Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сутрин тракат клапани - защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сутрин тракат клапани - защо?

След като смених отново маслото и филтъра "клапаните" продължиха от време на време да тракат при старт. Както и преди. Но вече ми се струва, че съм на грешен път... Май това тракане е от веригата, а не от клапаните! Тя е с хидравличен опъвач, явно нещо става там, а не при клапаните.

Коментар

И какъв филтър сложи? Сложи си MANN следващия път. При мен единственото, дето работи точно като оригиналния филтър на Nissan-а е MANN. Пробвал съм какво ли не - и евтини, и скъпи. Дори да се случи в началото да работят като хората, след 2 месеца не е така. Сега за всичките си возила купувам само MANN.

За марката Champion толкова тотално съм забравил че и да ми подаряват нещо няма да го искам. И кабелите им за свещи са същия тотален боклук като филтрите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това с тракането сутрин,да не би защото им е студено?
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

ЦелАт си пломбите .Не трябва да се влияят от никакъв пад на налягането в мазителната система Примерче: сменява се масло и филтър на друг мотор с хидрокомпенсатори- и масло , и филтър са в кофата. Е после "тракат"ли?
          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X