Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съфорумец с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов съфорумец с лада нива

Колега totolamb в Неделя сам на х.Буковец и района.Ако имаш път към Твърдица може да се видим и продължим нагоре заедно.Извинения за отклонението от темата.

Коментар

Почерпката от мен,когато съм във Варна ,телефонът ми 0889201706 Иван.

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
        мм бомба са огледалата...

харесах си едни фарове, я вижте какво мислите :
        Честито колега. Хилди безавариини километри да я караш.
        Огледала си вземи големи. Не се мъчи с Жигуловите.
        Гуми, LASSA OK144 са по дори от оригиналните, а и не са скъпи. От 100 до 120лв. са нови. Щом се занимаваш с гуми, ще намериш лесно. Всички дистрибутори на Ласса, би трябвало да могат да ти доставят.
        За багажник разгледай тая тема Моята Нива. Неди си сложи на неговаат хубав багажник. Питай го от къде и за колко го е взел.
        Фаровете измисли начин да ги прибереш малко на вътре. Не че ще са много защитени, но поне може да избутваш блондинките от паркинга, без да ги чупиш
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз ги монтирах сам защото някой майстор ще ти разпробие веждата на калника и без да обработи отвора за видията завива и си готов след това започва на мойта Нива на третата година изби ръждата

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
            Колега totolamb в Неделя сам на х.Буковец и района.Ако имаш път към Твърдица може да се видим и продължим нагоре заедно.Извинения за отклонението от темата.
            колега много Благодаря за предложението, но в понеделник сменям съединител и не знам дали ще ме издържи толкова - така че се налага да пропусна.... иначе много ми се идва по тези места.
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

или ще помисля, за някакви други скоби, които да стърчат на вътре, или самите тези дали не могат да се обърнат навътре , така би трябвало да стоият леко зад или на равно с края на роубара
              [URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
              [/URL]

Коментар

А на колко км. го хвърляш съединителя?

Коментар

Колега честито и много безаварийни километри. Слагай подкалници защото след третата зима без тях страничните мигачи падат сами задния капак при долния ръб не е зле да го напълниш с грес или нещо подобно че и там стават едни ръжди още по добре докато е нова я измажи с някъкъв препарат от типа на боди защото на новите ниви ръждата им е слабото място.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

чакаме новините от варненския магазин
                    [/URL]

Коментар

Да новините малко късничко но са тук
                      учудващо но в магазина даже имаше и съединител ЛУК - 164лв
                      багажник за тавана 45лв. нямаха наличен но ми го показаха / прост багажник захванат за улеите които отвеждат водата от покрива/
                      гуми Вли-5 цената на бройка - 110лв
                      подкалници пластмасови комплект/ предни задни/ - 50лв
                      огледалата - забравих цената но не бяха скъпи .....
                      фарове /силни хубави с решетка/ - 44лв бройката
                      друго ... ами не се сещам в момента питайте ,ако се сетя ще кажа ако не ще мина да проверя ..

а работното време на магазина е :
                      понеделник до петък : от 8:30 до 20:00
                      събота : 9:00 до 19:30 / за тук не съм много сигурен защото мина към 19:55 и светеще/
                      неделя от 10 до 14

П.П. не съм си водил записки в магазина и всичко е по памет ,затова съм написал само нещата за които съм сигурен ..
                      Поздрави на всички
                      Последно редактирано от totolamb; 08-02-09, 01:49.

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                        А на колко км. го хвърляш съединителя?
                        на 50 000 км ми се налага да го сменя

Коментар

абе момчета, вчера се запитах, понеже капачката за бензина на Нивата не се заключва, а колата стои на улицата, дали може да се точи бензин от нея,както едно време от ладите? дали не се продават капачки с ключалка?

бтв поръчах си от украйна да ми донесесат пластмаса за предния капак, все едно за охлаждане на двигателя, поставя се на отворите дето взема въздух /препдполагам/ парното. и някакви пластмаси над дръжките на вратите, не съм виждал такова, ще показвам след месец
                          [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
                            абе момчета, вчера се запитах, понеже капачката за бензина на Нивата не се заключва, а колата стои на улицата, дали може да се точи бензин от нея,както едно време от ладите? дали не се продават капачки с ключалка?

бтв поръчах си от украйна да ми донесесат пластмаса за предния капак, все едно за охлаждане на двигателя, поставя се на отворите дето взема въздух /препдполагам/ парното. и някакви пластмаси над дръжките на вратите, не съм виждал такова, ще показвам след месец
                            Бензин от Нива се краде тривиално, на мен са ми откраднали десетки литри. Има цяла тема за това по-надолу в раздела. Продават се капачки с ключалка, има и други начини за опазване на горивото. Истинското решение се нарича АГУ.

Ноздрите върху отворите на предния капак имат ограничена полза. Те предотвратяват влизането на дъжд и сняг (ако е здрав механизма на парното те не би трябвало да пречат, има си улук за тях). Другата полза е че помагат на вентилатора на парното при движение с висока скорост. Нямат общо с охлаждането на двигателя.

Коментар

все си мислех,че са го уредили въпроса с краденето на бензин, но явно руснаците това си ги устройва като им порябва бензин точат от колата и дават на приятел, и да му откраднат бензин той не е толкова скъп колкото у нас, попсуват попсуват и така...

п.с
                              все едно=сякаш= почти ама не
                              [/URL]

Коментар

Аз си мислех, че отмина времето на краденето на бензин от колите на улицата. Резервоара си има клапан и той прави почти невъзможна кражбата. По добре помисли за цялата кола, че от километър личи, че е нова - качествена аларма, друг имобилайзер и т.н.
                                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X