Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брони, халогени - Лада Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Брони, халогени - Лада Нива

Купих си халогени за мъгла на Wesem /http://wesem.pl//. Фарчетата са много спретнати и светят супер. Мислех да ги монтирам под бронята, но като гледам все повече ми се иска да бъдат вградени в нея. По този случай имам следния въпрос: Как и къде могат да се изрежат прецизно съответните отвори в броните за да се монтират халогените, но така, че да стане добре? Благодаря предварително.
    Прикачени файлове
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

До: Брони, халогени - Лада Нива

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
    Купих си халогени за мъгла на Wesem /http://wesem.pl//. Фарчетата са много спретнати и светят супер. Мислех да ги монтирам под бронята, но като гледам все повече ми се иска да бъдат вградени в нея. По този случай имам следния въпрос: Как и къде могат да се изрежат прецизно съответните отвори в броните за да се монтират халогените, но така, че да стане добре? Благодаря предварително.
    Къде е магазина.
    Не знам за монтажа в бронята,но там нали се явява "първа фронтова линия", с клони и храсти.Дали е удачно.
    P.S. Пропуснах,да ти спомена,ако те интересува,имам един халоген,тип боен фар,с магнитна основа,за залепване на таван или пр. капак по желание.Свети отлично и след като го залепиш някъде,с кабел се включва в запалката,след което се управлява с дистанционно-палене+гасене +две скорости на въртене дясно-ляво и нагоре надолу.Върти се на 440 градуса хоризонтал и 75 градуса по вертикала.Дистанционното е голямо,като кутия за кибрит +- ,с антенка и хваща от около 150м. Продават ги в жк Люлин , около Миливо ханче,в сервиза за автоматици,Джеми или нещо подобно му беще името/фирмата/
    Последно редактирано от snipi; 02-08-07, 17:26.

Коментар

изрежи си ги със зеге.сложиги малко понавътре и отпред сложи метална мрежа да предпазва от клоните.

Коментар

+1
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от snipi Преглед на мнение
          Къде е магазина.
          Не знам за монтажа в бронята,но там нали се явява "първа фронтова линия", с клони и храсти.Дали е удачно.
          P.S. Пропуснах,да ти спомена,ако те интересува,имам един халоген,тип боен фар,с магнитна основа,за залепване на таван или пр. капак по желание.Свети отлично и след като го залепиш някъде,с кабел се включва в запалката,след което се управлява с дистанционно-палене+гасене +две скорости на въртене дясно-ляво и нагоре надолу.Върти се на 440 градуса хоризонтал и 75 градуса по вертикала.Дистанционното е голямо,като кутия за кибрит +- ,с антенка и хваща от около 150м. Продават ги в жк Люлин , около Миливо ханче,в сервиза за автоматици,Джеми или нещо подобно му беще името/фирмата/
          Фарчетата ги купих от магазин в Горубляне. Намира се след автоборсата по шосето за Самоков от ляво. Там има голям избор. Продават и по една бройка. Иначе съм виждал на Илиенци и в разни магазини за авточасти /един до театър София и един за Лада на ул.Цар Симеон/.
          Няма да има проблеми ако се вградят в бронята, защото могат да се регулират напред и назад. Ако ги монтирам така ще мога да сложа и една решетка пред тях. Мисля местата да бъдат точно под основните фарове. Предната броня има лека дъга така, че това също ще пази донякъде. Предвидил съм такива фарчета и за отзад ама първо да видя какво ще направя с тези.
          Колко струва този боен фар?

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
            изрежи си ги със зеге.сложиги малко понавътре и отпред сложи метална мрежа да предпазва от клоните.
            Да и аз си помислих веднага за зеге ама нямам и честно казано не съм хващал такава бичкия. :-((

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
              +1
              С моите фарчета ще стане още по-готино. Само да мога да направя добре отворите в бронята.

Коментар

Да и аз си помислих веднага за зеге ама нямам и честно казано не съм хващал такава бичкия. :-((
                Няма да имаш никакви проблеми. Свали първо гумата от бронята. Очертай си фарчето. След това пробий четири отвора с електрическа дрелка в ъглите на начертаното и пробвай с обикновена ножовка за метал или с малък ъглошлайф. /флекс/ В магазините се продават и специални дискове. След това с квадратна или плоска пила обираш мустаците. После монтираш гумата и я изрязваш по вече готовия шаблон от бронята с остро ножче.
                Успех!
                Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                  пробий четири отвора с електрическа дрелка в ъглите на начертаното и пробвай с обикновена ножовка за метал или с малък ъглошлайф. /флекс/
                  В крайна сметка може би това ще бъде варианта. Иска ми се обаче да се изреже с някаква машинария за да стане прицизно и да не изролзвам пили и т.н. Ако обаче не ме огрее някаква идея ще търся зеге или ще хващам ножовката.

Коментар

А може да използваш и само ножче на зеге,като нямаш зеге.То е по-тясно от ножовката и отворите ,които трябва да направиш с дрелка съответно ще са по-малки.Само дето по-трудно се държи,защото е късо.

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                      Само дето по-трудно се държи,защото е късо.
                      Това няма да е добре, защото отворите ще се пилучат тип "Дунавски вълни".
                      Това което забелязах за броните на Нивата е, че челната страна е по-тънка отколкото хоризонталните. Това може би е добре откъм рязането.

Коментар

Фарчетата ги купих от магазин в Горубляне. Намира се след автоборсата по шосето за Самоков от ляво. Там има голям избор. Продават и по една бройка. Иначе съм виждал на Илиенци и в разни магазини за авточасти /един до театър София и един за Лада на ул.Цар Симеон/.
                        Няма да има проблеми ако се вградят в бронята, защото могат да се регулират напред и назад. Ако ги монтирам така ще мога да сложа и една решетка пред тях. Мисля местата да бъдат точно под основните фарове. Предната броня има лека дъга така, че това също ще пази донякъде. Предвидил съм такива фарчета и за отзад ама първо да видя какво ще направя с тези.
                        Колко струва този боен фар?
                        250-60лв.

Коментар

моите ги изрязaх със зегито,става супер,.после гумата я изрязaх с макетния нож и заспа,
                          но много се пълни с кал и отвреме на време се е...т
                          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

От: Брони, халогени - Лада Нива

Колеги някаква идея/и за поставянето на 4 броя халогени?
                            размера на един халоген е около 20/10 см.
                            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                            Dacia Duster 4WD

Коментар

От: Брони, халогени - Лада Нива

За мъгла или дълги?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X