Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ферари ще прави SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ферари ще прави SUV

Тия от Пинифарина съм ги анатемосал , още щом видях надписа
    върху Hyundai Matrix

Коментар

На мен ми мяза на загрозен кайен. Иначе къде са тия прахосмукачки? Че на жена ми и се кара ферари?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Тия от Пинифарина съм ги анатемосал , още щом видях надписа
        върху Hyundai Matrix

Който е най-красивия Хюндай междудругото не мислиш ли? Я му сложи една емблема на WV отпред и всичко ще си дойде на местата... Не може всички коли да са спортни купета.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Който е най-красивия Хюндай междудругото не мислиш ли? Я му сложи една емблема на WV отпред и всичко ще си дойде на местата... Не може всички коли да са спортни купета.
          Ъхъ, Туранче!!
          Почти!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
            ... Иначе къде са тия прахосмукачки? Че на жена ми и се кара ферари?
            Виж в Мерто... Между другото, Moulinex и Т'фал са пуснали нов автомобил, съвместна разработка. Горивото е само биодизел....

Луда работа, ей!

Коментар

абе мяза на шега - този фасон след три години дали ще прилича на нещо в сравнение с актуалните автомобили ?
              Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Дано е сполучливо но на дизайн не ми харесва
                8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Ами преди няколко месеца (когато беше 60-ия рожден ден на марката) четох на доста места изказвания на Жан Тод, който убеждаваше, че Ферари ще си останат без СУВ... Ама може Фиат да са дали зор... А за дизайна - изглежда отвратително... Няма финеса на фераритата, а прилича на хипопотам като Кю7, а отзад изглежда като някаква грешка на дизайнера...

П.С. Виждал съм на снимки Ферари-та комби, които изглеждаха убийствено добре (май на някакви шейхове бяха) и ме съмнява ферари да пуснат кола, която изглежда като тази от графиката...
                  "That is not dead which can eternal lie,
                  And with strange aeons even death may die."
                  ~H. P. Lovecraft

Коментар

А аз да питам каква връзка има Жан Тод, с Ферари, че той да заявява дали ще правят СУВ или не? Мисля че единствения човек който може да говори за гамата на Ферари е Лука Ди Монтедземоло
                    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                      Изобщо няма какво да се коментира, това нещо го е съчленил някой който изобщо не е запознат с Ферари. Какво виждам аз? Виждам странична линия на Кайен, задна врата с прозорец на Кайен, задна броня "мелез" между Маранело и Модена, предна броня Кю7, решетка от Скалиети, фарове от Тойота Супра, капак Маранело, или общо взето збирщина, а не дизайн!
                      Моля, без обиди към Q7 имате си работа със сектант от АКБ . А що се отнася до тая .... и аз незнам как да го нарека това грозилище.... ами италианска работа. Италианците правят коли със задниците си (що се отнася до двигателите - в този ред на мисли изключвам Bugatti & Lamborghini, те са с немски двигатели)

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                        А аз да питам каква връзка има Жан Тод, с Ферари, че той да заявява дали ще правят СУВ или не? Мисля че единствения човек който може да говори за гамата на Ферари е Лука Ди Монтедземоло
                        Връзката е ясна, стига сега и ти разправяй такива неща. Щот Шуми старши може и да е карач, ама ако го нямаше тоя малкия френски пе.. абе ясно какъв, сега Ферари щяха да си бъдат второ-третостепенна сила във формулата.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима, съгласен съм с теб, но не бъркай Скудерията с фирмата Ферари, нямат си нищо общо. А що се отнася пък до Лука Ди Монтедземоло, ако не беше той нямаше вече да има Ферари, Мазерати и тн.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Май само отпред е на пининфарина. Отзад си е чист Фиат.
                            Мога да се обзаложа че няма да се появи на пазара с тоя задник.
                            Сложи още един залог - преди да са се прекръстили на Ратола а и отпред малко куцо

Коментар

Дизайн-а на това ферари не се дължи на липса на въображение или идеи на художниците, точно обратното. С такава марка,имидж и история никак не е лесно да направиш нещо, което да отговори на съвремените изисквания за форми и да запазиш линията и духа на марката (която е невероятно типична).Погледнете едно F40 от зад и ще видите колко си приличат, а за F40 колко ли може да се говори?
                              П.П
                              Анализа и проучването на пазара е едно от най-сложните неща(това е много психология и психофизика)
                              А този пробен дизайн(в началото на темата) е едно сондиране на мнение в точните среди, след което се правят неубходимите корекции.
                              Прикачени файлове
                              LZ1HRD

Коментар

Това вече го приемам. Има много общо със съвременния и моментния дизайн на Ферари. Предното беше пълна безмислица, и можеби е "съчинение" на някой журналист, в което не виждам абсолютно никаква прилика с Ф40, като изключим кръглите стопове и пластмасата наподобяваща решетката на Ф40 и доста други модели на Ферари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X