Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брони, халогени - Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Брони, халогени - Лада Нива

В ЗДП не пише нищо за този вид светлини, друг е въпроса, как се тълкува и от кого.

Всеки който те види с Нива и те обявява веднага за бракониер
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Тълкуванието е, че с поставянето на халогените на тавана се изменя конфигурацията на автомобила. Нещо подобно като поставяне на джанти с отрицателен офсет, когато гумите излизат извън калниците или премахване на третия ред седалки при вановете. Нелепо и въпрос на тълкование, както отбеляза, но един добър повод да те "нарисува" някой катаджия ако ти има зъб.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Не ми е ясно за какво ви са тия халогени?Едни фарове на "WESEM" с едни качествени крушки 60/55в. правят чудеса и всико напред в близките 200-250м. грее.Преди и аз слагах халогени и то няколко различни модела.Никои от тях не издържаха на дълбоките локви,клони,храсти и дебели ледове.Но всеки си преценя.Аз след последната разходка влязох в няколко дълбоки замръзнали локви и след якото блъскане в леда даже и маската ми не издържа и в момента е на парчета.Добре,че по някаква случайност не натроших и стандартните фарове.Та мисълта ми е,че колкото по-малко работи има отпред за трошене,толкова по-добре.Между другото когато ми се наложи да карам цяла вечер в гората ползвам допълнително-монтиран "боен фар-търсач".Много е ефективен при търсене вечер на пътища и далечно осветяване на местности.
        Прикачени файлове

Коментар

Всеки си знае къде да си кара Нивата, как да я кара и как, къде и колко да си я троши. Решил съм да ги сложа защото ги имам и щот ме "кефи"
          Всеки си знае какво му е нужно на колата и къде какво да постави с цел по-добро улеснение и т.н.
          Като паднат ще ги сменя или махна, това ще покаже времето.
          Бойния фар, поне за мен не е решение освен ако не хода вечер по полетата за зайци и др. не че ходя
          п.п Някоя снимка на поставени на Нива халогени биха били от полза. Ако някой е слагал и в броните също няма да е излишно.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
            Всеки си знае къде да си кара Нивата, как да я кара
            п.п Някоя снимка на поставени на Нива халогени биха били от полза. Ако някой е слагал и в броните също няма да е излишно.
            Ето снимка . Така я купих, не съм ги слагал аз и не ги ползвам .
            На втората снимка според мен е правилното място за халогени .
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от bgbul; 18-01-11, 19:05.

Коментар

Виждал съм халогени, накичени по покрива и/или по бронята на Нива - правят я много смешна. Интересно би било ако се монтират на конзола, сложена на мястото на сенниците вътре в купето. Така Нивата ще прилича на луноход с размери на Смарт...
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                на мястото на сенниците вътре в купето. ...
                Зловещо ще засветят стъклото, нищо няма да виждаш.

Коментар

Ето я и моята с халогени-/снимките са доста стари/.Не беше лоша визията и,обаче проблема при моето каране е че всичко което беше накичено по нея изпада.Вече ги няма даже и накрайниците на броните.....,както и да е.
                  Прикачени файлове

Коментар

...Така Нивата ще прилича на луноход с размери на Смарт...
                    Тя и сега е като луноход, но допълнителното осветление е малко недостатъчно и нещо не ме кефи.
                    Незнам дали я правят смешна или не, не съм се виждал отстрани докато карам Нивката.
                    Такива като на Янко съм имал, смених два комплекта за 2 седмици на старата Нива и накрая ги разкарах. Ама тогава карането беше душманско.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Зловещо ще засветят стъклото, нищо няма да виждаш.
                      Уточнение: отвътре "нищо няма да виждаш". Нямах предвид да се кара така, а да се гледа отвън. Халогените може да са разноцветни и да мигат несинхронно - направо ще е извънземна...
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Уточнение: отвътре "нищо няма да виждаш". Нямах предвид да се кара така, а да се гледа отвън. Халогените може да са разноцветни и да мигат несинхронно - направо ще е извънземна...
                        Така ще я направя, като я предоставя на музея на Нива в Перник.
                        Последно редактирано от _Константин_; 18-01-11, 22:01. Причина: ,
                        Dacia Duster 4WD

Коментар

Ето как съм я направил Аз . За сега нямам проблеми с полицайте , надявам се и да нямам . Само като ходя на ГТП ми правят забележка , че нямали чохли . Иначе смених само акумолатора само да отбележа , че крушките са 100вт 4 бр .Светил съм по цяла нощ .
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
                            Ето как съм я направил Аз . За сега нямам проблеми с полицайте , надявам се и да нямам . Само като ходя на ГТП ми правят забележка , че нямали чохли . Иначе смених само акумолатора само да отбележа , че крушките са 100вт 4 бр .Светил съм по цяла нощ .
                            а генератора как е

Коментар

Първоначално публикуван от star6ina13 Преглед на мнение
                              а генератора как е
                              Той неговия е поне 80А.Моят-/двигател 1.7 моноиж./ поне е толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от cernia.1977 Преглед на мнение
                                Няма смисъл да криеш номера, тя твоята нива е доста разпознаваема. Добре е станало и изглежда като танк - доста по-практично от измислените хромирани ролбари, с които освен да ореш в калта, друго не става. Аз със щатната броня постоянно заоравам, а ако сложа нещо отпред незнам.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X