Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НАР свали цената

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НАР свали цената

Ще кажа само едно нещо,какъвто и автомобил,било то 4х4 или обикновенно превозно средство-щом се екплоатира зачи се и троши,някой ще твърди Нивата се чупи много,аз съм подлагал точно този автомобил на всякакви изпитания.Нивата е доста добър 4х4 за класа си,дори и по-нагоре,експоатирам нива от 6+години и съм много,много доволен-от разход,подръжка,проходимост-та дори и комфорт в горски условия.Нивата има свойте уникални качества като 4х4.Минавал съм с Нива през наклон който нисан патрол?(от ресорните)замина по таван-факт е,Нисана беше с лифт,защо нивата мина почти без проблем само в най-горната част на баира започна да подскача а нисана по покрив и три калбета,после стоп в дърво.Който не му се вярва да идва на Добринище-ще го запозная с човека който караше патрула,аз бях този който караше нивата.Поздрави

Коментар

До: НАР свали цената

Първоначално публикуван от fireman160
      Същевременно, като отидат на работа всеки иска да кара Нива, защото емоциите са неповторими.
      Аз съм едно голямо изключение от това правило.

Първоначално публикуван от fireman160
      Същите тези противници на руската кола, явно не са фактор в съответната фирма за да се наложат и да извадят над 50 000 лева от собствения си джоб и да купят друг високопроходим автомобил.
      Преди две седмици във фирмата се закупи чисто ново ЦРВ 2.2 дизел като аз бях човекът, който определи марката и модела. Струва 51000 лв с каското. Между другото освен работник съм и съдружник в тая фирма .

Първоначално публикуван от bgbul
      А като си толкова надъхан - мини по същите пътища с Хондата и карай по-същият начин да те видя - дали ще си запазиш работното място дълго ...? ( говоря за калните пътища в гората )
      Нивата се караше почти изцяло по асфалт. Ходеше се на елементарни риболовни излети с нея. А се разваляше ей така както само си стоеше. Махаме ръждата настрана. Старата Хонда се кара по същия начин. Струва 2/3 от цената на нова Нива дълга база и се чупи с пъти по-малко. Един колега във форума беше споменал патентования руски материал "говнолин". Точно от това правят руснаците колите си. Изглежда здраво на външен вид, ама е кекаво, щото носачите са със здравината на шуплест чугун.

Първоначално публикуван от bgbul
      Истината е : ти си слаб водач на 4х4 автомобил - това е !
      И за да стане ясно : аз не съм заклет Нивовод - просто обичам справедливостта и да се забавлявам извън заведенията и пътищата . Дори и с Трабант пак ще ми е по-кеф от теб в гората ....явно ...
      Ако искаш да се убедиш дали съм прав- пиши от къде си , или като идваш в Пловдив се обади да си спомниш ..... къде ходи Нивата . Ако искаш ела с Хондата ?
      Успокой се, преспи, качи се в западна кола, прочети си пак мнението и може би сам ще осъзнаеш какво си написал.
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X