Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони стабилизиращи щанги на Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: тампони

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Наистина те е объркал Нивата отзад ... си няма стабилизираща щанга!

Е може да казваш че няма, ама на картинката ясно се вижда... №23 ако не я виждаш
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Е може да казваш че няма, ама на картинката ясно се вижда... №23 ако не я виждаш
      това е механизма за регулатора на спирачките N23
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Ти нещо сечено ми играеш.
        Това е кантара на спирачния разпределител.

Коментар

Карай, важното е човек да стане за резил
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

както е тази с червеното ,до нея още една синята линия
            Прикачени файлове

Коментар

а за аморт.както е стандартния до него , синята линия е 2рия
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Камен Калчев; 05-03-07, 11:47.

Коментар

1.на картинката щангата е 24 номер
                2.Слагат се по още една щанга и съм чувал че е добра идея.Аз за сега не мисля да слагам ама по-натам може и да се наложи.На теб обаче едва ли ти е нужно.Както и не ти е нужно според мен двойни амове.По принцип ги слагат когато е нужна висока скорост а ти едва ли ще хвърчиш с такава .Плюс това истинските двойни амове ги продават в комлект като допълващи се,а не два еднакви.Едва ли ще ти се дават толкова пари!Ти си решаваш обаче.Аз само изказвам мнение.

Коментар

днес купих щанги и тази седмица като се поосвободя ще ги сложа
                  за амор. несъм решил идеята е в процес на обмисляне

Коментар

Трябват ти и планките които са към купето!

Коментар

Камене стига вече с тия щанги. То там на където и да се обърнеш все щанги има. Това което си показал е горен носач. Според мен не е добре да хващаш моста със шест носача. Носачите осигуряват артикулациите на моста. Колкото по малко точки на захващане толкова по добре за ходовете. Хората ги правят със шест точки ти искаш да ги направиш от осем на 12. Сложи полиританови тампони и грижите ще свършат.
                      По два амортисьора се слагат при реидово окачване защото по един загряват а пари за подходящи няма.
                      24 е реактивната щанга. Стабилизираща няма.

Коментар

ами като няма при нас полиеритан.
                        Знам за ходовете ,ама като се е случвало почти да го изгубя дифа

Коментар

днеска взех аморт. saschs super
                          някой използва ли такива

Коментар

Да смениш двойният конус с цилиндър хич не е добре. Тогава никой няма да държи нищо, ще се мъчи да се измъкне от болта по оста му. Ще се разбива незабавно.
                            Полиуретана се оказа мътна история. Той е много марки, и кой от какво ги прави - божа работа. Така и не живеят. В общия случай са менте. От незнание, ама все тая.
                            За да се разбиват често има някаква причина. Примерно луфт, или нещо криво. Гледал ли си как са изтрити? От едната страна, симетрично, вътрешните - външните, изобщо как?

Коментар

да направило ми е впечатление, че като ги сваля отвънка са здрави , вътрешниа диаметър е малко по голям и някъде по него има малка дупка към вътрешностат на тампона ,все едно е влязало нещо и го е изгризало вътрешно

Коментар

Започни от гнездата на щангите. Здрави ли са, разтеглени ли са. Да не са отворени на фуния вътрешните чашки. Или си ги обръщал и отсам и оттам? Шийките на болтовете чисти ли са.
                                Щото за изменена геометрия не ми си мисли. Тия стойки да са поддали. Ама двете еднакво ... Остава цялата кола да е вдлъбната отдолу надлъжно. Или да е разтеглена. Или моста да е отместен нанякъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X