Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най после и аэ се сдобих с нова лада нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Отиди на майстор твой познат да прегеда всичко по окачването за някакви луфтове.Карам служебна дълга база за една година каране градско в София и 25000км се носят невероятни шумове от трансмисията и се появи ненормално чукане в задния диференциал.Всяка нова руска кола подлежи на доработка.Честито!

Коментар

О, пак много е изкарала твоята, браво, щастливец!
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Вярно че е най-евтиния вариант на автомобил 4х4 , ама все пак да си изкара безпроблемно поне смешния гаранционен пробег.

Коментар

Абе и аз имах на времето една служебна, често нова я взехме, само мъки и проблеми. Дано не са такива вече поне в някаква степен. Аз тотално се разочаровах. Може и да съм имал правена в понеделник, ама то не беше проблем върху проблем, то не беше чудо. Някои хора които ги ползват са доволни и нямат такива проблеми, много се радвам за тях, дано не берат ядовете които аз брах...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

имаме 2 закупени още миналата година вече са по на 60 000км няма проблеми варвят безпоблемно масло бензин гуми вода и това е
            Нямам време да се държа прилично !

Коментар

най- после се сдобих с нова лада нива

на 45000км. - 1.7i ,произв.2005г.- към момента никакви проблеми.Това е втората нива ,която карам.С първата също нямах проблеми.Може да е до късмет.И разкарай гумите ,с които си я купил-за нищо не стават.

Коментар

да така е гумите са много фалшиви карам с 40 и като влизам в завои мн свират като доиде време да се спира се хабят доста с една дума боклуци
                Нямам време да се държа прилично !

Коментар

тези гуми са произведени само за да бъде продадена колата с някакви гуми-хвърляй ги.Каквито и други гуми да качиш все ще е по-добре. За асвалт аз карам със Сумитомо и разликата е огромна-по-комфортно вози и е далеч по-стабилна в завой

Коментар

Защо ли си мисля, че вашите Ниви са служебни .Щото според мен изискването към служебна кола и към лично си твоя са малко по-различни.Аз например немога да понасям да ми капе нещо отдоло на колата- първо беше от хидравликата на волана, а след това от скоостите.И изобщо искам да е такова състоямие,че реша ли паля и тругвам за кадето си искам.А ако е служебна и да си капе и да тече няма да ти пука много много нали, а може наистина да е до късмет ама си мисля че не е .
                    4x4=16

Коментар

ами не ,Нивата не ми е служебна и слава богу нищо нито капе,нито тече,а на теб какво толкова ти капе?

Коментар

А пък и моята е без хидравлика на волана и сигурно имам един проблем по малко

Коментар

Ми първо беше от хидравликата на волана-сменена дифтунка.После течеше от полоската където влиза към предния диференциял и след затягане се оправи,и последното на скоростите смених семеринг.Пояснявам колата е на 5400км.Може затова да течеше щото още не съм я попристегнал ,а твоита на колко км. е?А забравих да спомена не можеше почти да се сипва бензин - беше прещипан някакъв маркуч.
                          4x4=16

Коментар

на около 45000 км.,но това,което казваш не са проблеми-отдолу семерингите също ги смених на 5000км с немски и няма ядове.Също ми течеше предното стъкло,но го направиха като на истинските коли.Това са проблемите,но това са дреболии.

Коментар

Ами засега са тези и наистина са дреболии,но изнервят все пак е нова кола (макар и Руска) .
                              Какво ще рече че си направил стъклото като на истинските коли
                              4x4=16

Коментар

стъклото течеше и влизаше вода при компютъра-в сервиза на бош казаха,че досега не са виждали кола,на която от компютъра да капе вода ,а тя да си върви като шантава-просто бяха възхитени.
                                За стъклото-повдигаха уплътненията и ги мазаха с някаква черна паста,като ме убедиха ,че проблем никога няма да има и наистина е така.Просто уплътненията не са направени както трябва.
                                Абе,щом не ти се пълни купето с бензин-добре си-имаше и такъв случай,но не с моята кола.
                                Хайде да не те стряскам,карай си я и свиркай.Ще улегне и всичко ще си дойде на мястото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X