Отиди на майстор твой познат да прегеда всичко по окачването за някакви луфтове.Карам служебна дълга база за една година каране градско в София и 25000км се носят невероятни шумове от трансмисията и се появи ненормално чукане в задния диференциал.Всяка нова руска кола подлежи на доработка.Честито!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най после и аэ се сдобих с нова лада нива
Свий
X
-
Абе и аз имах на времето една служебна, често нова я взехме, само мъки и проблеми. Дано не са такива вече поне в някаква степен. Аз тотално се разочаровах. Може и да съм имал правена в понеделник, ама то не беше проблем върху проблем, то не беше чудо. Някои хора които ги ползват са доволни и нямат такива проблеми, много се радвам за тях, дано не берат ядовете които аз брах...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Защо ли си мисля, че вашите Ниви са служебни
.Щото според мен изискването към служебна кола и към лично си твоя са малко по-различни.Аз например немога да понасям да ми капе нещо отдоло на колата- първо беше от хидравликата на волана, а след това от скоостите.И изобщо искам да е такова състоямие,че реша ли паля и тругвам за кадето си искам.А ако е служебна и да си капе и да тече няма да ти пука много много нали, а може наистина да е до късмет ама си мисля че не е
.
4x4=16
Коментар
-
Ми първо беше от хидравликата на волана-сменена дифтунка.После течеше от полоската където влиза към предния диференциял и след затягане се оправи,и последното на скоростите смених семеринг.Пояснявам колата е на 5400км.Може затова да течеше щото още не съм я попристегнал
,а твоита на колко км. е?А забравих да спомена не можеше почти да се сипва бензин - беше прещипан някакъв маркуч.
4x4=16
Коментар
-
най- после се сдобих с нова лада нива
стъклото течеше и влизаше вода при компютъра-в сервиза на бош казаха,че досега не са виждали кола,на която от компютъра да капе вода ,а тя да си върви като шантава-просто бяха възхитени.
За стъклото-повдигаха уплътненията и ги мазаха с някаква черна паста,като ме убедиха ,че проблем никога няма да има и наистина е така.Просто уплътненията не са направени както трябва.
Абе,щом не ти се пълни купето с бензин-добре си-имаше и такъв случай,но не с моята кола.
Хайде да не те стряскам,карай си я и свиркай.Ще улегне и всичко ще си дойде на мястото.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар