Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моноблока GM на Нивата се шашна тотално

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моноблока GM на Нивата се шашна тотално

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
    мисля ,че има доста по досадни неща в една Лада Нива от моното на ГМ
    Аз не се сещам. И не е от индигото, а от факта, че чудесията на ГМ не става за джип. Даже и леко паркетен, какъвто е Нива.

Коментар

Не мога да се съглася с теб , защото аз лошо от тея системи не съм видял и също така не мога да се съглася , че не е подходяща за джип особенно пък за леко паркетните варианти на думата . Ми тогава давай да махаме на всички джипове инжекционите и да слагаме ладови карбуратори
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Като изключим този проблем,който се оказва че даже не е от тази система аз лично за тези почти 100 000км. съм много доволен от моното и бездистрибуторното запалване.Мога да напиша нещата с доста подробности и в каква вода съм се набивал без никакви проблеми-/в същите ситуаций колите с делка угасваха/,но сега нямам време...
        Последно редактирано от Янко Желязков; 13-09-12, 17:52.

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
          Не мога да се съглася с теб , защото аз лошо от тея системи не съм видял и също така не мога да се съглася , че не е подходяща за джип особенно пък за леко паркетните варианти на думата . Ми тогава давай да махаме на всички джипове инжекционите и да слагаме ладови карбуратори
          Факт е, че в Нива създава проблеми на повечето потребители, а в Опел - не. Факт е, че не става дума за "индиго" и тн, а за готови модули на GM, монтирани в Нива, които не са интегрирани с останалата част на ел. инсталация, а са самостоятелна система, присадена на двигателя.

Махането на инжекционните системи е популярна мярка при джиповете, не само в този форум, но не може да се отрече, че някои работят безгрижно и по джипове. Примерно на същата Нива, следващата хранителна уредба е многоточкова инжекционна на Бош (както внесени готови, така и произведени в руските заводи на Бош). Тя в Нива не създава повече проблеми нито спрямо последните карбуратори (Солекс лиценз, произвеждани в Русия), нито спрямо другите автомобили с Бош система. Просто си работи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X