Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как смятате ? проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как смятате ? проект

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
    Колега,на предните,главини има железни капачки който се развиват,за тях има ключ,но ако се развиват по-често става и на ръка.Под тях са хъбовете който се развиват с щестограм или четириграм.Трудно ще ги оприличиш с познатите ти хъбове от патрол но вършат същата работа,но са по-неудобни,и по-безпроблемни.Те не се свалят целите а се развиват до половината,и пак се слага отгоре капачката.
    Благодаря,ще пробвам,а още не знам дали въобще са завити,дали въобще въртят предните.Сега съм на тема съединител и стъкла.Маховикът беше износен 9 десети,наковах ново феродо /аз съм вносител на Raybestos/ По невнимание разтегнах пружинката която дърпа аксиалният лагер назад към скоростната кутия,ще търся друга,но и слагането мисля ще ме затрудни.Тампоните на гредата нямаха два болта и при натискане на съединител двигателят се местеше встрани.Също така едно от двете лостчета,работещото на натиск се бе изкривило.Интересно това е УАЗ ,на газката механизмът с тия лостчета е по друг.Чистачка ми падна насред пътя,интересно рамото на чистачката не се държи от болтче,вкарва се и явно се разчита на заклиняването.

Коментар

Първоначално публикуван от misho5kov Преглед на мнение
      Тоя проект май вече се трансформира за друга тема "Нисан - Патрул с газкова физиономия"
      Не разбрах всъщност за какво ще ползваш ГАЗ-ката?
      Поздрави!!
      Ами,доста е объркано.Поставен пред избора дали да възстановя първата газка,регистрация и прочие,при положение че нямам време,или да седи и гние,избрах варианта да купя друга,а тази да ползвам за части,някак логически стана.Ами сигурно ще ходя по офроуд, но малко и да узрея де

Коментар

Колега,в газката,всичко е елементарно,сигурно си със съединител от жук,уазковия е по-голям и не става във Волговата камбана.Проблема с двата болта през гредата на скоростите е повсевместен.Аз съм го решил с болт през гредата и края на камбаната която лежи върху нея,и с една гайка вътре под вилката на съединителя.Сигурно не обясних както трябва но трябва да се види.

Коментар

Колега,в газката,всичко е елементарно,сигурно си със съединител от жук,уазковия е по-голям и не става във Волговата камбана.Проблема с двата болта през гредата на скоростите е повсевместен.Аз съм го решил с болт през гредата и края на камбаната която лежи върху нея,и с една гайка вътре под вилката на съединителя.Сигурно не обясних както трябва но трябва да се види.
          Тази гайка не закача ли ? Всъщност две гайки трябва да са ? Иначе двата съединителя са еднакви ф 215 мм. притискателите също,маховикът е по малък на волговият.
          Обясни ми добре,че тъкмо всичко е свалено,и мога да го направя.

Коментар

Kолега,ти с какъв мотор си ,на 24 е по-малък маховика от на 21.Болтовете може да са два и повече ,как го направиш.Гайките не закачат,само малко им се изпилва едната страна да легнат по-плътно.

Коментар

Kолега,ти с какъв мотор си ,на 24 е по-малък маховика от на 21.Болтовете може да са два и повече ,как го направиш.Гайките не закачат,само малко им се изпилва едната страна да легнат по-плътно.
              Мисля че е 24 ,ще снимам утре.Проблема е че се развиват ли ? а не може ли главите да се законтрят от обща ламарина /на гайките на маховика е така,на този с по големият маховик е с шплентове/

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                В магазините за УАЗ има.Ръчни.Пак питам, с какви предавателни числа е?С какви гуми ще го караш после.И най-важното,какво точно искаш да постигнеш?Или ще е само за спорта смяната...
                Вече не искаш ли да си говорим?
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                  Чистачка ми падна насред пътя,интересно рамото на чистачката не се държи от болтче,вкарва се и явно се разчита на заклиняването.
                  Не разчита на никакво заклинване! Просто ти е скъсана резбата на оста.
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Можеш да си сложиш нови рамена и чистачки от УАЗ 469 те са с болтчета
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                      Не разчита на никакво заклинване! Просто ти е скъсана резбата на оста.
                      Няма резба,няма ос,просто си личи че никога не е и имало.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        Вече не искаш ли да си говорим?
                        Откъде да знам с какви предавателни числа е,откъде бих могъл да знам.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                          Откъде да знам с какви предавателни числа е,откъде бих могъл да знам.
                          Ами....вероятно от преброяването на зъбите по короната и пиньона, знам ли...може би има и други начини, .... нещо свързано с цвета на автомобила беше, но съм го забравил...
                          Да живей куманизъма!

Коментар

41на8 -за дифовете.Скорости-1-3.17,2-1.70. 3-1.00

Коментар

Ако не е много разбито та луфтовете да са безкрайни, може да го вдигнеш, и да видиш колко оборота прави колелото на един оборот на кардана. На ръка.

Коментар

Я Балканджията се появи! Къде ходиш бе човек? Ние клубове учредяваме а тебе никакъв те няма...
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X