Купих си халогени за мъгла на Wesem /http://wesem.pl//. Фарчетата са много спретнати и светят супер. Мислех да ги монтирам под бронята, но като гледам все повече ми се иска да бъдат вградени в нея. По този случай имам следния въпрос: Как и къде могат да се изрежат прецизно съответните отвори в броните за да се монтират халогените, но така, че да стане добре? Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Брони, халогени - Лада Нива
Свий
X
-
До: Брони, халогени - Лада Нива
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеКупих си халогени за мъгла на Wesem /http://wesem.pl//. Фарчетата са много спретнати и светят супер. Мислех да ги монтирам под бронята, но като гледам все повече ми се иска да бъдат вградени в нея. По този случай имам следния въпрос: Как и къде могат да се изрежат прецизно съответните отвори в броните за да се монтират халогените, но така, че да стане добре? Благодаря предварително.
Не знам за монтажа в бронята,но там нали се явява "първа фронтова линия", с клони и храсти.Дали е удачно.
P.S. Пропуснах,да ти спомена,ако те интересува,имам един халоген,тип боен фар,с магнитна основа,за залепване на таван или пр. капак по желание.Свети отлично и след като го залепиш някъде,с кабел се включва в запалката,след което се управлява с дистанционно-палене+гасене +две скорости на въртене дясно-ляво и нагоре надолу.Върти се на 440 градуса хоризонтал и 75 градуса по вертикала.Дистанционното е голямо,като кутия за кибрит +- ,с антенка и хваща от около 150м. Продават ги в жк Люлин , около Миливо ханче,в сервиза за автоматици,Джеми или нещо подобно му беще името/фирмата/Последно редактирано от snipi; 02-08-07, 17:26.
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеКупих си халогени за мъгла на Wesem /http://wesem.pl//. Фарчетата са много спретнати и светят супер. Мислех да ги монтирам под бронята, но като гледам все повече ми се иска да бъдат вградени в нея. По този случай имам следния въпрос: Как и къде могат да се изрежат прецизно съответните отвори в броните за да се монтират халогените, но така, че да стане добре? Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнениеКъде е магазина.
Не знам за монтажа в бронята,но там нали се явява "първа фронтова линия", с клони и храсти.Дали е удачно.
P.S. Пропуснах,да ти спомена,ако те интересува,имам един халоген,тип боен фар,с магнитна основа,за залепване на таван или пр. капак по желание.Свети отлично и след като го залепиш някъде,с кабел се включва в запалката,след което се управлява с дистанционно-палене+гасене +две скорости на въртене дясно-ляво и нагоре надолу.Върти се на 440 градуса хоризонтал и 75 градуса по вертикала.Дистанционното е голямо,като кутия за кибрит +- ,с антенка и хваща от около 150м. Продават ги в жк Люлин , около Миливо ханче,в сервиза за автоматици,Джеми или нещо подобно му беще името/фирмата/
Няма да има проблеми ако се вградят в бронята, защото могат да се регулират напред и назад. Ако ги монтирам така ще мога да сложа и една решетка пред тях. Мисля местата да бъдат точно под основните фарове. Предната броня има лека дъга така, че това също ще пази донякъде. Предвидил съм такива фарчета и за отзад ама първо да видя какво ще направя с тези.
Колко струва този боен фар?Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеизрежи си ги със зеге.сложиги малко понавътре и отпред сложи метална мрежа да предпазва от клоните.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение+1Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеДа и аз си помислих веднага за зеге ама нямам и честно казано не съм хващал такава бичкия. :-((
Успех!Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!
Коментар
-
Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнениепробий четири отвора с електрическа дрелка в ъглите на начертаното и пробвай с обикновена ножовка за метал или с малък ъглошлайф. /флекс/Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнениеСамо дето по-трудно се държи,защото е късо.
Това което забелязах за броните на Нивата е, че челната страна е по-тънка отколкото хоризонталните. Това може би е добре откъм рязането.Only after the last tree has been cut down,
Коментар
-
Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнениеФарчетата ги купих от магазин в Горубляне. Намира се след автоборсата по шосето за Самоков от ляво. Там има голям избор. Продават и по една бройка. Иначе съм виждал на Илиенци и в разни магазини за авточасти /един до театър София и един за Лада на ул.Цар Симеон/.
Няма да има проблеми ако се вградят в бронята, защото могат да се регулират напред и назад. Ако ги монтирам така ще мога да сложа и една решетка пред тях. Мисля местата да бъдат точно под основните фарове. Предната броня има лека дъга така, че това също ще пази донякъде. Предвидил съм такива фарчета и за отзад ама първо да видя какво ще направя с тези.
Колко струва този боен фар?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар