Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Съвети за начинаещ

Няма ли да тръгваш за Лазарово, успех!

Коментар

Защо не мога да качвам снимки във форума ?

Коментар

Знам,ли! май са ти малко публикациите.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
          Знам,ли! май са ти малко публикациите.
          Вярно е че са малко, вярно е също че съм и "новобранец" във форума но искам да споделя нещо с вас.
          Форума ми е изключително интересен но има нужда от промяна.Неможе да искаш да публикуваш нещо и да чакаш с часове някой да прецени дали да го пусне.Това е цензура.Искам да ме разберете правилно не искам форума да се превръща и в женски пазар но да се дава възможност за бърз диалог с други съфорумници и ако" диалозите" са в ущърб на форума модератора да трие и наказва тогава.
          Участвам и в други форуми и виждам мудноста на нашия.Всеки ден влизам по няколко пъти във форума но тъй като няма движение с дни по някога няма какво да зачекнеш с някой и мисля че именно бавната комуникация дърпа хората от споделяне на снимки и идеи.Нека админа да сподели защо са тези ограничения с броя на публикацийте и калко трябва да станат за да качват снимки.Извинявам се на колегите от форума ако не са ме разбрали правилно.И все пак ако някой реши може да ми каже поне как става качването на снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от valdesidva63 Преглед на мнение
            Вярно е че са малко, вярно е също че съм и "новобранец" във форума но искам да споделя нещо с вас.
            Форума ми е изключително интересен но има нужда от промяна.Неможе да искаш да публикуваш нещо и да чакаш с часове някой да прецени дали да го пусне.Това е цензура.Искам да ме разберете правилно не искам форума да се превръща и в женски пазар но да се дава възможност за бърз диалог с други съфорумници и ако" диалозите" са в ущърб на форума модератора да трие и наказва тогава.
            Участвам и в други форуми и виждам мудноста на нашия.Всеки ден влизам по няколко пъти във форума но тъй като няма движение с дни по някога няма какво да зачекнеш с някой и мисля че именно бавната комуникация дърпа хората от споделяне на снимки и идеи.Нека админа да сподели защо са тези ограничения с броя на публикацийте и калко трябва да станат за да качват снимки.Извинявам се на колегите от форума ако не са ме разбрали правилно.И все пак ако някой реши може да ми каже поне как става качването на снимки.
            Качването на снимки става, като се прочете темичката за снимките в раздела за "често задавани въпроси". Признавам, че снимките можеше и по-просто да се направят, но софтуерът е такъв и това е. Във всеки случай, права имаш, а квотата ти стига за поне 20-ина снимки.

А защо правилата са такива - повярвай, не е от хубаво и не е от лесно. Въведени са минималните ограничения, които позволяват на Форума да съществува. Ако не те устройват - заповядай с касовата бележка на касата, ще ти върнем парите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Качването на снимки става, като се прочете темичката за снимките в раздела за "често задавани въпроси". Признавам, че снимките можеше и по-просто да се направят, но софтуерът е такъв и това е. Във всеки случай, права имаш, а квотата ти стига за поне 20-ина снимки.

А защо правилата са такива - повярвай, не е от хубаво и не е от лесно. Въведени са минималните ограничения, които позволяват на Форума да съществува. Ако не те устройват - заповядай с касовата бележка на касата, ще ти върнем парите.
              Повярвай ми далеч съм от мисълта за скандали.Просто ми се ще нещата да са по лесни и ефикасни с което и форума ще е по комбинативен.Знам че и за каквото и да говарим става въпрос за пари.Член съм на форума "Граничарите на България" там сме800 души и всичко е направено така че публикаций и снимки се качват веднага и без ограничения на броя им но има и 5 модератора който извършват контрол.А защо и да не ти помогнем финансово.В другия форум имаме открита сметка и там кой с колкото може помага.С това си подпомагаме форума при правенето и възтановяването на паметниците на граничарите загинали за родината.Така че и тук можем да го направим стига да има желаещи.

