Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съфорумец с Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нов съфорумец с лада нива

Не е зле отсега колегата да се заеме с антикорозионна защита на въпросното возило - догодина ще е късно.
    Също така смяна на всички водни съединения с нормални такива.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

На моята колкото съм сипал нищо не е върнала. Гори си десетак и на горе, но кефа си е кеф. Мислех, че си въобразявам но определено на газ работи по-добре - пък финансово и аз се чувствам по-добре. Но мисля, че трябва да се изминат 4000 - 5000 км. и тогава да се мисли за газова уредба и то инжекционна. Най-хубавото е, че запазва разхода.
      Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

а за каква АГУ става дума? в НАР предлагат някаква за 1700-1800лв /май без монтажа/ .предполагам е, тоест само съм чувал, някаква по-специална дето горенето става в двигателя,сменят се свещи или дюзи, нещо такова мнооооооого съм далеч, както казах само съм чувал, но нема да е като газова за 300-500лв дето са масово по евтините автомобили?

та много ми се вижда тази сума, като се има в предвид,че я мина 10-12 хил км за една година я не...

п.с разхода го сметнах така...напълних на Лукойл в Хасково до капачката, после карах извънградско Хасково-Ямбол, после Гурково-Ямбол, прибрах се и заредих пак, само не съм сигурен дали не заредих на Шел, пак до горе, сметнах 19 литра бензин за 304км и се получи около 6,3л/100км, да речем разлика в колонките, тоз на Шел да не го е напълнил до капачка абе пак повече от 7/100 не ми се вярва да е

днес вече официално се убедих,че Ямбол е голямо село , влезнах и впоследните два магазина за Лада, и то заредените/поне едния/ и нямаха ни огледала за Нива пикап, ни подкалници...подкалници поне бяха чували, продавали преди няколко месеца били около 35лв комплекта, та утре ще говоря със собственика и ако може да докара и огледала, ще направя заявка.иначе имат капачка за резервоар с ключалка- 8.50лв

ако не, се надявам колегата от Варна да не се е отказал от предложението си, да ми закупи въпросните джунджурии и да ми ги изпрати за моя сметка
        [URL="http://line4auto.ru/citroen/"]
        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от glorious Преглед на мнение
          а за каква АГУ става дума? ...
          За обикновена, 300-400лв с монтажа. На Нива полза от инжекционна АГУ няма. От НАР колкото по-малко неща вземеш, толкова по-щастлив ще бъдеш. Или поне доскоро беше така.

Коментар

ако не, се надявам колегата от Варна да не се е отказал от предложението си, да ми закупи въпросните джунджурии и да ми ги изпрати за моя сметка
            е как бе колега кажи и още утре отивам това ми е един от любимите магазини ... остави данни за връзка за връзка и мога да ти ги пратя почти веднага ако искаш направо се обади 0886757285 Тодор
            П.П. от 16.02 до не знам кога ще бъда в София / за няколко дни /
            Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
            Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

понеже гледам да не занимавам хората с моите глупости, а и ще искам фактурка за калници,огледала и т.н дадох заявка в един ямболски магазин за подкалници,огледала и капачка с ключ, ще ги видим какво ше направят днес или утре и ще пиша

много съм поласкан от предложението,totolamb
              [/URL]

Коментар

totolamb, взех огледалата (30лв кт, за малко да ме прекарат за по 30лв/бройката, но инфото ти ми помогна), 30лв/комплекта подкалници(обаче май ще трябва да се поорязват тук таме, че отпред стърчат разни работи, предполагам за спирачките разни тръбички и други), взех една смешна капачка с ключ, малко съм скептичен към нея дали ще уплътнява добре да не мята бензин. но не ми се даваха 20лв за "италианска".

имам въпрос, като монтира огледалата, пробива още един отвор нали? двата горе оригиналните и един отдолу, пробива се с дрелка,пъха се пластмасовото и после в него се навива видата? абе посъветваха ме горните болтове да ги хвана и с гайка или да ги сменя с някаква звезда нещо, да не се размонтиртат толкова лесно, да не ми ги гепали ...

някой имали ръководство как се сваля кората на вратите? и в НАР дали няма да имат против подкалниците? може би трябва да ги захвана с нещо разглобяемо,болтове или друго, да не е попнитове примерно...за да се свалят ако се наложи?
                [/URL]

Коментар

За подкалниците на мен не са ми правили проблем,но не е зле да ги питаш за да нямаш после проблеми.Аз ги монтирах без да ги преправям с подцинковани видии но както ти бях писал където пробиваш с дрелката обработвай отворите.

Коментар

някой имали ръководство как се сваля кората на вратите? и в НАР дали няма да имат против подкалниците? може би трябва да ги захвана с нещо разглобяемо,болтове или друго, да не е попнитове примерно...за да се свалят ако се наложи?
                    честито колега
                    за огледалата аз съм сложил двойно залепваща лента и винтяета само отгоре ,за да не дупча и за да не се клатят- става стабилно и няма да ръждясва.....
                    подкалници не съм монтирал и не мога да дам мнение ...
                    за капачката аз си взех такава с ключ за 8лв и нямам проблеми , даже предната подливаше а тази не
                    Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
                    Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

понеже трябваше да се измие преди утре да монтират подкалниците, решихме поне да я поокаляме, та ето първата ми галерия :

http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?u=34450
                      [/URL]

Коментар

...някой имали ръководство как се сваля кората на вратите?...
                        Виж тук: http://www.autoprospect.ru/vaz/21213...vki-dveri.html и http://www.autoprospect.ru/vaz/21213...eri-zadka.html
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

аз си мислех да дупчим вратите , за да сложим огледалата, но наистина после може да тръгне ръжда

и да се стича ръждива струйка и ще стане много красиво, капка моментно лепило и остават там за винаги, не знам със силикон,ако се залепи кво ще стане, евентуално да пробием и да се "обработи" отвора, ще видим какво ще предложи "иван ишмериев и син"...

бтв сниките в галерията виждате ли ги, че за пръв път слагам?
                          [/URL]

Коментар

аз си мислех да дупчим вратите , за да сложим огледалата, но наистина после може да тръгне ръжда

и да се стича ръждива струйка и ще стане много красиво, капка моментно лепило и остават там за винаги, не знам със силикон,ако се залепи кво ще стане, евентуално да пробием и да се "обработи" отвора, ще видим какво ще предложи "иван ишмериев и син"...

Колега - ръждата ще тръгне и без да я дупчиш (гарантирано)
                            А огледалата можеш да хванеш със секундно лепило, само за в шоурума :
                            Пробивай без угризения, намажи с грес отворите и хвани огледалата като хората
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Хвани ги с рапидки, не мисли ръждата толкова. Ще намажеш дупките с нещо и няма да ръждасат .
                              Снимките са станали съпер. Добър фотограф си
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

абе май се отказвам от подкалниците, много грозно ми седят нещо, някой ако проявява интерес -30лв/комплекта , пращам по куриер навсякъде за сметка на купувача, само съм налагал един преден и един заден, нито за пробивани нота са използвани,при интерес мога да ги цъкна и покажа.

иначе сложих огледалата, добре са засега, снимки друг ден
                                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X