Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво може "Нива"-та

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво може "Нива"-та

[QUOTE=ggs;882166]
    Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
    Какво може "Нива"-та ли? Може дори и да ПЛУВА

http://www.youtube.com/watch?v=l4kWYvH0_oY&feature=fvw[/
    QUOTE]

Голям смях е, но да знаеш, че е качвано.
    Ако ти изтрият поста да не се ядосаш

Уж прегледах цялата тема но явно съм го изпуснал. Замених го с друго интересно клипче.
    O898595418 - Митко

Коментар

Колеги снощи отново бесняхме из гората-за съжаление обаче повече от половината снимки не мога да ги получа от моя приятел и пускам само тези...
      Прикачени файлове

Коментар

Ето и последните ни приключения с всъдеходите...
        Прикачени файлове

Коментар

Ето и малко снимки и от мене
          Прикачени файлове
          0898707872-Здравко

Коментар

каквото може си го може ... аз съм голям привърженик на Нива пикап и това май ще ми е първата кола ! който и иска да ми се смее ама като си кача АТВ-то отзад и като я дигна 5-10 санта допълнително ще им гледам сеира с BMW-та и подобни пухчета зимата как ще ми се молят да ги дръпна от някой пряспа ... какво ще кажете за пикапа ? същата издръжливост ли има като нормална нива или ?
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
              каквото може си го може ... аз съм голям привърженик на Нива пикап и това май ще ми е първата кола ! който и иска да ми се смее ама като си кача АТВ-то отзад и като я дигна 5-10 санта допълнително ще им гледам сеира с BMW-та и подобни пухчета зимата как ще ми се молят да ги дръпна от някой пряспа ... какво ще кажете за пикапа ? същата издръжливост ли има като нормална нива или ?
              По-здрав,има подобие на шаси.

Коментар

Не е лош вариант-щом имаш АТV.Има си шаси и ресори отзад,което си е добре.Ако ще искаш да газиш из по-дълбок сняг,кал обаче стандартния клиренс от 220мм. няма да ти върши работа и ще трябва да я лифтоваш малко.За подходящи гуми няма какво да говорим-те са нужни на всеки един джип-ще ти бъдат нужни и на теб.Успех.

Коментар

Тъкмо днес обсъждах темата с приятели и затова и си говорихме - ролбари , "лифтинг" и хубави гуми ! а някой ще ми каже ли с какви двигатели се предлага такава нива ? остава ми годинка и съвсем мъничко докато взема книжка и няма да е лошо да съм запознат от сега какво е дереджето...кое предпочитате за пикап бензин или дизел ? аз съм привърженик на бензиновия двигател защото е по-агресивен от дизеловия но пък и двата си имат плюсове и минуси ...
                  Няма кал - Няма кеф !!!
                  Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Тъкмо днес обсъждах темата с приятели и затова и си говорихме - ролбари , "лифтинг" и хубави гуми ! а някой ще ми каже ли с какви двигатели се предлага такава нива ? остава ми годинка и съвсем мъничко докато взема книжка и няма да е лошо да съм запознат от сега какво е дереджето...кое предпочитате за пикап бензин или дизел ? аз съм привърженик на бензиновия двигател защото е по-агресивен от дизеловия но пък и двата си имат плюсове и минуси ...
                    Ей абе Вие Добружанците сте опасни хора Купи я вече - лифтова я (че и с 5-10 см!), гуми...Първо си вземи книжка, купи си там каквото ще си купуваш пък после пиши...В Нивата със зор ще вкараш АТВ! Трябва ти по широк пикап

Коментар

Мерак ако имам и джип ще вкарам отзад ! защо няма да ми се побере АТВ-то ? удрям му спирачките едно въже през рамката и пусната задната вратичка...какъв е проблема ?
                      Няма кал - Няма кеф !!!
                      Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Мерак ако имам и джип ще вкарам отзад ! защо няма да ми се побере АТВ-то ? удрям му спирачките едно въже през рамката и пусната задната вратичка...какъв е проблема ?

Вземи една рулетка и примери едното и другото... Ще ти се изясни....
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Зависи и какво е АТВ-то. Ако е 50 кубиково няма да има никакъв проблем да се събере.
                          O898595418 - Митко

Коментар

Най-добре 25 кубиково!!!

Коментар

още малко снимки:
                              Прикачени файлове
                              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Абе човек защо си я вкарал в такъв канал-като гледам ситуацията май и фадрома ще закъса там.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X