Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива в действие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лада Нива в действие

И още малко...
    Прикачени файлове

Коментар

Малко снимки от днешната Коледна разходка-общо взето доста коловози,дърпания и изпокъсани въжета...,беше доста интересно.С колегите си помагахме взаимно в различните ситуаций и в крайна сметка преодоляхме силноразкаляния път.....Ето я и Нивата в действие,а на моменти и в бездействие.
      Прикачени файлове

Коментар

Айде да съживим малко темата, па от горе на всичко и аз от доста време не съм пускал нещо тук...

Коментар

Колеги,носталгия ли да го нарека,мерак ли е незнам,но от днес съм горд собственик на 3та нива.Колата е бронирана,има външни забележки,за което беше отсавена при козметик.Вденага се вредих с 2 броя нормални врати,защото бронираните за невероятно тежки.Утре живот и здраве отивам да видя как вървят нещата и да ударя някоя снимка.Поздрави

Коментар

Я си я остави бронирана, че не се знае ... Да ти е честита.
            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
              Колеги,носталгия ли да го нарека,мерак ли е незнам,но от днес съм горд собственик на 3та нива.Колата е бронирана,има външни забележки,за което беше отсавена при козметик.Вденага се вредих с 2 броя нормални врати,защото бронираните за невероятно тежки.Утре живот и здраве отивам да видя как вървят нещата и да ударя някоя снимка.Поздрави
              Честито!
              Само стъклата ли са бронирани или и тенекиите!
              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
                Честито!
                Само стъклата ли са бронирани или и тенекиите!
                Май, всичко е бронирано..
                Още един път Роска, честита да ти е нивата, бая километри да и навъртиш, безааварийни естествено
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Благодаря ви!Хората ме питат защо още една нива,ами как защо.Останъх страшно доволен от този автомобил,както от към проходимост така и от към здравина и подръжка.Колеги това,което ви казват,че се чупела всеки ден са хорски небивалици.Най-старата ми нива 1.6 е пълен гнилоч,вратите се отвярат в движение,но кара и не се предава.Нивите ми са буквално-"паля и изчезвам",докато с другите коли които имах ми създаваха такива проблеми и разходите бяха двойно-тройно от тези,който влагам в нивите.От както продадох пасата аз ми олекна и забравих какво е това да лежиш под кола.На въпросния пасат при пробег 4-5хиляди.км лагерите на задните главини се скапваха,това си беше редовно и един ден ми писна и замина.Не ползвам нито една от нивите за разходки по горите,те са за междо другото.Постоянно ги карам с ремарке/платформа,постоянно тегли и превоза и точно заради това взех още една нива.Някъде из форума пишеше,че някой искал да види нива с 500+кг по черен път,е да заповяда на Добринище и мога да му покажа.Който,каквото иска да критикува-нива така,нива онака-тук върви само лично мнение,пък ако ще да е и най големия боклук

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                    Старата любов ........ какво беше нататък.....
                    Честито ! Много весели емоции да си имате заедно !
                    Има ли още такива и за мен една, че останах само с една.....
                    Показвай я да и се порадваме още с ризницата .....бронята де ....

Коментар

Колеги, предварително се извинявам ако не съм по темата, но с цел да посъживим малко темата, пускам снимки от 2 нощни разходки с един друг автомобил ВАЗ, а именно Самара 1.3:

Никак не е за подценяване проходимостта на Самарата при снежни условия, евентуално с по-мощния двигател 1.5 би се справила още по-добре на местата където видимо не и достига мощност. На фона на доста западни коли със задвижване 4x2 Самарата се справя прилично при неотъпкан сняг до 20-25 см без проблеми...

Коментар

И аз признах Самарата,току що се прибрахме от Балкана-чудесна проходимост.

Коментар

Даже и без съединител се движи...

Коментар

Ето малко снимки от днескашната снежна разходка.. Има и клипове, тях по късно
                            Прикачени файлове
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Много хубав снежец имате, колега. Къде се намира тази местност? И Нивичката доста изпъната изглежда, радва окото.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
                                Много хубав снежец имате, колега. Къде се намира тази местност? И Нивичката доста изпъната изглежда, радва окото.
                                Първо, мерси за думите колега!! И твоята не е лоша.. Значи тази местност е в Рила планина, там където ни е вилата, ползвано, едно време от тогаващното ТКЗС, казва се "Бучевица", това е диалектното найменование на месноста Гледката от която е на 6-тата снимка, се гледат Родопите, а селата са Бунцево, Конарско и няколко махали, вечер като светнат, напваво е .... Айде, че отивам да я Лифтвам...
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X