Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как смятате ? проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как смятате ? проект

Щом,няма да я караш по гората,всякакъв двигател ти върши работа.Слагай го смело и после пиши какви са ти отзивите,така и ние ще научим ,още нещо за газките.

Коментар

А колко мислиш че ще харчи тоя мотор на джипката. Няма да е като на асконата със сигурнист. Да не стане накрая само за спорта?
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        А колко мислиш че ще харчи тоя мотор на джипката. Няма да е като на асконата със сигурнист. Да не стане накрая само за спорта?
        Смятам да гори 10 газ ,но и хъбове на предните колела,но само на предните

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
          Смятам да гори 10 газ ,но и хъбове на предните колела,но само на предните
          Колега, какво е хъбове само на предните колела, моля те за пояснение???
          Когато нямаме това, което ни трябва,
          ни трябва това, което имаме!

Коментар

Първоначално публикуван от misho5kov Преглед на мнение
            Колега, какво е хъбове само на предните колела, моля те за пояснение???

Беше шега,естествено,че само на предните.Това е да се въртят само колелата,и нищо оттам навътре,полуоски,диференциал,кардан до раздатката.Виждал съм газка с хъбове ,но не знам откъде ги е свалил,западняшки бяха.

Коментар

В магазините за УАЗ има.Ръчни.Пак питам, с какви предавателни числа е?С какви гуми ще го караш после.И най-важното,какво точно искаш да постигнеш?Или ще е само за спорта смяната...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колега да не се убиждаме но маи си много зле с техниката не си се поинтересувал преди да задаваш някои въпроси.Този двигател ти давам гаранция за 20 на 100 да харчи а щом мислиш че вилговият е морално остарял защо не ми го подариш.А и за хубовете не си по разпитал по магазините или прочел в форума да видиш че са два модела руски оригинал.Недеи да съсипваш джипа я даи некоя снимка на джипа да го видим.
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

И забравих да ти кажа че братушката така е направил трансмисията че раздатката и мостовете поглъщат около 30% от мощноста на двигатела.
                  0885 297985,мтел-Радо
                  0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                    Колега да не се убиждаме но маи си много зле с техниката не си се поинтересувал преди да задаваш някои въпроси.Този двигател ти давам гаранция за 20 на 100 да харчи а щом мислиш че вилговият е морално остарял защо не ми го подариш.А и за хубовете не си по разпитал по магазините или прочел в форума да видиш че са два модела руски оригинал.Недеи да съсипваш джипа я даи некоя снимка на джипа да го видим.

Аз също смятам че съм зле със техниката,но възможно и скромноста ми да ме подвежда .Това обаче не ми пречи да имам 400 кв.м. цех пълен с машини.Овчарите не всички са доценти по биология
                    Иначе купих http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=37117 това,докато се чудихте

Сега ще му слагам прибиращи се стъкла от Трабант. Между другото имам още един за части и му продавам двигателя М -20 или както се води там,за 100 лева
                    Последно редактирано от To6o; 09-10-08, 08:43.

Коментар

Колега,честито за покупката,със здраве да си я караш.Но след като имаш един цех с машини,и някакъв мерак да я преправиш тази газка,защо не сложиш някой мотор като на Йори/бмв-3.5,/редукторни мостове малко лифт и ще имаш уникален автомобил,а не някакво чудо,с някакъв двигател който се чудиш за какво да ти е.Забравих че няма да го караш в гората,редукторите отпадат,слагаш по-бързи дифове или правиш машина като на колегата Мишков.Успех,все пак джипа си е твой,ако искаш му сложи и крила от пеперуда,твоя си работа.Р.S.На снимката се вижда че твоя е хъбове,отвивай ги понякога и ще имаш малко икономия.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Колега,честито за покупката,със здраве да си я караш.Но след като имаш един цех с машини,и някакъв мерак да я преправиш тази газка,защо не сложиш някой мотор като на Йори/бмв-3.5,/редукторни мостове малко лифт и ще имаш уникален автомобил,а не някакво чудо,с някакъв двигател който се чудиш за какво да ти е.Забравих че няма да го караш в гората,редукторите отпадат,слагаш по-бързи дифове или правиш машина като на колегата Мишков.Успех,все пак джипа си е твой,ако искаш му сложи и крила от пеперуда,твоя си работа.Р.S.На снимката се вижда че твоя е хъбове,отвивай ги понякога и ще имаш малко икономия.
                        Ами защото мерака бързо ми минава,и имам още хиляди дертове на главата.Ама аз не случайно постоянно наблягах че упражнението е чисто и просто само мисловно.Исках да чуя за плюсовете и минусите.Човекът който ми подари първата газка ми подари и този отремонтиран опелов двигател и куплирана скоростна кутия лада,така щеше да я прави той,но и на него му минал мерака и няма свободно време.Но тази първата е с двигател М 20 ,може би сравнен с него опеловият си струва.
                        Казваш че на снимката си видял,че моят е с хъбове,и как се отвиват ? Че на Патрола е лесно,и е ясно пише си.

Коментар

Колега, след като имаш 400кв.м и машини не се занимавай с глупости!
                          Нищо, че е за шосе сложи му двигател над 2литра. При Газ69 има големи загуби в раздатката, двата кардана( малкия и задния) и задния мост.

п.п. А морално остарелия двигател може и на мен да го подариш :-)
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Колега, след като имаш 400кв.м и машини не се занимавай с глупости!
                            Нищо, че е за шосе сложи му двигател над 2литра. При Газ69 има големи загуби в раздатката, двата кардана( малкия и задния) и задния мост.

п.п. А морално остарелия двигател може и на мен да го подариш :-)
                            Да ти кажа честно на газката най ми харесва муцуната.Имам един Патрол 3.3 тд ,представям си просто тенекиите предни от газка да му сложа,че по зловещо излъчване сякаш

Коментар

Тоя проект май вече се трансформира за друга тема "Нисан - Патрул с газкова физиономия"
                              Не разбрах всъщност за какво ще ползваш ГАЗ-ката?
                              Поздрави!!
                              Когато нямаме това, което ни трябва,
                              ни трябва това, което имаме!

Коментар

Колега,на предните,главини има железни капачки който се развиват,за тях има ключ,но ако се развиват по-често става и на ръка.Под тях са хъбовете който се развиват с щестограм или четириграм.Трудно ще ги оприличиш с познатите ти хъбове от патрол но вършат същата работа,но са по-неудобни,и по-безпроблемни.Те не се свалят целите а се развиват до половината,и пак се слага отгоре капачката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X