"За граничаря има лесно решими и трудно решими проблеми но няма нерешими"

Коментар

Тук сме не 800, а около 100 пъти повече. Модераторите са около 80. Проблемите са ни коренно различни от граничарския форум, дори само заради мащаба. Има и множество причини, поради които всичко тук се прави с доброволен труд. Затова ти предлагам, първо да опознаеш хората и порядките тук, да придобиеш някакъв авторитет, а на по-късен етап да даваш идеи кое как да правим.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Тук сме не 800, а около 100 пъти повече. Модераторите са около 80. Проблемите са ни коренно различни от граничарския форум, дори само заради мащаба. Има и множество причини, поради които всичко тук се прави с доброволен труд. Затова ти предлагам, първо да опознаеш хората и порядките тук, да придобиеш някакъв авторитет, а на по-късен етап да даваш идеи кое как да правим.
                  Здрасти Ясене.
                  Значи има 2 варианта:
                  1.Или аз не се изразявам правилно
                  2.Или ти не ме разбираш правилно.

От уважение към теб и форума приемам че аз не се изразявам правилно.Затова искам да обесня още един път.Това че предложих че ако трябва за нуждите на форума да се събере някаква сума с която да се помогне за подобрение на параметрите на софтуера не е с комерсиална цел.Правата ти на модератор/супер модератор/ предполагам са големи и се изразяват в запазване на целоста и добрия тон във форума.А не дали идеите на другите са добри и колко време трябва да мине за да се дават идеи.Това предполагам трябва да кажат съфорумниците.Предложението ти от сорта "Ако не ти харесва вземи си парите" са обидни по какъвто и начин да ги поднесеш.Приветствам доброволния труд във всичките му форми но има и неща който са с пари.Ами хората във форума щом са/800х100пъти/ няма как да ги опозная, ама тези които са известните като гледам и чета са пичове и не се големеят че са стари кримки.Авторитета е разтегливо понятие затова няма да го обсъждам.Във форума съм защото ме кефи.Искам да науча повече неща от по знаещите и ако мога и сам да помогна с нещо. Човек цял живот се учи.И последно написах в търсачката/често задавани въпроси/ както ми каза но не намерих нищо/възможно е и да не съм видял/.Все пак ти благодаря.

Коментар

Снимките: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=16138
                    Това е третата тема в раздела "Правила, работа с форумите, FAQ, FTP"

За останалото - с течение на времето ще постигнем разбирателство.

Коментар

Благодаря ти Ясене ще пробвам да кача снимки.

Въпроса ми е този сектор от BMV5 понеже се различава от тези които са сложили колеги от форума по това че двата отвора за маркучите са от горе а моята е от доло и от горе по един отвор.Също и хебела е без страничния болт за затягане
                      Прикачени файлове

Коментар

Благодаря ти Ясене ще пробвам да кача снимки.

Въпроса ми е този сектор от BMV5 понеже се различава от тези които са сложили колеги от форума по това че двата отвора за маркучите са от горе а моята е от доло и от горе по един отвор.Също и хебела е без страничния болт за затягане
                        Моят сектор е същият, погледни тази тема от началото и ще видиш как е монтиран.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                          Моят сектор е същият, погледни тази тема от началото и ще видиш как е монтиран.
                          Благодара ти Киро видях снимката на 7 страница.Имаш ли някакви снимки или чертежи за поставянето и.Ако нямаш такива поне можеш ли да ми опишеш основните неща които си извършил за поставянето и.Благодаря ти предварително.Виж на снимката ще има ли проблем за поставянето
                          Прикачени файлове

Коментар

Благодара ти Киро видях снимката на 7 страница.Имаш ли някакви снимки или чертежи за поставянето и.Ако нямаш такива поне можеш ли да ми опишеш основните неща които си извършил за поставянето и.Благодаря ти предварително.Виж на снимката ще има ли проблем за поставянето
                            Според мен няма да имаш проблем с монтажа, слагай смело мотора и след това сектора, до няколко дни ще ти кача снимки .

Коментар

Няма грижи става идеално слагал съм и от двата вида.Успех!
                              Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
                                Според мен няма да имаш проблем с монтажа, слагай смело мотора и след това сектора, до няколко дни ще ти кача снимки .
                                Здрасти Киро.
                                Беше обещал да качиш снимки.Дано да не е проблем.Пък човек си и забравя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X