Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не иска да запали ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не иска да запали ?

ХУбаво ама не ми е много ясно как ще стане номера със зареждането, защото нямам уред за зареждане ... Трябва да мисля някакви опции
    Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Колега провери си масата на двигателя, нещо натам намирисва работата.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Пенчев (tyto_) Преглед на мнение
        ХУбаво ама не ми е много ясно как ще стане номера със зареждането, защото нямам уред за зареждане ... Трябва да мисля някакви опции
        Ей, ама много ти е дебела главата Провери ли дали изобщо зора ти е от акумулатора? Ако няма мултицет и една лампа за габарити ще ти свърши работа плюс едно парче жица 1 квадрат (примерно) с дължина педя. Зачистваш 5-6 санта, увиваш около масата на лампата и проверяваш как свети на акумулатора и дали свети изобщо. Ако свети - повтаряш операцията на колата на съседа (все някой ще се навие за толкова безобидна услуга) и ако свети по същия начин, почваш да ровиш кабелите. Ако не свети - търси зарядно, иначе ще ревеш.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тефчо, за хора, незнаещи от коя страна се държи отвертката всяко обяснение е излишно. Да я кара в оторизиран от VAZmotors сервиз...
          Елементарен автомобил, може да има само елементарен проблем.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

1)Ако новият акумулатор е читав само за една нощ трябва да се възстанови до ниво стартиране.2)При слаба "маса" при стартиране лампите ще залязват.3)Ако не намерите утечката-ключ-маса

Коментар

Разкачил съм го, надявам се да се възстанови и я карам към по-компетентно лице. Автомобилите никога не са ми били сила Но относно едно мнение по-нагоре, доста чевръсто държа отвертка и други инструменти и ръцете хич не ми пречат, но отнесено към автомобилите нямам нужната компетенция - други са силните места Поздрави и благодаря на всички !

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                ... Да я кара в оторизиран от VAZmotors сервиз...
                Ники, кое те кара да мислиш, че като не се е поблъскал сам, в сервиз няма да му го начукат на три ката? Или да я оплескат още повече. Тъкмо защото автомобила е елементарен ... сам знаеш, че типичния жигуладжийски "майстор" не чете и не слуша, само дето за разлика от нашия младеж, има самочувствието, че е бог

Първоначално публикуван от vesvas5 Преглед на мнение
                1)Ако новият акумулатор е читав само за една нощ трябва да се възстанови до ниво стартиране...
                Това сигурно ли е? Щото моя опит с подобни експерименти сочи съвсем друго ... най-често в посока магазина за акумулатори...

Коментар

Ще го проверим това, но друг път ми се е случвало да ми падне акумулатора от забравени светлини. Опитвам се да запаля - не успявам. На следващата сутрин обаче успявам да запаля

Коментар

Иди на майстор

Коментар

-Няма ли грамотен колега в района ,който да направи диагностиката и да му "светне"някой тънкости,-защото в гората как ще се оправя...

Коментар

Ще се оправя,като хвърли тая заспала инжекция възможно най-далеч и си сложи карбуратора.Тия коли не са мислени за толкова хай тек джаджи
                        Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Автора на темата да си разчисти пощата
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                            Ще се оправя,като хвърли тая заспала инжекция възможно най-далеч и си сложи карбуратора.Тия коли не са мислени за толкова хай тек джаджи
                            Сега, ако бях някой лада-хейтър (бахти лафа) какъвто всъщност съм си, щях да кажа, че тя колата изобщо не е мислена, но ей на, ще си затрая и няма да го кажа

Сега сериозно - тука хората започнаха да слагат инжекциони по карбураторните Уазки и, честно казано, се забелязва сериозно подобрение, ти го караш да маха работещ инжекцион.

Коментар

Разчистих кутията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X