Знам, че на първи технически преглед на 2500 км. и сменят маслото на двигателя. Как стои въпроса със смяна на маслото в диференциалите и скоростната кутия? Имам предвид новите с гаранция.
Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Не разбирам въпоса ти .Ако питаш дали сменят маслата в тези агрегати отговора е не, но можеш сам да си ги смениш,а иначе аз като бях на преглед на 2500-3000 км. поне се постараха да проверят дали има масла съответно в преден заден диференциял,скоростна кутия и раздатка.
Не разбирам въпоса ти .Ако питаш дали сменят маслата в тези агрегати отговора е не, но можеш сам да си ги смениш,а иначе аз като бях на преглед на 2500-3000 км. поне се постараха да проверят дали има масла съответно в преден заден диференциял,скоростна кутия и раздатка.
Въпросът ми е, дали трябва да и се сменят маслата независимо от тях или от мен. Ладата е нова и държа да я запазя. В сервизната книжка не е указана смяна, но е писана тук в България от вносителя - може да е решил да спести известни разходи по смяната на маслото. След колко километра трябва да го сменя?
Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Все още нищо не ми е текло, а е на около 15-16 хиляди за една година и нещо общо взето без изобщо да я жаля... та да не чуе дяволът!
Е,не е толкова страшно-това все пак е най-евтината нова кола в България,а е и джип. На този фон това наистина са дреболии.Карал съм поне пет джипа в живота си и смея да кажа,че Нивата си се държи достойно.
Те няма какво да си спестяват,ти си плащаш маслото.А иначе мисля че е добре да се сменят оригиналните руски масла с такива от по-реномиран производител, но това си е твоя работа ако искаш да ги смениш.
да така е гумите са много фалшиви карам с 40 и като влизам в завои мн свират като доиде време да се спира се хабят доста с една дума боклуци
Не съм особено съгласен с вас. Според мен Вли10 е прилична гума за асвалт, тиха е, на утъпкан сняг и мокро е ок. С една дума добра гума за цената си. Вли5 ви мъчи (предимно звуково) при каране на асвалт, но пък в кал и дълбок сняг е много добре.
Коментар