Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде сте монтирали ключ маса?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къде сте монтирали ключ маса?

Какви 2 метра бе, в Нива имаш около 40см кабел до ключмасата в купето.

Коментар

Ясене, аз да си купя, пък да има Не съм казал, че ще сложа 2 метра, да се чудя, къде да го въртя в купето
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Ясене, аз да си купя, пък да има Не съм казал, че ще сложа 2 метра, да се чудя, къде да го въртя в купето
        Ти май не си чел цялата тема ? Върни се на първа страница , пост 20. Успех !
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Тези, на които им се е случвало екстремно да изключват (масата),знаят какво значи забавяне с 5-10 секунди (Филма се прожектира-гори).
          Ключ масата не е аксесоар при товарните автомобили (затова е и автоматична), при леките коли безопсноста се "покрива" от предпазители-включително и "силови". Монтирал съм си на автомобилите,защото съм "брал ядове" и "парен,каша духа".- Дано, на никога не ВИ се наложи да ползвате ключ масата по предназначение,а само за "избягване" на утечки.

Коментар

Преди на ВАЗ 2103 монтирах ключ маса и не останах доволен и я отстраних. Сега монтирам фотоволтаика, соларен регулатор за напрежението който зарежда акумулатора и ето този китайски комбиниран волтаметър/часовник/термо сензори. Външния сензор го пъхнах в хладилната чанта за да следя как ми се охлажда бирата... Волтметъра освен състоянието на акумулатора дава информация и за зареждането му от генератора и от фотоволтаиката. Оловно киселия акумулатор винаги трябва да бъде зареден, а това на място става с фотоволтаика.
            Прикачени файлове
            Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X