Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка на Лада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за покупка на Лада

Това че не виждаш никъде изгнило не означава че го няма или че не е правена огледай по внимателно зоните около страничните мигачи на предните калници и долния ръб на капака на багажника това са първите места на които тръгва ръждата .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

така като гледам - ти не си за НИВА, помисли си пак и смени концепцията.

Коментар

Няма негнила Нива 95г. И в масло да е съхранявана пак ще е гнила. Просто е добре китвана и боядисана
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ако имаш вътрешното убеждение, че тая кола е за теб я вземай. Иначе рискуваш да не си купиш Лада или въобще друг джип. За тези пари всеки друг джип ще е напълно амортизиран и парите за ремонта ще надвишат покупката му. Според мен правилно разсъждаваш и съветите, които дават колегите са вярни. Обърни внимание на ламарините да не ги е грабнала ръждата, двигател се прави с по-малко средства.
          Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Извинявай колега обаче ще ти го кажа в право в очите : ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ? Имаш пари за изхвърляне ли ? Лада та лада, утре сутринта като станеш измий си добре очите и пак пообиколи и огледай - Витара, Самурай, Фероза, Роки, Уаз ... мисли, чети и пак решавай .
            Ето ти повод за размисъл ...
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%F3%E0%E7%E0
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
              Извинявай колега обаче ще ти го кажа в право в очите : ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ ? Имаш пари за изхвърляне ли ? Лада та лада, утре сутринта като станеш измий си добре очите и пак пообиколи и огледай - Витара, Самурай, Фероза, Роки, Уаз ... мисли, чети и пак решавай .
              Ето ти повод за размисъл ...
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%F3%E0%E7%E0
              Още едно такова изказване и почервеняваш да знаеш
              Между другото не си вземай Витара-голям боклук

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                Ако имаш вътрешното убеждение, че тая кола е за теб я вземай. Иначе рискуваш да не си купиш Лада или въобще друг джип. За тези пари всеки друг джип ще е напълно амортизиран и парите за ремонта ще надвишат покупката му. Според мен правилно разсъждаваш и съветите, които дават колегите са вярни. Обърни внимание на ламарините да не ги е грабнала ръждата, двигател се прави с по-малко средства.
                За по-малко пари съм си купил друг джип, който не е "напълно амортизиран" и за разлика от новата Нива, която карах върви и то наистина безпроблемно и разчитам на него непрекъснато. Дори и амортизиран друг джип след ремонт ще стане надежден и сигурен. При Нивата това е невъзможно.
                И чисто нова да е, камасутрата под нея е неизбежна и перманентна.
                ТОВА НЯМА ОПРАВЯНЕ!
                Освен това цената, на която му я продават е меко казано безбожна.
                Странни хора сте Ниваджиите - вместо да му кажете да бяга кръстейки се и плюейки в пазвата си, вие искате да има и други прецакани. Аз за щастие съм БИВШ собственик на НОВА Нива и не бих я препоръчал на никого, дори да го мразя.
                Това е сигурен начин завинаги да се откаже от джипките - особено когато човекът не разбира и не може да си я ремонтира сам - става акционер в някой сервиз...
                Колегата Явор Дорзи е предприел радикални мерки по нивата но неговото е друг случай...
                Зная, че ще бъда оплют за това мнение но не ми пука - това е истината.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Още едно такова изказване и почервеняваш да знаеш
                  Между другото не си вземай Витара-голям боклук
                  Знам, знам ... даже се учудвам как още не съм почервенял
                  Остаи витарата, другите лоши ли са дето ги изброих ? И поне ще се прибере с тях на ход
                  Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Тук стана малко като в "НИВА или друг Джип?". Бладоря ви за полезната информация, особено на тези които бяха поне малко обективни

Коментар

Също някой има ли впечетления от Лада Центъра в Левски Г?[/quote]

Здрасти От тан си купих Нивичката и ако те интересува нещо конкретно с радост ще ти помогна

П.П Лада център е много ама много силно казано

Коментар

Първоначално публикуван от jkolarov Преглед на мнение
                        ...
                        1. Кара се на смукач - постоянно. Ако се изключи гасне. Може ли това да значи ниско налягане в цилиндрите или е въпрос на настройка на оборотите? Цена на ремонт на цилиндирте? (ако това всъщност е проблема)
                        ...
                        Ако нещо в една нива не е в ред, то обикновено не е двигателят. Така че, компресията в цилиндрите е последният заподозрян. Има някоя дребна теслица в карбуратора, центровката или ел. инсталация.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          За по-малко пари съм си купил друг джип, който не е "напълно амортизиран" и за разлика от новата Нива, която карах върви и то наистина безпроблемно и разчитам на него непрекъснато. Дори и амортизиран друг джип след ремонт ще стане надежден и сигурен. При Нивата това е невъзможно.
                          И чисто нова да е, камасутрата под нея е неизбежна и перманентна.
                          ТОВА НЯМА ОПРАВЯНЕ!
                          Освен това цената, на която му я продават е меко казано безбожна.
                          Странни хора сте Ниваджиите - вместо да му кажете да бяга кръстейки се и плюейки в пазвата си, вие искате да има и други прецакани. Аз за щастие съм БИВШ собственик на НОВА Нива и не бих я препоръчал на никого, дори да го мразя...
                          Не бе, просто нивата подхожда на някои хора. На други - не. Аз, например, относително бързо стабилизирах състоянието на моята, въпреки че като я взех ме поизненадаха някои неща. Сега я кара жена ми и не ми я дава и мрънка като ми трябва на мен.

Коментар

Витарата боклук!? Т'ва е някфо ново 20. Аз за 1-ви път чувам

Коментар

Спокойно бе,Насов.Закачка между мен и Добри(воид).

Коментар

Най-сетне,

момчета и аз съм в клуба. Не е тази за която първоначално попитах, по добра е.

Не мога да ви опиша колко съм щастлив

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X