Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лада Нива в действие
Свий
X
-
От: Лада Нива в действие
Пост-375!Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеКрасота ! Къде е това място ?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Бъркаш колега, това са снимки от друго място.. Попринцип е горе долу в същата околиоя, но на 7-8 километра, по нагоре в гората, по посока ПАРК "РИЛА".Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеПост-375!
Това е местноста "Трещеник", някой от снимките са на пистата за каране на ски, както се вижда и влека..
Местност в Рила планина..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Браво не само на Нивата а и на шофьора , то и задкормилното устройство е важноПървоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнениеАйде да съживим малко темата, па от горе на всичко и аз от доста време не съм пускал нещо тук...
Коментар
-
Димич,благодаря ти.Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнениеЕдна Ямболска Нива в действие
Коментар
-
Ами нарочно направих всичко.Иначе похватът на спускане е категорично грешен и не препоръчвам на никого да го пробва.Рискът от странично плъзгане с последващо преобръщане е голям.Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеЯнко, що така странично се спусна по наклона, за малко си помислих че ще се търкулнеш. Добре, че нивата е кубче.
Коментар
-
Е, хайде сега - глезотии... И да не изтъркаля... колко ще се изтъркаля?Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеАми нарочно направих всичко.Иначе похватът на спускане е категорично грешен и не препоръчвам на никого да го пробва.Рискът от странично плъзгане с последващо преобръщане е голям.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар