Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов инжeкцион

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газов инжeкцион

Разходът ти е перфектен,на 1,6 карбуратор не пада под 14л газ извънградско...
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Дайте някой който разбира от Ловато, де. Около Пловдив.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Ако се разходиш до нас с подаръка за бабата, съседа с това се занимава и е в час с нещата. И, естествено, ще ти обърне нужното внимание
        За по-близо не знам.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Представителството на Ловато знаеш ли го ? На Надлеза към Митницата... Мисля, че там си ги слагат те, доста коли има, когато съм минал, винаги е пълно, би трябвало да са читави
          П.П Сетих се за 2ма, които разбират от газови но в Сопот, Баща и син, навремето слагаха газов инжекцион БРЦ, на ксантията, но повече проблем с газовият инжекцион нямахме, пък и доста хора ги хвалят, но номер нямам, знам само къде работят...
          Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
          Разходът ти е перфектен,на 1,6 карбуратор не пада под 14л газ извънградско...
          Ами доста майстори им се струва, че разход по 15/100 не може да се свали, но 1.6 карбуратор, 11/100, засичан нееднократно. Но с икономично каране 80-85, тя толкова си и вдига Якоруда-Пловдив-Якоруда, през Белово, а там е дере и половина...
          Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 14-06-13, 18:23.
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Вече имам кабел и софт за Ловато и много други. Остава "само" да се науча....
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Пиши какво ти трябва или искаш да променяш и ще помагаме,няма да е лошо да направим и една тема за софтуер и кабели само за ги
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Нивата ми е 1,7 i и я карам на далечни разстояния т.е. 1 000 км преход, а също и в тежки терени по билото на планината. Това наложи да сложа ГИ който ще се изплати след 10 000 км на газ. Заложих на полски ГИ с италиански дюзи LOVATO и BRC на бутилката с монтаж в Благоевград при най-стария газаджия. Настройката на ГИ е при 40 оС да минава на газ. Опита ми в планината показа, че най-добре е бутилката от 33 л да се постави надлъжно в дясната част на багажника и нищо да не се пипа под джипа. Нивата използвам за лов/риболов и къмпинг т.е. около 70 % каране по добри пътища, но на далечни разстояния. На теглича монтирам 2 бр. велосипеди, на покрива рибарско кану, а вътре сме максимум трима ловци с екипировка. В планината през зимата когато падне снега е винаги с 4 бр. вериги, на бавни 1-2 и при тежки условия включвам малката ръчка при нагорнище за да не изгасне двигателя. Разхода на бензин е голям, а от резервоара често горивото се стича по калника. Вярвам, че ГИ ще снижи разхода на гориво и ще увеличи пробега на джипа с бензин + газ на дълъг път. Бензиновия двигател 1,7 i с ГИ работи добре, но ми трябва време за да сравня ГИ с газовата уредба на бензинов карбураторен двигател 1500 см3 на Лада 2107 с която съм минал 200 000 км при разход на газ на дълъг път 10 л/100 км и то само с една смяна на платно LOVATO на изпарителя.
                Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

На теб май не ти е толкова зор за ГИ, колкото за Патрул дълга база ...
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Проектите ми с ВАЗ 21214 приключиха с ГИ и съм доволен от компактната желязна Нивата която е оптимална за паркиране в градовете, отлична за нивата и върши добра работа за слаб off-road наравно с големите, тежки дизелови джипове.
                    Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

Какъв ГИ си и сложил ? Пиши малко-повече за него . Колко разход ти дава гр. /изв.гр, разположение на бутилката , усеща ли се спад в мощността на газ ?

Коментар

Разхода на 175 км преход от които 75 км градско и то сутрин (студено) по 4-5 км и 100 км (Благоевград - Разлог - Благоевград) е 12,5 л газ/100 км. На дълъг път по магистралата (София - Благоевград - София) е 10,5-11 л газ/100 км. Зареждам с газ 1 л = 1,25 лв. + безплатно измиване на джипа при покупка на 200 л газ. Лобито на газаджиите е много силно и се борят за клиенти...Не съм установил проблем с мощността на двигателя при каране с газ. Когато остане малко газ в балона т.е. свети само единия диод на завои се подава и бензин от резервоара. Доволен съм от ГИ и дори бях изненадан, че тази доработка драстично увеличи пробега на Нивата на стотици километри с комфортно използване на енергиен микс от газ/бензин. Ефекта от ГИ е значителен при качествена газ на ниска цена, винаги пълен балон и пробег на далечни разстояния. Нещата клонят към Лада Нива 4Х4 за експедиции с двама човека и пробег над 1000 км... Навсякъде има газ, а и при преход около 220 км на газ трябва и да се почива от карането на Нивата.

Коментар

Привет Нивовъди! :-) Най-накрая ми изтече лизинга и на дневен ред и пред мен застава въпросът за газификацията! Прочетох и двете теми по въпроса, но мен ме интересува мнение за читав сервиз в София, с опцията лизингова схема или изплащане, за вариант пропан-бутанов инжекцион за 21214. Благодаря предварително! :-)
                          ... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!

Коментар

Първоначално публикуван от Бездорожник Преглед на мнение
                            Привет Нивовъди! :-) Най-накрая ми изтече лизинга и на дневен ред и пред мен застава въпросът за газификацията! Прочетох и двете теми по въпроса, но мен ме интересува мнение за читав сервиз в София, с опцията лизингова схема или изплащане, за вариант пропан-бутанов инжекцион за 21214. Благодаря предварително! :-)
                            Много добри отзиви има за Маргел - Ботевградско шосе - Ланди, имат опция лизингова схема, голяма гаранция до 7 години, малко е по-скъпо но има защо...

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                              Много добри отзиви има за Маргел - Ботевградско шосе - Ланди, имат опция лизингова схема, голяма гаранция до 7 години, малко е по-скъпо но има защо...
                              Благодаря за отговора колега, гледам ауди фенът нещо не е впечатлен от работата им:
                              http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=99775

но пък в БМВ, Пежо и Ситроен форумите ги хвалят и препоръчват... хм... ще разходя нивята до там... пък какъвто ни бил късметя... :-)
                              Последно редактирано от Бездорожник; 26-02-14, 13:58. Причина: коригиране на текст
                              ... и аз искам Т- 98 ... :-) но и Нивята върши работа!

Коментар

Единият от вносителите на Ниви, монтира газ без да сваля гаранцията им в кв. Павлово при един газаджия - Наско- 0888626163 - пробвай при него, все пак би трябвало да знае какво точно и как се прави. Включително ги изнасят и за Германия с монтирани там ГИ-та.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X