някой може ли да ме насочи какви други чистачки може да сложа на нивата,какво трябва или не трябва да преправя и т.н предварително благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чистачки за Лада Нива
Свий
X
-
До: чистачки за лада нива
Чистачки като механизъм или като пера? На моята сега съм с Шампион уинтер които са с метална рамка и са гумирани от вън изцяло и дължината им е 41см но според мен оптималната дължина е 38-39см на теб какво ти трябва?Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
-
На OMV продават едни гръцки за 10лв в зелена опаковка. С тях няма проблем с захващането и издържат около 2 години преди да се скъсат перата. Поне при мен се получи така.
Обаче ако някой има идея как да направин чистачките не толкова мудни колкото са сега, нека да я сподели.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
До: Чистачки за Лада Нива
във Варна в магазин Арарат продават чистачки за нива по 2,50 бр. с едни такива изкарах година. Единствено че размера им стандартен , а как ми се иска да е малко по-голям.Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Коментар
-
Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнениевъв Варна в магазин Арарат продават чистачки за нива по 2,50 бр. с едни такива изкарах година. Единствено че размера им стандартен , а как ми се иска да е малко по-голям.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Мудните чистачки се оправят, като се оправи термопредпазителя на мотора. Иначе моторчето и механизмът са супер и са последното нещо, което в Нива се чупи. И не са мудни, ако моторчето се захранва добре.
На мен този предпазител ми скъса нервите и направо го дадох накъсо, но така не се прави. На първото залепване на чистачките ще изгори моторчето.
Коментар
-
Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнениеНа OMV продават едни гръцки за 10лв в зелена опаковка. С тях няма проблем с захващането и издържат около 2 години преди да се скъсат перата. Поне при мен се получи така.
Обаче ако някой има идея как да направин чистачките не толкова мудни колкото са сега, нека да я сподели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМудните чистачки се оправят, като се оправи термопредпазителя на мотора. Иначе моторчето и механизмът са супер и са последното нещо, което в Нива се чупи. И не са мудни, ако моторчето се захранва добре.
На мен този предпазител ми скъса нервите и направо го дадох накъсо, но така не се прави. На първото залепване на чистачките ще изгори моторчето.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.
Коментар
-
Ако ще го преглеждаш, просто си отдели време за цялостно сваляне, почистване и смазване на механизма. Визирам главно редукторчето. Неговата грес, сигурно е станала на изсъхнало лепило ,,Рила". Почиства се и се смазва, отново с грес. Това е леко и приятно занимание, отнема 30 минути. След това, задължително ще потръгнат по-пъргаво. И по-малко ток ще харчат.Последно редактирано от Тодор Живков; 15-04-09, 22:06.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар