Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за 2131

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за 2131

Здравеите колеги аз имам такава нива вече две години,в сравнение с кьсата база вози като ''мерцедес''.Казвам това от личен опит преди нея смених няколко кьси.Иначе като разход на гориво е сьщото.Вьпреки че е на две години и на малко км все се обажда по нещо.
    0898774443-Пламен.

Коментар

Здравейте,ЛАДАЖИИ, да ви кажа запален съм по джипките но само толкожа за сега но на работа имаме няколко нови НИВИ дълга база или там както им викат ,ама са голямо дърво всеки месец има по 1 2 в бокса за ремонт вози като каруца и за финал няколко снимки.
      Това си е мое лично мнения ,знам че всеки си харесва това което има и кара
      живи и здрави на всички
      Прикачени файлове
      Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Ниви с 1,8 не са внасяни у нас. Когато питах търговците, те ме гледаха опулено...
        внасяни са такива ниви.
        Последно редактирано от токарев; 07-04-10, 22:29. Причина: грешка

Коментар

Ами в Пловдив има поне 10 такива. Предимно частни и няколко полицейски. 1800 мотора е същия труп, като всички останали свои роднини от семейство Класика. С тази разлика, че в Нива го спъват преден диференциал, кардани, раздатка и така-нататък. Не го искат, предимно се предпочита 1700. Не, че е лош, ама от 1800 кубика да изкараш 85 ( няма 90) к.с. и въртящ момент има-няма 140 н.м. е учудващо безсмислено. За джипка.Това нещо трябва да бъде поне 100 к.с. и да има момент поне 160-180 н.м. да речем на 2700/3500 об/мин. На практика може да се модифицира и да се получи нещо добро, но визирам стандартното изпълнение. Което получи инжекцион, най-после след 30+ години на конвейра, малко преди да се прекрати производството на задноприводните ВАЗ. И който инжекцион в крайна сметка, служи за убиване на най-важното качество на Нивата - ремонтнопригодността в домашни/полеви условия.

Коментар

kritars НИВИ дълга база или там както им викат

Това не е ли модификацията Бизон мисля че имаха рами
            Последно редактирано от gabocvet; 08-04-10, 08:03. Причина: грешка
            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Преди около час говорих с един приятел от ЧЕЗ той кара дълга Нива вече 2 - 3 години казва че в орането няма равна.
              За този период са навъртели 30 - 40к нямат сериозни оплаквания и даже казват , че им дава и малко икономия.
              Градските полицаи казват че тяхната им гори на градско 7.5 - 8
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Моята си гори градско било газ или бензин около 12. При това не карам като полицай!
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Ами това ми го казват от две различни места така че съм скланен да им вярвям още повече че май нашите полоцаи май и така не са я карали на 5- та просто при нас няма място за 5 - та при условие , че и за където да тръгна с колата стигам за 3 - 5 минути а пеш за 15 - 20.
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                    ...тяхната им гори на градско 7.5 - 8
                    Масло ли?
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Масло ли?
                      Ще те залющя за спам, ей. Никой не ти е виновен, че си и бил първия на проклетата рускиня.

п.п. а разход 8 на градско с Нива си е майтап.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен

Не искам да споря със никого ама това нещо ми го твърдят от две различни места така,че защо да не им вярвам
                        0878 79 20 61 Борис

Коментар

Не искам да споря със никого ама това нещо ми го твърдят от две различни места така,че защо да не им вярвам
                          Защото се разминава с практиката и с паспортните данни на автомобила.

Коментар

За градско при Нива разхода започва от 12л. бензин.Газ от 14 до 20л. в зависимост от сезона и движението.Лично моята лятото гори около 15/100км. газ в града.Зимата съм стигал до 20/100.Има ли смисъл да се лъжем и да си правим шегички?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Ще те залющя за спам, ей. Никой не ти е виновен, че си и бил първия на проклетата рускиня.

Ми щом трябва - залющи ме...
                              Нещо невярно ли написах?
                              Първи или N-ти, няма значение. Това е боклук и по замисъл и по реализация и по всичко... А разход около 8 градско е реализуем, ако "автомобилът" е на платформа и загубите на гориво са от изпарения и течове.
                              Реално гореше около 13-14 градско бензин, и 9,5 - 12 извънградско.
                              Става дума за къса карбураторна 1.7, произведена 2000г и търпяна до 2004г.
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Значи ли ,че ме будалкат и от двете места или просто условиата на движение са много различни
                                По нагоре съм написал при мен каквое градското
                                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X