Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Гуми за Лада Нива

Първоначално публикуван от tyto_ Преглед на мнение
    Няма повече да досаждам, да допринасям явно аз затова темата да става жалка. Само ще спомена, че просто ПОМОЛИХ за обобщение, споменах, че може да е писано вече и се ИЗВИНИХ. Явно има нещо вярно в оная приказка за американския, руския и българския форум. Благодаря все пак разбира се на всички които бяха отзивчиви и ми помогнаха. Оценявам го. Поздрави и всичко добро на всички !
    Нямам упрек към теб. Извинявай, ако така си разбрал писаното.
    Просто има 20 страници тема за гуми за НИВА. Това е.
    Нивата си е нива и можеш да я караш без преправяне с 5-6 модела и вида. Всички те са описани в темата и колкото и да я пълним с нови мнения .... пак ще си караме Нива.
    Не се засягай. Просто когато решиш да получиш информация от тази тема ...... няма да стане заради безбройните мнения и коментари.
    Това няма нищо общо с полезността . Та за това казах, че темата е жалка. Едва ли като приключи някой ще я прочете отново.
    Дано сега си ме разбрал.
    По-весело в този форум.... тук сме заради приятните емоции, а не да се сърдим. И за да сме полезни.
    Тури и ти едно рамо в тази посока. Поне с разбиране когато ти пишат колеги. Моля......
    Може и да има вярно ... но темата има 405 мнения. Дали не трябва да премислиш отново ......405 мнения уважение към темата.
    И аз също те моля за обобщение - прочети мненията, направи усилие да обобщиш резултата и ни зарадвай .
    Благодаря !
    Последно редактирано от bgbul; 16-10-11, 23:25.

Коментар

Хубаво, ама сякаш с упрек към молбата ми да се обобщи информацията. Точно с идея да се систематизира всичко. Може да се изброят вариантите за цолаж на джанти и размер гуми и ето. Някой който иска да получи я получава. И така. Поздрави
      Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Хубаво, ама сякаш с упрек към молбата ми да се обобщи информацията. Точно с идея да се систематизира всичко. Може да се изброят вариантите за цолаж на джанти и размер гуми и ето. Някой който иска да получи я получава. И така. Поздрави
        Както и да е. Понякога човек съжалява за съпричастността към дадена тема.
        Това става когато някой само пита, пита, пита и .... пак пита. (преброих 45 питания от теб) Мога да правя изводи.....
        За да се обобщи темата трябва да се прочете отново, да се извадят полезните мнения и да се систематизират - за да не се повтарят
        Кой и как да го направи при 400 мнения.
        Защо да не си ти , като реверанс към нас - тези които ти отговаряме на всеки въпрос в тази тема ?
        И всеки ще ти е благодарен, поне аз със сигурност .
        А през това време ще отговаряме на друг.....който ще се обиди .......
        А и ти ще имаш не питане(45), а полезен за нас отговор (1) .... в темата.
        Успех !
        Последно редактирано от bgbul; 16-10-11, 23:41.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
          Както и да е. Понякога човек съжалява за съпричастността към дадена тема.
          Това става когато някой само пита, пита, пита и .... пак пита. (преброих 45 питания от теб) Мога да правя изводи.....
          За да се обобщи темата трябва да се прочете отново, да се извадят полезните мнения и да се систематизират - за да не се повтарят
          Кой и как да го направи при 400 мнения.
          Защо да не си ти , като реверанс към нас - тези които ти отговаряме на всеки въпрос в тази тема ?
          И всеки ще ти е благодарен, поне аз със сигурност .
          А през това време ще отговаряме на друг.....който ще се обиди .......
          А и ти ще имаш не питане(45), а полезен за нас отговор (1) .... в темата.
          Успех !
          +1 А Колегата tyto на края какви гуми си избра.Много ми е интересно,след толкова писане
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Май ще кара с каквито има...
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Зимни гуми Нивов размер: градски за утъпкан сняг и лед.

И 511 175/80 R16 - нова руска 150 - 170 лв.

BRIDGESTONE DMZ3 175/80 R16 91Q - нова японска с цена над 200 лв. Пишат, че е по-добра, не съм карал с такива. Изглеждат ми скъпи и не дотам оправдана покупка.
              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                Зимни гуми Нивов размер: градски за утъпкан сняг и лед.

И 511 175/80 R16 - нова руска 150 - 170 лв.

BRIDGESTONE DMZ3 175/80 R16 91Q - нова японска с цена над 200 лв. Пишат, че е по-добра, не съм карал с такива. Изглеждат ми скъпи и не дотам оправдана покупка.
                Ласса Компетус 195-80/15 е на цена 170лв.Отлична гума за парите си.
                Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Марка+Модел Примерен/препоръчителен
                  размер
                  Кратко описание/впечетления
                  LASSA OK-144 6.00 16, възможно монтиране
                  на оригиналните джанти
                  Добро поведение на кал и горски терени. Внимание при утъпкан сняг,
                  лед и мокра настилка.Шумни на асфалт.Достатъчно леки, нивата ги
                  развърта на 2ра бавна. 2.00 бара налягане по гаранционна карта.
                  BF GOODRICH RADIAL LONG TRAIL T/A на 15" джанти
                  BF GOODRICH ALL TERRAIN T/A на 15" джанти Допълнителна информация
                  LASSA COMPETUS 4x4 195/80/15 Допълнителна информация
                  General Grabber AT2 205/75/15 Допълнителна инфромация
                  GOODYEAR WRANGLER на 15" джанти
                  MP 71 Izzarda 4x4 A/T M+S 205/70 R15
                  Bridgestone D694 на 15" джанти
                  Yokohama G012 на 15" джанти Допълнителна информация
                  ContiCrossContact AT на 15" джанти
                  КАМА И-511 175/80 R16 възможност за монтаж
                  на оригиналните джанти
                  РУСКА зимна гума. Добро поведение на утъпкан сняг, лед. Лошо
                  представяне на кални терени.
                  ВЛи-5 монтаж на оригиналните джанти Руска гума. Относително прилично представяне на различни терени.
                  Най-простата и евтина гума за нива. Бързо стареене.
                  BF GOODRICH MUD TERRAIN T/A KM2 215/70/15 Допълнителна информация
                  Kumho KL 71 195/15 - 205-80-16
                  MAXIS Trepador 205/15 добро поведение в зимни условия
                  Kumho Road Venture AT KL78 Добри на мокра настилка, както и в неголяма кал. За камъни и трева в
                  сравнение с гуми вли-5 -> направо са свръх. Добро поведение на асфалт
                  и утъпкан сняг.
                  Bridgestone Dueler HT 205/70/15 На асфалтова настилка се държат доста добре. По песаклив път добри впечетления.
                  Bridgestone DMZ3 175/80 R16 91Q Хубава зимна гума, но относително висока цена
                  Michelin Lattitude Cross
                  FULDA MULTITRACK 195/80/R15

Сравнение на yokohama и michelin
                  Коментиране на Вли-5 и ЛАССА ОК-144
                  Сравнителен тест на различни гуми за Нива

Нека ме извинят всички колеги, чиито мнения съм ползвал, а не съм цитирал. Надявам се няма да има проблем. За допълване и критика очаквам вашите мнения.

Последно редактирано от Петър Пенчев (tyto_); 21-10-11, 19:06.

Коментар

Ето това вече си е нещо положително и полезно.
                    Land Rover Discovery II 3,9 V8
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Нека ме извинят всички колеги, чиито мнения съм ползвал, а не съм цитирал. Надявам се няма да има проблем. За допълване и критика очаквам вашите мнения.

Поздравления!
                      Полезно за всички, много време и труд си положил и е станало добре и нагледно.
                      И подробно.
                      Тази тема (твоят пост) ще бъде водещ от сега нататък за въпроси относно гуми за нива.
                      Поздравления!

П.С. Значи не напразно си задавал въпросите ........и не напразно са били всички отговори.

Коментар

Опитах се да бъда полезен. По-късно го постнах, защото имах ангажименти в университета и така. Благодаря.

Коментар

Поздравления!Както споменаха колегите,доста труд е положено.Това е нещо доста полезно!

Коментар

Аз пък чакам да видя какви гуми ще си купи колегата tyto...
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Оказа се, че чисто от финансова гледна точка положението не е добро. Аз общо взето само поддържам автомобила не изкарвам. Та тая зима ще си е с гумите които е. Иначе след всичките прегледи и въпроси. Може би 15" джанти оригинални на Витара + General Grabber AT2, но не знам точно кой размер ще е най-подходящ. Като дойде пролетта може би ще се търси решение. Тогава мислq да пусна и комплект Вли-10 + оригинални джанти за продан, както и едни бусовски 16" също. Но има време.

Коментар

...да пусна и комплект Вли-10 + оригинални джанти за продан...
                                Какви пари им търсиш?
                                Only after the last tree has been cut down,
                                Only after the last river has been poisoned,
                                Only after the last fish has been caught,
                                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X