Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съфорумец с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов съфорумец с лада нива

За гумите имаш голям изобор, няма какво да обсъждаме. За огледалата - тея големите се водят за НИВА пикап и тук в София ги има за по 30лв бройката. Малко са скъпи но пък са адски удобни. Това беше първото нещо което си купих аз за моята. Ако искаш мога да ти взема, понеже нямаш право на лични може да ми звъннеш да се уговорим - 0885155778 (Жоро).

Ако няма да я ползваш много зверски мисля че е добре да си сложиш пластмасовите подкалници, особенно пък сега зимата.

П.С. Готин обектив имаш

Коментар

30лв/бройката, те сигурно и в НАР струват толкова?

доста ми се вижда, колата все пак е за риболов, къса, с доста прозорци и мисля,че лесно се маневрира с нея...ще погледна тези "универсалните" 12лв/бр. но ако имаш някоя снимка да ги вида тези за пикапа...

то много строг този форум, всичко минава през модератор...няма лични...до кога така?

п.с. обектива е най-голямата страст..става страшно около него...

къде се предлагат подкалници и могат ли да се монтират без НАР да има нещо против?те са против корозия?
      Последно редактирано от glorious; 04-02-09, 23:13.
      [URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
      [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
        ...
        то много строг този форум, всичко минава през модератор...няма лични...до кога така?
        Докато набереш около 20 мнения, които не са изтрити от модератор. И ако не си получавал наказания междувременно.

Форумът е голям, амбициите му - също, а управлението му - трудно. Молим за извинение за някои неудобства. Те са за добро, надявам се да го оцените.

Коментар

На колегата на снимката са същите. А за 30те лева - и на мен ми се струваха множко, ама като видях че на старите корси (90-91) огледалата им са по 60лв едното, вече не ми се струват толкова скъпи. А за пласмасовите подкалници - аз си мислех че ги монтират стандартно. Загледай се по Нивите, доста от тях имат такива, почти не се забелязват и предпазват най-уязвимите места, а именно под калника и около мигачите.

Коментар

аз си мислех друго за подкалника не можели да почитим мястото и на напръскаме с някакъв препарат или нещо от сорта против корози... лошо е че нивата стандарно не е подцнкована като някои други коли но пък затова е евтина ...
            колега ако искаш мога да мина през руския магазин в събота да видя за цени на подкалници и огледала / има малка възможност и утре да го свърша / и ако те устроива да ти изпратя нещо ...
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Колега честито! Случил си на Нива с хубавите гуми. Другите са по лоши, имам в предвид тия, с които ги продават. Те са два вида. Относно пластмасовите подкалници и по-големи огледала като тези от снимката въобще не се замисляй, ами слагай. От НАР за това не правят проблем. Аз газ сложих без да се съобразявам с тях и нищо. Малко се чумереха на периодичните прегледи и това. При по-добро желание и ентусиазъм може да си купиш антикорозионен спрей и да напръскаш кухините. Аз например на моята, като беше още нова и сипах масло в праговете. А относно това, че си боксувал и т.н. те и танковете закъсват. Но колата е учудващо проходима и с течение на времете ще се убедиш.
              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Честито колега!Нивата е много хубава,но си сложи пласмасови подкалници много лесно се почистват не събира кал между калника и подкалника което е голям + струват 20-30лв.Моите огледала ми ги донесоха от Плевен и струваха 30лв комплекта
                Прикачени файлове

Коментар

мм бомба са огледалата...аз ходя чат пат в плевен, къде ги пазари там тези огледала, макар да си мисля,че и в Я-л трябва да има само да се поразрушкам...

totolamb, мерси за предложението, за сега се ослушвам още, ще потърся из ял пак, и ако няма, ще се чуем. ако имаш път към магазина огледай наистина какво имат за лада нива. интересуват ме следните неща - огледала,багажник за таван, подкалници, допълнителни фарове, не че ще карам кой знае колко на тъмно, но добре седят

харесах си едни фарове, я вижте какво мислите :
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от glorious; 05-02-09, 13:01.
                  [/URL]

Коментар

В събота съм в магазина - там има всичко на ниски цени , той човека само с това се занима с внос на части за руски автомобили ....
                    за фафорвете на вид изглеждат добре само че аз бих ги монтирал малко по назад от съображение за сигурност

Коментар

Честито и от мен градски.И аз имам Нивка,но 96г.Подкрепям напълно идеите на колегите,които са ти дали и допълвам-разработи я добре.От начало до към 3000км.имай търпение и не позволявай на двг да развива много високи об.А що се отнася за халогени-вземи си кръгли,но полски на WESEM-Идеално съотношение кач.-цена.С тези гуми на сняг си добре,но на кал искат много обороти,защото иначе се замазват и спираш.Ако ще я караш много в кал-ЛАСА ОК-144 или ВЛИ-5.

Коментар

фаровете си имат точно определено място на роубара/едни скобички с дупки/ , иначе напълно съм съгласен с теб,totolamb, хубаво е да са или на равно или леко по назад от роубара, но май няма как

от къде ги пазарите тези ласа 144ок ?аз се занимавам с гуми, но нямам контакт точно с ласа /тези оригиналните имате ли идея колко струват нови,ако реша да ги сменям да се ориентирам каква пара да им искам?/

тези подкалници вие ли си ги слагате или се монтират от специалист?
                        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                          мога да мина през руския магазин в събота да видя за цени на подкалници и огледала / има малка възможност и утре да го свърша / и ако те устроива да ти изпратя нещо ...
                          Къде се намира този магазин,често съм във Варна служебно ,бих искал да видя някои неща за служебната Нива.
                          Благодаря предварително.

Коментар

магазина се намира до часната автогара , по късно ще приложа снимка с местонахождението , засега само обяснение :
                            като се движеш по бул. Вл. Варненчик посока центъра след светофара на централна автогара завиваш първата в дясно / има едни бараки от лявата страна/ и след това първата в ляво / като завиеш се пресича един канал , които е на 20м от кръстовището/ и там след канала на ъгъла има надписи от ляво то е нещо като гараж и сервиз на около 50м след като си направил левия завой.

за фаровете може да се измисли нещо като удължение на планката , за да минат по назад....
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от totolamb; 05-02-09, 18:34.

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
                              магазина се намира до часната автогара , по късно ще приложа снимка с местонахождението , засега само обяснение :
                              като се движеш по бул. Вл. Варненчик посока центъра след светофара на централна автогара завиваш първата в дясно / има едни бараки от лявата страна/ и след това първата в ляво / като завиеш се пресича един канал , които е на 20м от кръстовището/ и там след канала на ъгъла има надписи от ляво то е нещо като гараж и сервиз на около 50м след като си направил левия завой.
                              Благодаря,долу горе ориентирах се.

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X