Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч от раздатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Теч от раздатка

Въпросните одушници (сапуни) могат да бъдат заменени с подходящи щуцери на които се слага 8 мм маркуч който се извежда някъде на високо. Това обикновенно се прави с цел при преодоляване на по дълбоки водни площи в раздатката и диферинциалите през одушниците да не попадне вътре вода.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Самият отдушник, сифон или сапун, като му се махне шапката, става идеалния щутцер за 8мм маркуч.

Коментар

Мерси за инфото! Скоро ще го направя че като знам къде я връъъъ в мизерията да не стане ойц!

Коментар

Счупи ми се куплунка на датчика за вкл.длокаж може ли да се смени отгоре през купето.Преди година пак беше счупен тогава го смених като разлабих раздатката.Къде може да бъде причина за честото чупене има слаби вибрации кутията всички гумени тампони са здрави

Коментар

Първоначално публикуван от TOTO75 Преглед на мнение
            Счупи ми се куплунка на датчика за вкл.длокаж може ли да се смени отгоре през купето.
            може. Ако кажеш какво му е счупено, ще помислим и защо.

Коментар

Счупена е горната част с двете кабелчета до основата от метал кое се сваля от горе през купето

Коментар

е, купи си нов и ще се ориентираш. Възможно е жиците да са къси, да не са закачени където трябва или по някаква причина РК да се мести при движение достатъчно, за да го счупи.

Отгоре трябва да махнеш всичката пластмаса (2 слоя + гумени маншони).

Коментар

Така си мисля и аз че опира в тунела горната пласмаса която е върху лостовете и капака от долу се свалят .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X