Ситуацията е следната. Наскоро имаше профилактика на свещи кабели, капачки, кондензатори, регулиране на обороти абе всичко. Нивата работеше прилично като за руска машина. Но става вече от около една седмица забелязвам следното. Кога я паля на бензин, пали от ряз обаче една такава парапелка от ауспуха и една такава гадно се изфорсира. Добре тръгвам и по време на каране когато ускорявам предърпва доста. След това си минавам на газ, работи добре, държи обороти, двигателя пее. И после почва дразненето. Когато загрее и на газ започва да пърпори от ауспуха и когато искорявам също започва да предърпава и ускорението е отвратително, цялата се клати докато не стигне примерно до 2500-3000 оборота тогава става някак спокойна.
Направих и лека сверка. В движение когато ускорявам и предърпва ( на газ ) минавам на бензин и в мига в който цъкна копчето започва да си ускорява и си работи добре, мина ли пак на газ след 1-2 мин. каране пак започва предърпването особенно по баирче. В града е отвратително и доста се засрамявам като ме гледат хората. Доста е изнервящо и реших отново да поърся помоща ви.
Един въпрос:
Възможно ли е това прекъсване на газ да е от бедна смес? Ако повъртя пумпалчето на изпарителя в посока "пускане" на повече гориво дали ще се оправи??? Неискам предварително да пипам преди да ме посъветвате нещо. Благодаря предварително
Направих и лека сверка. В движение когато ускорявам и предърпва ( на газ ) минавам на бензин и в мига в който цъкна копчето започва да си ускорява и си работи добре, мина ли пак на газ след 1-2 мин. каране пак започва предърпването особенно по баирче. В града е отвратително и доста се засрамявам като ме гледат хората. Доста е изнервящо и реших отново да поърся помоща ви.
Един въпрос:
Възможно ли е това прекъсване на газ да е от бедна смес? Ако повъртя пумпалчето на изпарителя в посока "пускане" на повече гориво дали ще се оправи??? Неискам предварително да пипам преди да ме посъветвате нещо. Благодаря предварително

Коментар