Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ферари ще прави SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ферари ще прави SUV

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
    не виждам абсолютно никаква прилика с Ф40, като изключим кръглите стопове и пластмасата наподобяваща решетката на Ф40 и доста други модели на Ферари.
    Е, еми то е достатъчно

Според мен първият вариант се доближава повече до идеята Ферари,(е.. нече не могат да го пипнат малко)
    втория ако е с цвят "не червен"а друг, на един паркинг(с коли след 2006г) би се слял с други автомобили и може и да не се забележи.
    Целевата група, в която се "цели" Ферари с този SUV е доста тясна
    LZ1HRD

Коментар

То по тази логика прилича и на Мондиал, на Ф355 и много други, но няма значение всеки го оприличава на различен модел.
      Първите снимки ако бяха от 90-те години бих се съгласил, че Ферари може да пуснат нещо такова на пазара, а на снимките който показваш ти си е чисто Скалиети и най-вече прилича на концептуалният ГГ50.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Az da вметна, че, доколкото знам, Ферари вече се управлява от Жан Тод, след като той напусна спорта и май пое цялото Ферари...

За вторият примерен модел - изглежда прилично отзад, но отпред прилича на някоя от гадните мерикански коли, произвеждани в момента (никой да не се обижда, ама точно този супер закръглен дизайн ме убива)...
        "That is not dead which can eternal lie,
        And with strange aeons even death may die."
        ~H. P. Lovecraft

Коментар

Az da вметна, че, доколкото знам, Ферари вече се управлява от Жан Тод, след като той напусна спорта и май пое цялото Ферари...
          Нъц, Лука Ди Монтедземоло, и ще управлява сигурно докато е жив...
          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Честно да ви кажа не мисля че това ще бъде окончателният вариант. При всички положения ще направят някое друго изменение в дизайна но едва ли ще го направят по добър.Присъединявам се кам мненията че нямя да излезе кой знае какав успешен модел(дизайн)

Коментар

Предница от ferrari 599 gtb fiorano ,а задница от ferrari f 40.Отстрани е чист porsche kayenne.Мисля ,че е колаж

Коментар

Първоначално публикуван от kokushka Преглед на мнение
                Предница от ferrari 599 gtb fiorano ,а задница от ferrari f 40.Отстрани е чист porsche kayenne.Мисля ,че е колаж
                Че повечето коли по пътищата днес са си колажи.
                Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Така е.

Коментар

Ferrari SUV

На мен ми мирише на Кайен..

http://www.autoexpress.co.uk/news/au...rrari_suv.html
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

До: Ferrari SUV

това е тъпо, все едно да пуснат ферари комби, ферари миниван... и т.н. - няма да си пикаят никога на фасона...

Порше е друго (не че не е също толкова тъпо де), хората просто решиха да конкурират Лексусите
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Не можете да признаете че отпред е в пъти по-красиво от всякакави Туареци с Кайените барабар...Не че не са един дол дренки всичките
                        Да бе, виж го че прилича на Субару отпред. Айде моля ти се, и Кайен и Волксваген следват своята дизайнерска линия при СУВ-овете. Това ако прилича на ферари, аз съм испанец.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

А ето това е класика (друга работа) някои от вас вероятно знаят че имаше такъв автомобил в София навремето - ей мнооо хубава тухла.. говореше се че разхода и (не че има значение) е 100/100.... ама верно хубава А (ИТОНГ последен модел)

Коментар

Това Ламборджини ли беше? LM002 или нещо подобно
                            offroad фен
                            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Аха, с двигател на Кунташ ламбо
                              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

От Lamborghini също подготвят премиера през тази година.
                                Към края на годината се очаква да се появи LM00X.
                                Оскъдната информация е че джипа ще е на базата на Audi Q5
                                и двигателите ще са два.
                                4.2 V8 суперчарджър - 400кс и
                                5.0 V10 суперчарджър - 500кс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X