Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изпарител VOLTRAN

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изпарител VOLTRAN

Колеги, какво ви е мнението за газов вакуумен изпарител ВОЛТРАН? Предимства, недостатъци и тн. Как ще се държи Нивата с него? Ако някои кара с подобен моля да сподели впечатленията си от него.

До: Изпарител VOLTRAN

Карал съм с такъв на Вектра и Ауди80 и имам само добри впечатления,винаги си палех на газ независимо от температурата.Сега съм с електрически Ловато и май само ядове ми дава.
    Polaris Magnum 500
    Mercedes ml320

Коментар

1 година ще работи. После ще го смениш. На каквато и да е кола.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
        Карал съм с такъв на Вектра и Ауди80 и имам само добри впечатления,винаги си палех на газ независимо от температурата.Сега съм с електрически Ловато и май само ядове ми дава.
        Мерси за мнението колега. А сменял ли си мембрани, и ако си сменял колко приблизително изкарваш след това?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        1 година ще работи. После ще го смениш. На каквато и да е кола.
        Имаш в предвид смяна на целия изпарител или комплект за ремонт само?
        Последно редактирано от cveti; 24-05-09, 13:57.

Коментар

Турско Ловато.Добре изкопирано...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Значи на Вектрата го карах две години,а на Аудито около три,без да пипам нищо по изпарителя.Като имаш в предвид ,че и двете газови са монтирани нови в сервиз.
            Polaris Magnum 500
            Mercedes ml320

Коментар

Търси испарител с отделна водна камера преведено означава подгряващата течност (антифриза) да няма допир с газта през мембрани и гумички. Това ти позволява да палиш колата при ниски температури с относително малък риск от повреди основно при замръзване се пука мембрана и газта попада в охладителната система. Испарител с отделна водна камера е Ланди Харток (не е единствен) и неговите разновидности на нивата съм с такъв и зимата си паля на газ без проблеми. Вакумния волтран преди време беше нов около 50-70 лева две години да искара за тия пари пак е добре после сменяш с нов.
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Винаги съм палил на газ, независимо от модела и марката на изпарителя. Досега - само положителни резултати. (Ловато вакуумен и електрически, метанови BRC и GNV)

Коментар

Това сие пьлно копие на Ловатото с малки подобрения.Конструктора е един и сьщ.Само че е в Турция.За пазарната му цена работи дори по добре от уригинала...

Коментар

Взимай го. И аз съм доволен / само че електрически / Преди това бях с Ловато / пак на ток / ама много остаря и не ми се даваха толкова пари, та си взех VOLTRAN.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Според мен изпарителя ще ти върши работа. Имам опит с Екогаз, който си прилича също 1:1 с Lovato. Електрически, винаги колата палеше от първия или втория път на газ, с уговорката, че зимата като паднат снеговете не се ползваше. Държеше си що годе добре настройките. Ако слагаш електрически си купи и ключ с реле за време. Иначе може да изгасне двигателя и да изтича газта.

Коментар

Карам ВАЗ 2105 с такъв изпарител от три години (40000 км) и няма грешка, супер е , направо не е за вярване че турци са го правили. Досега никаква засечка не е имало. Паля директно на газ зимата.
                        Toyota Rav 4 2007 2.0 Aut
                        Kia Cerato 1.6 lpg

Коментар

Първоначално публикуван от rosendinkov Преглед на мнение
                          Карам ВАЗ 2105 с такъв изпарител от три години (40000 км) и няма грешка, супер е , направо не е за вярване че турци са го правили. Досега никаква засечка не е имало. Паля директно на газ зимата.
                          Абе аз се си мисля, че не е важно кой прави разните части и детайли,а кой ги контролира... И китайците правят свестни неща, ама под добър контрол...
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от ikonoma Преглед на мнение
                            Според мен изпарителя ще ти върши работа. Имам опит с Екогаз, който си прилича също 1:1 с Lovato. Електрически, винаги колата палеше от първия или втория път на газ, с уговорката, че зимата като паднат снеговете не се ползваше. Държеше си що годе добре настройките. Ако слагаш електрически си купи и ключ с реле за време. Иначе може да изгасне двигателя и да изтича газта.
                            Ключа няма нищо общо с изпаритела той взима имформация обикновенно от централния кабел на делкото и си настройва но обикновенно времето е 2-3 секунди ако не протече ток (няма искра) спира клапана (при електрическите и двата). При вакумен испарител няма смисъл от такъв ключ защото не можеш да ползваш опцията да подадеш принудително повече газ при начално студено палене.
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Карам с вакумен Волтран 5 години и 70000км. без никакви проблеми. Зимата паля на газ и при -15 градуса.
                              УАЗ 31512-Тото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X