Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Нива - години и нов внос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка на Нива - години и нов внос

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Преди да се сдобия с Патриот, смятах Нивата за най-глупавия автомобил, който съм имал.
    Патриотът е боклук на всички нива - и като двигател и като всичко останало. Мога детайлно да опиша кое и защо. И двете са правени с крака, но в единя случай поне са ги мили преди това.
    Не разбрах само дали по принцип си против УАЗ изобщо, или конкретно Патриота не харесваш.

Коментар

Първоначално публикуван от pamir Преглед на мнение
      Не разбрах само дали по принцип си против УАЗ изобщо, или конкретно Патриота не харесваш.
      И другите Уазки не харесвам, но признавам, че с чук, тел, Великата уляновска майка, търпение и дух, стават за употреба.
      Патриотът е друго нещо. Разполагам с такъв на 12000км. и смея да твърдя, че не съм виждал по-лошо направен автомобил.
      Става за гледане на животни вътре, стига да не им пука от вода, щото като вали се пълни.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        И другите Уазки не харесвам, но признавам, че с чук, тел, Великата уляновска майка, търпение и дух, стават за употреба.
        Патриотът е друго нещо. Разполагам с такъв на 12000км. и смея да твърдя, че не съм виждал по-лошо направен автомобил.
        Става за гледане на животни вътре, стига да не им пука от вода, щото като вали се пълни.
        Е щом си навъртял 120 хил. значи върви все пак Този който аз го карах пробно не изглеждаше толкова лош, съвсем нормална кола. Нещо уплътнения ли не са ти добри, двигателя ли ти дава проблеми?

Коментар

Първоначално публикуван от pamir Преглед на мнение
          Е щом си навъртял 120 хил. значи върви все пак
          Не четеш внимателно!
          Оня конкретен екземпляр може да направи 120 хиляди само ако се качи на автовоз и добре се укрепи, за да не изпадне за 2-3 години.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Не четеш внимателно!
            Оня конкретен екземпляр може да направи 120 хиляди само ако се качи на автовоз и добре се укрепи, за да не изпадне за 2-3 години.
            Аааааа 12 хиляди да, грешка, е той е почти нов.

Коментар

Той е купен нов и няма нещо, което да не се е правило по него. Достатъчен е поглед с просто око, за да прецениш качеството на частите в него.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0787.jpg
Прегледи:1
Размер:133.7 КБ
ID:5693364

Извинявам се. Исках да пусна снимката в темата за карданите, но незнайно как се озова тук... Както и да е, искам да попитам това стандартен преден кардан за Нива ли е, защото другите, които съм виждал не са такива?

п.п. ако може модератор все пак да премести мнението в темата за карданите на Нива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X