Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за 2131

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за 2131

Да се върнем на темата ли?

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
      В момента се оглеждам за дълга Нива.Колата ще се използва като семейна за риба за разходки и за гъби
      Моля кажете за плюсовете и миносите на този модел.
      Колега,като попрочетох отново за какво ще ползваш Нивата-2131 мисля,че ще останеш доволен.Вътрешното пространство е значително увеличено и определено ще ти стига.Само незнам как вървяха,като цени втора ръка.Май бяха скъпички,а и по-рядко се срещат.Успех.

Коментар

Като гледам каква дискусия се заформи та е чудо.
        Засега карам нивата на един приятел. Нивата е от първите пуснати за свободна продажба кара се 5 -6к годишно без екцесии редовно обслужване.

А и още нещо се сетих колата е огказан внос от Финландия .
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от niva men6
          Колега,като попрочетох отново за какво ще ползваш Нивата-2131 мисля,че ще останеш доволен.Вътрешното пространство е значително увеличено и определено ще ти стига.Само незнам как вървяха,като цени втора ръка.Май бяха скъпички,а и по-рядко се срещат.Успех.
          И за двете си прав минимум 9 -12 к ама са автомобили след 2008
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
            Колега малко е трудно да се каже-може да си прав,може и да не си.Замисли се колко километра минаваш с Нивата за една година и колко с Форда.
            Нивата ми замени форда. Използвам я за основен предимно градски автомобил и съответно не мога да кажа, че карам по-малко или повече. Доброто определение е "сходно".

П.С. С тази уговорка, че съм сравнително нов собственик на Нива и сравненията ми са на къса времева база, а не няколко годишна.

Коментар

Ти пък намери с какво да я сравняваш... От новата Нива се качих на много дърт Трупър, който се кара непрекъснато с доста извращения. Частите му са евтини, но той отказва да се троши. В момента е спрян, защото един подъл клон му бръкна в радиатора през решетката и си карам Мицубишито. Разходът му е под този на Нивата, проходимостта,комфортът и мощността му са доста над тези на нивата. ЦЕНАТА му е под тази на средно очукана Нива. И най-важното. С него съм готов да тръгна навсякъде, без да очаквам изненади и стигам с чисти ръце. В него возя отвертка, ключ за гуми и крик. А е кола на 26г. ФАКТ. В нивата оскъдното пространство се запълва с инструменти. Това на нов автомобил...
              Та кажете ми какво има за харесване тумбестата "жипка"??
              А най-добрата нива е продадената, както и най-добрият Форд.
              За мен остана само лош спомен - особено след блокиране на лагер на главина в движение... Харесвах я преди да се кача на друго.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Въпрос на вкус каза кучето...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X