От: Нива - на старо
Брехх, е защо нашата не се чупи всеки ден
??А я карам кадето ми падне ? За 1 година сме направили два ремонта С изключение на 1вия който беше като я взехме
?Зависи от "Шефьора"
То не може каруцарско каране без поддръжка, пък после, троши се.Нищо лично към теб колега 
Гледай да няма:
Ръжда, да е изгнила по праговете, Раздатъчна кутия(да работи всичко), че една нова раздатка е 1 000 левченца
По електрониката да и работи всичко, че какви ядове може да берете с тази електроника. Ум да ви зайде
Поне ние брахме за вас не знам...
Да няма много голям луфт, но това не е болка за умиране.
За предпочитане от новите Ниви, защото разхода на дълъг път е по малак Под 8 падал(така чух) А на старите под 13 не може да я свалиш.А пък и с тези чукчета и наковални....Едно чукче е 6 лева..
Сега обмислям да и сложа елетронно запалване, но не съм намерил Датчика на Холл и Комутатора..
Първоначално публикуван от Scrapheap
Преглед на мнение
То не може каруцарско каране без поддръжка, пък после, троши се.Нищо лично към теб колега 
Гледай да няма:
Ръжда, да е изгнила по праговете, Раздатъчна кутия(да работи всичко), че една нова раздатка е 1 000 левченца

По електрониката да и работи всичко, че какви ядове може да берете с тази електроника. Ум да ви зайде
Поне ние брахме за вас не знам... Да няма много голям луфт, но това не е болка за умиране.
За предпочитане от новите Ниви, защото разхода на дълъг път е по малак Под 8 падал(така чух) А на старите под 13 не може да я свалиш.А пък и с тези чукчета и наковални....Едно чукче е 6 лева..
Коментар