Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз да се похваля

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хайде и аз да се похваля

Първоначално публикуван от ivo1970 Преглед на мнение
    дай повече инфо за джака

на ладата къде ще го слагаш!
    Яската беше писал че предната броня може само близо до тръбите
    а странично как се вдига с това лада нива?

Няма да се разсърдим ако кажеш и цена и откъде го взе
    Морски къде изчезна

Хайде чакам инфо за джака че като видях моя оригиналния в какво състояние е започнах да се кръстя!

Коментар

Ето малко снимки на "бялата светкавица"
      ще се радвам на коментар (особено по двигателя)

Коментар

"господаря на Ладата"

Коментар

Много добре изглежда и Ладата и кучето, извинявай за офтопика, но каква порода е кучето, в първият момент ми заприлича на Лабрадор, но после чипият нос, атлетичното тяло и копираната опашка ме разубеди (някаква ловна порода, пойнтер може би ?). Поздрави.

п.с: засега само гледам и чета, докато и аз един ден си завъдя Нивичка

Коментар

Първоначално публикуван от mangoose Преглед на мнение
            Много добре изглежда и Ладата и кучето, извинявай за офтопика, но каква порода е кучето, в първият момент ми заприлича на Лабрадор, но после чипият нос, атлетичното тяло и копираната опашка ме разубеди (някаква ловна порода, пойнтер може би ?). Поздрави.

п.с: засега само гледам и чета, докато и аз един ден си завъдя Нивичка
            Курцхаар - немски брак .
            Уникално вярно куче като порода .

Коментар

А каква е тази "капачка" на въздушния филтър? За какво е?
              Прикачени файлове
              Only after the last tree has been cut down,
              Only after the last river has been poisoned,
              Only after the last fish has been caught,
              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Да не му гърми дебитометъра - ако не е газов инжекцион имат такава слабост...

Коментар

По точно тази клапа е за това като му гръмне колата от газта да има от къде да излезе налягането и ЕВЕНТУаааЛНО да спаси дебитомера. Не предутвратява гърмежите, а ограничава щетите като най слабо звено във въздушната система.
                  Често се слага, да не кажа винаги, на пълен инжекцион коли с обикновена газова. Излишно е да се сляга на коли с пластмасови всмукателни колектори на двигателя. На нивата поне не са .
                  Пийте червено вино! Дава здраве.
                  А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    Курцхаар - немски брак .
                    Уникално вярно куче като порода .
                    Абсолютно си прав!
                    Това е курцхаара ми Макс!

http://ivo.glog.bg/_wm/gallery/?df=161426&dflid=3

Коментар

Абсолютно си прав!
                      Това е курцхаара ми Макс!

http://ivo.glog.bg/_wm/gallery/?df=161426&dflid=3

Уникален красавец !
                      Имахме 4-5 години такова куче . Обидно ми е като го наричам куче - то беше направо човек и колега .
                      Завиждам ти - пази го . Погледни моя в албума .
                      В момента разни олигофрени разхвърлят отрова за бездомни животни и ....... умират и домашни кучета .
                      Дори 3 часа операция не помогна . Отровата за сега няма антидот ( казаха ветеринарите ). Блокират бъбреците и ............
                      Оспамихме темата .

Коментар

Уникален красавец !
                        Имахме 4-5 години такова куче . Обидно ми е като го наричам куче - то беше направо човек и колега .
                        Завиждам ти - пази го . Погледни моя в албума .
                        В момента разни олигофрени разхвърлят отрова за бездомни животни и ....... умират и домашни кучета .
                        Дори 3 часа операция не помогна . Отровата за сега няма антидот ( казаха ветеринарите ). Блокират бъбреците и ............
                        Оспамихме темата .
                        пусни ми линк на лични към твоя албум, че не мога да се сборя

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                          Да не му гърми дебитометъра - ако не е газов инжекцион имат такава слабост...
                          Морски,
                          кажи за Джака ??
                          колко струва и от къде го взе ?

Коментар

пусни ми линк на лични към твоя албум, че не мога да се сборя
                            Кликваш на името на колега ( който те интересува) - на моето.
                            Отваря се лична страница. Там кликваш на " за мен" .Отваря се личната информация . Разглеждаш всичко което искаш за този колега. Ако има албум долу в дясно на страницата - кликваш на "албум" или "снимки " и влизаш в личния албум на колегата в чиято страница си влезнал . И разглеждаш снимките .
                            Направи си и ти албум и го сложи в личната си страница . Така всеки може да види твои снимки .

Ето моя линк: http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=409

ето и линк на една снимка: http://forum.offroad-bulgaria.com/pi...pictureid=6094

А сега по темата , че я оспамихме ..........
                            В Пловдив , на Руския пазар - където са бусовете ( халетата) , най-дясно продава ДЖАКОВЕ . По 90 лв мисля бяха , но не гарантирам цената.
                            Като отидеш там ще ги видиш . Не знам качество и произход , и не разбирам .
                            Погледни ги - работят до към 15.00 часа всеки ден .
                            Има и ръчни лебедки и други разни .........
                            Последно редактирано от bgbul; 05-01-10, 16:04.

Коментар

Морски,
                              кажи за Джака ??
                              колко струва и от къде го взе ?
                              От Варна го взех - 150 лв. Купих мисля последния...

Коментар

Кликваш на името на колега ( който те интересува) - на моето.
                                Отваря се лична страница. Там кликваш на " за мен" .Отваря се личната информация . Разглеждаш всичко което искаш за този колега. Ако има албум долу в дясно на страницата - кликваш на "албум" или "снимки " и влизаш в личния албум на колегата в чиято страница си влезнал . И разглеждаш снимките .
                                Направи си и ти албум и го сложи в личната си страница . Така всеки може да види твои снимки .

Ето моя линк: http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=409

ето и линк на една снимка: http://forum.offroad-bulgaria.com/pi...pictureid=6094

А сега по темата , че я оспамихме ..........
                                В Пловдив , на Руския пазар - където са бусовете ( халетата) , най-дясно продава ДЖАКОВЕ . По 90 лв мисля бяха , но не гарантирам цената.
                                Като отидеш там ще ги видиш . Не знам качество и произход , и не разбирам .
                                Погледни ги - работят до към 15.00 часа всеки ден .
                                Има и ръчни лебедки и други разни .........
                                Благодаря ти за инфото?
                                А на лада Джака къде се слага?

ръчна лебедка върши ли работа да те изкара от някъде - примерно ако си се окопал до кръста (до пода) в някоя кал примерно? или мога само да издърпам дивеч от дере??

ПП
                                Кучето ти е било разкошно, който го е отровил - голям """ да го разпори и бял ден да не види!

На лов водил ли си го?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X