Колеги, какво ви е мнението за газов вакуумен изпарител ВОЛТРАН? Предимства, недостатъци и тн. Как ще се държи Нивата с него? Ако някои кара с подобен моля да сподели впечатленията си от него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изпарител VOLTRAN
Свий
X
-
Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнениеКарал съм с такъв на Вектра и Ауди80 и имам само добри впечатления,винаги си палех на газ независимо от температурата.Сега съм с електрически Ловато и май само ядове ми дава.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение1 година ще работи. После ще го смениш. На каквато и да е кола.Последно редактирано от cveti; 24-05-09, 13:57.
Коментар
-
До: Изпарител VOLTRAN
Търси испарител с отделна водна камера преведено означава подгряващата течност (антифриза) да няма допир с газта през мембрани и гумички. Това ти позволява да палиш колата при ниски температури с относително малък риск от повреди основно при замръзване се пука мембрана и газта попада в охладителната система. Испарител с отделна водна камера е Ланди Харток (не е единствен) и неговите разновидности на нивата съм с такъв и зимата си паля на газ без проблеми. Вакумния волтран преди време беше нов около 50-70 лева две години да искара за тия пари пак е добре после сменяш с нов.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Според мен изпарителя ще ти върши работа. Имам опит с Екогаз, който си прилича също 1:1 с Lovato. Електрически, винаги колата палеше от първия или втория път на газ, с уговорката, че зимата като паднат снеговете не се ползваше. Държеше си що годе добре настройките. Ако слагаш електрически си купи и ключ с реле за време. Иначе може да изгасне двигателя и да изтича газта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rosendinkov Преглед на мнениеКарам ВАЗ 2105 с такъв изпарител от три години (40000 км) и няма грешка, супер е , направо не е за вярване че турци са го правили. Досега никаква засечка не е имало. Паля директно на газ зимата.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ikonoma Преглед на мнениеСпоред мен изпарителя ще ти върши работа. Имам опит с Екогаз, който си прилича също 1:1 с Lovato. Електрически, винаги колата палеше от първия или втория път на газ, с уговорката, че зимата като паднат снеговете не се ползваше. Държеше си що годе добре настройките. Ако слагаш електрически си купи и ключ с реле за време. Иначе може да изгасне двигателя и да изтича газта.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар