Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чистачки за Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чистачки за Лада Нива

някой може ли да ме насочи какви други чистачки може да сложа на нивата,какво трябва или не трябва да преправя и т.н предварително благодаря

До: чистачки за лада нива

Чистачки като механизъм или като пера? На моята сега съм с Шампион уинтер които са с метална рамка и са гумирани от вън изцяло и дължината им е 41см но според мен оптималната дължина е 38-39см на теб какво ти трябва?
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Сигурно колегата има в предвид механизма на чистачките, защото на Нивата са едни такива мудни. Знае ли човек ?
      "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

как да закача други,нали на нивата им е малко специфично захващането,това ме мъчи

Коментар

Като си купуваш други ще гледаш да имат и накрайник за нивовото захващане

Sofrace Offroad Team

Коментар

На OMV продават едни гръцки за 10лв в зелена опаковка. С тях няма проблем с захващането и издържат около 2 години преди да се скъсат перата. Поне при мен се получи така.
            Обаче ако някой има идея как да направин чистачките не толкова мудни колкото са сега, нека да я сподели.
            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

До: Чистачки за Лада Нива

във Варна в магазин Арарат продават чистачки за нива по 2,50 бр. с едни такива изкарах година. Единствено че размера им стандартен , а как ми се иска да е малко по-голям.
              Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
              Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                във Варна в магазин Арарат продават чистачки за нива по 2,50 бр. с едни такива изкарах година. Единствено че размера им стандартен , а как ми се иска да е малко по-голям.
                Еми като то се иска по- голям отиваш на ОМВ и си купуваш CHAMPION X38 вътре в кутията има накрайник който мисля,че номера му е СВ 9 и готово. Ако беше по наблозо до София лесно щях да ти ги намеря на хубава цена но за теб няма как куриера ще ти изяде далаверата.

Sofrace Offroad Team

Коментар

Мудните чистачки се оправят, като се оправи термопредпазителя на мотора. Иначе моторчето и механизмът са супер и са последното нещо, което в Нива се чупи. И не са мудни, ако моторчето се захранва добре.

На мен този предпазител ми скъса нервите и направо го дадох накъсо, но така не се прави. На първото залепване на чистачките ще изгори моторчето.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
                    На OMV продават едни гръцки за 10лв в зелена опаковка. С тях няма проблем с захващането и издържат около 2 години преди да се скъсат перата. Поне при мен се получи така.
                    Обаче ако някой има идея как да направин чистачките не толкова мудни колкото са сега, нека да я сподели.
                    свършиха перфектна работа,благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Мудните чистачки се оправят, като се оправи термопредпазителя на мотора. Иначе моторчето и механизмът са супер и са последното нещо, което в Нива се чупи. И не са мудни, ако моторчето се захранва добре.

На мен този предпазител ми скъса нервите и направо го дадох накъсо, но така не се прави. На първото залепване на чистачките ще изгори моторчето.
                      Как изглежда този термопредпазител, за да го сменя и да си реша проблема веднъж за винаги.

Коментар

пластмасова кутийка върху редуктора с две кабелчета завити на нея.

Коментар

Утре ще го прегледам. Благодаря!

Коментар

Ако ще го преглеждаш, просто си отдели време за цялостно сваляне, почистване и смазване на механизма. Визирам главно редукторчето. Неговата грес, сигурно е станала на изсъхнало лепило ,,Рила". Почиства се и се смазва, отново с грес. Това е леко и приятно занимание, отнема 30 минути. След това, задължително ще потръгнат по-пъргаво. И по-малко ток ще харчат.
                            Последно редактирано от Тодор Живков; 15-04-09, 22:06.

Коментар

Искам да попитам , каде се продават и как се монтират чистачки за фарове . Имали файда от тях .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X