От: Още едно пълно преобразяване на ГАЗ 69
Хич не е скучно при тебе. Успех с новия проект.
Хич не е скучно при тебе. Успех с новия проект.
. 2. Несравнимо усещане при превключване на предавките и раздатката/ с два пръста/ . Няма прилика м/у УАЗовата с.к. и Нисанската пет скоростна и синхронизирана такава. 3. Няма шум при движение от мостове раздатка и ск. кутия. 4. Наличие на обратна връзка / волана се връща в изходна позиция сам/, въпреки лифта . 5. Пружиниране на предния мост - пружини предни за Тойота 70ка " Олд ман ему " +100кг. , амортисьори " Монро адвенчър " за Л.Р. ДИСКАВЪРИ предни и предни носачи също от Диско. Кантара в това състояние на нещата показва 1450кг. Основната цел в момента е да не прехвърля тегло 1650кг. готова за старт. Времето ще покаже. ПП. Ако на някой му се намират разширителни фланци за Нисан или Тойота да знае че търся.

даже съм измислил място за "касетофонцията" . Отвън малко ми прилича на кръстоска между очилат бръмбар и ЗИЛ-157 , но засега това ми се струва най-удачното решение. Лебедката ще бъде монтирана вътре за да запазя добрия баланс който постигнах. Теглото което отчита кантара е с резервна гума и лебедка . Немонтирани останаха брезента и хай-джака. По мои сметки 1700кг. трябва да е крайния отчет. Появи се и едно проблемче , волана е тежък , което го отдавам на два основни момента. Първия е да не стига дебит или налягане на помпата , втория е да има повреда в Нисанската кормилна кутия или да е натегната много от болта за регулиране. При една от маневрите на място след завъртане неколкократно пълен ляв и десен помпата започна да жужи много неприятно. Ако някой сподели как да подходя за да открия проблема ще съм благодарен. Иначе работата продължава следва много кит по предните калници , повдигане на задните вежди /щото гумите опират/ и разни дреболии дето "не бият кучето". За малко да забравя " КАСЕТОФОНЦИЯ "

Надявам се да я довърша на време за срещата в Газкино пардон в ЗВЕРИНО.
. Евала!
. Евала!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар