Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лада Нива 25 000 км.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Злой
    Не вярвам , че може да се поправи основната грешка . А тя е че нови аффтомобили в Руссия вече не се правят от материали от които би трябвало да се правят . Може да я залееш с парафин , с масло с каквото си искаш , но ламарина не можеш да я смениш
    И точно поради тази причина цената на ЛАДА НИВА е 13 000 лв., а не 130 000 лв. и е достъпна за доста хора.Това се нарича фирмена политика.

ГРЕШКА НЯМА!
    В Руссия никога не са правили автомобили за народните маси от качествени матеряли, защото просто няма кой да си ги купи.
    LR DISCOVERY I, 1989 / 2.5TDi

Коментар

За тези пари нов джип си е направо без пари.
      Последно редактирано от fireman160; 17-01-07, 15:50.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Само не знам защо все така става че ефтиното после излиза много скъпо , особено като сложиш времето дето си висял по сервизи примерно , или лежал под колата . И всички други "екстри" кога не знаеш кое кога откаже . Ама всеки си приценява сам . Да и не на всеки му се отдава да се прави на самоделкин .
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Наближавам 30 000 км.
          Скоро пак ще ви кажа какво се наложи да сменя!

Коментар

Първоначално публикуван от dizanov
            Наближавам 30 000 км.
            Скоро пак ще ви кажа какво се наложи да сменя!
            Ако решиш да се отървеш от тази "кошница чуплива" давам по 1 лв. на 10км. от пробега.
            LR DISCOVERY I, 1989 / 2.5TDi

Коментар

...аз давам по 1.20лв/10км без да съм я виждал. ако я видя може и по 1.50лв/10км да прежаля. много съм сантиментален - влюбвам се лесно ... а и си падам по рускини
              "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Ще трябва да изчакате, докато километрите станат най малкото шестцифрено число...с броя нули като на коланчето на Миша олимпийски

Коментар

лада нива на 25000

Е,начетох се на ценни мисли! Вече се чудя дали моята Нива не е правена в Япония. За година време съм минал 45000км. и всичко и е наред.Май ще е японска!

Коментар

Не,просто си късметлия.И на моята не съм й правил кой знае какво по мо-
                    тора и окачването.Обаче купето го изкърпих двустранно и му направих
                    пълна антикорозионна обработка.Защото купе което не е пипано 15 годи-
                    ни си го представяш.Да питам нещо : откъде може да се купи задна вра-
                    та за Нива ?
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

• лада нива на 25000

Първоначално публикуван от Hala
                      та за Нива ?
                      в Пловдив-на няколко места

Коментар

• Re: лада нива на 25000

Първоначално публикуван от Пламен Бешков
                        Първоначално публикуван от Hala
                        та за Нива ?
                        в Пловдив-на няколко места
                        а за купето-никога не съм спорил,създава проблеми във времето,но с малко повече старание..........имах и исузу,но и неговото купе не беше цвете

Коментар

• Монтирах оная шашма,която изключва 4х4.От нея има известна полза,
                          въпреки че много хора са против.
                          Къде и кой може да ми го монтира това нещо във Варна и наистина ли има полза от него?

Коментар

• Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                            Къде и кой може да ми го монтира това нещо във Варна и наистина ли има полза от него?
                            Никаква полза няма от тази джаджа да ти изключва 4х4.Освен това в Варна мисля че едва ли някой ще ти го монтира както трябва-те тука са много сервизи и всичките разбират от всякакви коли-преди 2 дни се убедих сам колко разбират в сервизите.

Коментар

• Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                              Не го слагай. Първо от завода казват че задния диф е на границата на възможностите и фултайма го разтоварва, второ Нивата ама хич не е стабилна само на задно, трето разликата в разхода е не-повече от половин литър на 100, за какво ти е?
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Ясно - Няма никаква полза - Аз мислех че разхода ще падне поне 1-2 литра! А и от други места разбрах че стават повече бели при повреда в инжинерното чудо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X