza гр.Троян.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X