Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълен ремонт на Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пълен ремонт на Лада Нива

Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнение
    Дъното го купих от НАР в дружба - София. Имат поне още едно налично. Оригинално е със всичките отвори и извивки. Гредите се продават отделно, тях ги няма в София и съм ги поръчал и още ги чакам. По принцип всяка една част може да се поръча. Роботят с каталога който го има тук във форума някъде. Снимки най рано понеделник вторник. Иначе аз още немога да си намеря надежден майстор.
    Надежден майстор трудно се намира ако нямаш познат или приятел такъв. Винаги някой ще те претупа ако не сте познати или някой не те препоръча ама наистина приятелски. Мисля че тук във форума има доста колеги които могат да ти помогнат. Гле дам че си от София. Поне нямате проблем от към намирането на частите. При нас да знаеш как е, не ти е работа. Доколкото те разбрах, пода за който говориш е самото дъно на нивата. Без гредите. Можеш ли да ми кажеш каква му е ламарината? В смисъл каква е дебелината и?

Коментар

Какви пари беше пода. Да видя дали не са ме излъгали.

Коментар

Първоначално публикуван от yyonkov Преглед на мнение
        Какви пари беше пода. Да видя дали не са ме излъгали.
        110лв. ми го дадоха. А на тебе?

Коментар

Не съм купувал, но ми казаха че било 180лв. Можеш ли да го снимаш да видя за какво става дума.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23122010055.jpg
Прегледи:1
Размер:167.6 КБ
ID:5237535Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23122010054.jpg
Размер:149.9 КБ
ID:5237536Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23122010056.jpg
Размер:89.2 КБ
ID:5237537Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23122010057.jpg
Размер:87.0 КБ
ID:5237538
            Ето няколко снимки на дъното и на задната греда. Само сега ми остава да си намеря от някъде гредите напред. За сега нямам идея къде може да ги има. И след това се започва зглобяване.

Коментар

Първоначално публикуван от makcc Преглед на мнение
              [ATTACH=CONFIG]281975[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281976[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281977[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281978[/ATTACH]
              Ето няколко снимки на дъното и на задната греда. Само сега ми остава да си намеря от някъде гредите напред. За сега нямам идея къде може да ги има. И след това се започва зглобяване.
              Kолега, дъното и задната греда от НАР ли си ги взел? На какви цени? Изобщо може ли да се види някъде в интернет ценова листа на едрогабаритните части (ламарини)?

Коментар

Първоначално публикуван от gsp Преглед на мнение
                Kолега, дъното и задната греда от НАР ли си ги взел? На какви цени? Изобщо може ли да се види някъде в интернет ценова листа на едрогабаритните части (ламарини)?
                От НАР ги взех. За дъното дадох 110лв и има мисля още едно само. За задната греда + малкото парче от гредата напред дадох 85лв. Преден капак имат 250лв. Общо взето малко неща имат. Трябва да се провери в централният им офис в Хасково какво имат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X