Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вентилатор на парното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вентилатор на парното

Вият фтулките (лагерчетата) на електромотора, би трябвало с капка масло да се оправи...а как се разглобява парното, незнам (или съм забравил) че жигула от последните10г. не съм пипал
    П.П. ама как се пише фтулка или втулка не се сещам
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
      И един тъп въпрос. Отвора в долната част, който е за отопление на краката с какво се отваря и затваря? Никога не съм обръщал внимание.
      При мен, понеже не работи никое от трите жила, парното се управлява ръчно. Протягаш се и преместваш съответния контролен елемент.

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Вият фтулките (лагерчетата) на електромотора, би трябвало с капка масло да се оправи...а как се разглобява парното, незнам (или съм забравил) че жигула от последните10г. не съм пипал
      П.П. ама как се пише фтулка или втулка не се сещам
      Втулка се пише.

Коментар

Как управляваш дали да духа на стъклото или към купето ръчно? Това е средното жило.
        Колкото до схемата на парното. Предгледах я и мисля, че наистина е сбъркана по рождение. Реверса на вентилатора ще подобри нещата, ама няма реши проблема. Според мен, най-доброто решение в случая е допълнителен вентилатор. Незнам колко е голям отвора, но според мен най-подходящото място е в горната част, там където тръгва въздуха за стъклото и купето. Може да се сложи 12 волтов вентилатор от компютър например. Има с достаъчно голям дебит, проектирани за непрекъсната работа продължително време и са много малки като размер. Предимството ще бъде, че ще може да работи и при отворен капак за свеж въздух. Освен това, ще могат да работят и 2-та вентилатора, което ще повиши КПД-то.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X