Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ферари ще прави SUV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ферари ще прави SUV

Ferrari планирует создать первый в своей истории кроссовер. Об этом сообщает источник, близкий к итальянской компании.
    По предварительной информации, новая модель получит название Ferrari FS 599 Fuoristrada. Автомобиль будет оснащен модернизированным двигателем от Ferrari 599 Fiorano объемом 6,0 литров мощностью около 600 л.с.
    Разгон кроссовера до 100 км/ч займет не более 5,0 секунд, а его максимальная скорость превысит 300 км/ч.
    Премьера Ferrari FS 599 Fuoristrada пройдет в 2010 году. Как ожидается, стоимость спорткара превысит € 250 000.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

До: Ферари ще прави SUV

Е няма толкова грозно желязо ...

Коментар

Шшшшшттт! Пинифарина пише
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Аз съм много голям фен на марката, а чак сега разбирам. Сигурен съм, че ако правят СУВ няма да има нищо общо с този на илюстрациите, просто това не е стила на Ферари.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Нещо изобщо не мога да го възприема, много ми е странно това чудо.

Коментар

Не можете да признаете че отпред е в пъти по-красиво от всякакави Туареци с Кайените барабар...Не че не са един дол дренки всичките

Коментар

Май само отпред е на пининфарина. Отзад си е чист Фиат.
              Мога да се обзаложа че няма да се появи на пазара с тоя задник.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Не можете да признаете че отпред е в пъти по-красиво от всякакави Туареци с Кайените барабар...Не че не са един дол дренки всичките
                Според мен няма по-отвратителен дизайн от този на Кайена, ужасна снобска безвкусица. Така, че няма как да не призная, от Кайен всичко е по-симпатично.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                  Според мен няма по-отвратителен дизайн от този на Кайена, ужасна снобска безвкусица. Така, че няма как да не призная, от Кайен всичко е по-симпатично.
                  Според мен е точно обратното.
                  Няма по сполучлив дизайн от на Кайена.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Аз пък повече харесвам брюнетки ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Въпрос на вкус, аз не мога да го понасям. А Ферари надявам се да направи нещо доста по-сполучливо.

Коментар

Изобщо няма какво да се коментира, това нещо го е съчленил някой който изобщо не е запознат с Ферари. Какво виждам аз? Виждам странична линия на Кайен, задна врата с прозорец на Кайен, задна броня "мелез" между Маранело и Модена, предна броня Кю7, решетка от Скалиети, фарове от Тойота Супра, капак Маранело, или общо взето збирщина, а не дизайн!
                        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Тия да не останат по-назад от Порше.Всеки луд с номера си
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Следват фритюрници и прахосмукачки...

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                              Следват фритюрници и прахосмукачки...
                              Чакай сега, те фритюрници и прахосмукачки отдавна правят. Пък и Пинифарина отдавна не е само автомобилен дизайн... щом и дръжки за брави почнаха да правят значи нещата са зле...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X