Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво може "Нива"-та

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво може "Нива"-та

Много хубави снимки са станали,обещавам да има и още най-скоро време
    0898707872-Здравко

Коментар

Добре сте се разходили .
      Виждам .... опитни бойци ... с ботуши . Значи сте знаели какво ви очаква . Браво .
      Като ви гледам снимките - все едно съм бил и аз в тая кал .....

Коментар

Да колега-очаквахме да е такъв батак.И друг път сме атакували този маршрут и никога досега не ни е било леко-даже и през лятото.Но това е нормално,тъй като там изнасят дърва с Праги,157-ци,ГАЗ-66.Други машини досега поне аз там не съм виждал.

Коментар

Днеска решихме малко да се поокалями с колегата Нива Мен стана долу горе добре добре че бяхме двамата иначе голяма киснене щеше да е,снимките не станаха много добри от телефон са ама са докоментирани
          0898707872-Здравко

Коментар

Ето и малко от фотото...
            Прикачени файлове
            0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
              Ето и малко от фотото...
              Това Зайчи Връх ли е в далечината
              SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
              0878299791

Коментар

Не колега-това е в покрайнините на вр.Бакаджик.

Коментар

Ето малко свежи снимки от днес-даже успях и да си изгоря динамото при преминаването на водните препядствия,образували се от последните валежи.Е поне си направихме кефа.
                  Прикачени файлове

Коментар

Хубава кал-добре сте си прекарали!
                    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Нивата е едно много интересно превозно средство. Аз лично съм го използвал в различни ситуации, както в гората, така за дълъг път. Най-силно ме впечатли, когато за един ден направих София - Златни пясъци - София и почти загубих слуха си, когато се върнах. Жената ми говори, а аз нищо не чувам

Коментар

Добър вечер.Колеги не е моята нива,нито е на познат,даже незнам от къде е но вижте сами....после другите джипкаджий "плюят" нивата.Ние какво да кажем сега

http://www.youtube.com/watch?v=1VpcN5J1gl0

Коментар

Искам да видя, как Нивата минава първа преди другите да са изкопали трасето.

Коментар

Понеже ежедневно ползвам НИВАТА по предназначение ( за черни пътища ) мога само добри думи да кажа за колата .
                            Вече съм и навъртял 16 000 км ( Нивата е стара и уморена ), ако само 25% са извън асфалта ( а те са повече ) - значи по черни пътища имам 4 000 км.
                            Имам даже и мазоли от въртене на геврека по черните пътища.
                            Страх ме е да се похваля ( като гледам какво пишат за Нивата - колко е кекава ) . Суеверие ..... но като свърши сезона ще се похваля с клипове и снимки.
                            До сега ремонтите са само свързани с гърнето, счупена пружина и едно каре на кардана . Не броя , че ме удариха отзад - Нивата и аз нямахме вина.
                            И само да вметна - всички със здравите и издръжливи джипове карат по асфалт до х.Кабата и х.Чудните мостове.
                            От срещуположния заход ( склон) през с.Хвойна и с. Орехово има следи само от Нивата и .... няколко АТВета от неделя - слизаха от там .
                            За това - каквото и да плюят за Нивата - тя си е кола която си изпълнява съвестно задълженията и предназначението.
                            Това е колата която позволява най-безстрашни проби ( и безболезнени финансово ). Тя е най-непретенциозната кола.
                            Тя е най-безобидната и показва способностите на водача в трудните ситуации .
                            Тя е най-популярната и най-хулената кола-джип.
                            Тя е всичко което поискаш от нея .
                            Макар и да ми е малко тясна ( недостатък за мен) - не знам с какъв друг джип да я заменя . И не знам дали искам ....
                            Май съм сам в тези и подобни изказвания ..... не знам , но поне съм убеден с каране по трудни терени в това което пиша.
                            Дано и други чувстват така Нивата ....
                            ( хайде - ето ви повод да се поплюе пак срещу Нивата )
                            П.С. Харесвам всички 4х4 джипове ..... всички си изпълняват задълженията . Просто Нивата е по прежалима .

Коментар

NIVA - BIG-FOOT

http://www.youtube.com/watch?v=WYLQ7...eature=related

Последно редактирано от nbaplayer; 14-10-09, 18:59.
                              O898595418 - Митко

Коментар

[QUOTE=nbaplayer;882093]Какво може "Нива"-та ли? Може дори и да ПЛУВА

http://www.youtube.com/watch?v=l4kWYvH0_oY&feature=fvw[/
                                QUOTE]

Голям смях е, но да знаеш, че е качвано.
                                Ако ти изтрият поста да не се ядосаш
                                Пийте червено вино! Дава здраве.
                                А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X