Освен невероятния умствен проблясък на Димата други предположения няма ли да видя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой може ли да ми обясни действието на регулатора на спирачките
Свий
X
-
Ти пак ли аборт по телефона искаш да праим? Аре утре шъ го видим да си признава що така. При мен се получаваше щот липсваха едни пружинки отзади в барабана и едната накладка се самозаклинваше от посоката на въртене. (Това на Вранглера, ама те са същите де).
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Дискове ама след 1994. До тогава барабан. Ти до сега не си ли ги видял к`ви са?
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Няма такава опасностПървоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеВие пък сега вземете се скарайте.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеДискове ама след 1994. До тогава барабан. Ти до сега не си ли ги видял к`ви са?
Не съм! Много съм прост
Коментар
-
Диска има барабанче и вътре има челюсти за ръчнатаПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеКъф барабан бре? Тез не са ли дискови???
Коментар
-
Така е при мен на Форда, а при Гранда до 1994 са си баш барабани.Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеДиска има барабанче и вътре има челюсти за ръчнатаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Абе я бегай до гаража и виж да кажеш после на Пламен да си научи урокаПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеАбе я вземете се уточнете вие двамата и после ме литкайте!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар