Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИВА 4х4 - въпрос за бъдещето...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НИВА 4х4 - въпрос за бъдещето...

Здравейте и поздрави,

Заедно с първото ми писмено включване тук - въпреки че отдавна съм се регистрирал :-)
    В търсенето по въпроса успях да намеря само следното:

http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/o...4_22_07_09.pdf

А то не дава представа за най-близките допълнителни промени в модела - дали някой има по-скорошна информация!?
    Твърденията на единия от вносителите им е, че подобренията им са във всичко, вкл. и по отношение на антикорозионното покритие, което било в пъти по-добро - някой да се е сблъсквал от близо с бройка, произведена в последните месеци и да може да каже!?

Иначе, имах възможност да направя един тест на чисто нова такава и останах приятно изненадан от това, че колата вози доста меко и съвсем не така шумно, както се говори - при 120 км/ч. на отворени прозорци се води разговор без напрежение - ходовата част почти не се чува; при тази скорост аварийното спиране не беше никакъв проблем /въпреки, че с това ме плашеха приятели/, а движението по павета се оказа доста меко и безпроблемно, без да тропне нищо по колата. Е, мотора определено не дава динамични показатели, но други очаквания не съм имал! До тук с моите впечатления - остават въпросите - колко от споделения файл е истинско и колко са празни приказки!?

Ще съм ви благодарен за споделения опит!

От: НИВА 4х4 - въпрос за бъдещето...

По последни данни от завода, 21214М ще си остане в описания в линка вид до 2018г. без никакви смислени изменения, така че народе, купувай на воля :-) ))))) .....

Коментар

Баща ми има служебна Нива произведена април 2011. Това е модела с последните изменения, спрямо сегашната няма само ABS. Колата е с електронен педал на газта в момента е на 26000км и гори средно 8-8,5л/100км на комбинирано, но предимно с 1 човек и не много багаж. Карал съм я 2 пъти - нормален автомобил като цяло, прилична динамика, а окачването е идеално за българските пътища - дупки и бабуни почти не ги усеща
      УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

А как се представя до сега ходовата част при тези споменати пътища, като здравина!?

Коментар

Засега проблеми няма.
          УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

В момента се проектира НОВА ЛАДА 4Х4, ще баде практически напълно различна, това е достоверна информация. Просто познавам някои от конструкторите...

Sorry za latinizata, njamam liriliza na compa. V momenta se proektira NOVA LADA 4X4, shte bade prakticheski napalno razlichna, tova e dostoverna informazia. Prosto poznavam njakoi ot konstruktorite...
            Последно редактирано от Peppy; 02-11-12, 12:43.

Коментар

Нищо съществено не са променили.
              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

http://svejo.net/1492288-autoblogbg-...iva-prez-2015g
                Трагичното не е смъртта, а животът, който
                хората живеят или не изживяват до смъртта си.
                Чарлз Буковски

Коментар

Докато нема, нема, па се пръкне нова лада или нов УАЗ.

Това на снимката е само рисунка, като се "очаква" да се появи концепция с подобен дизайн...
                  Рено-Нисан щели да дават технологията.
                  Само че не се знае накъде ще залитнат руснаците-към сценик, или към патрол.

И накрая пак ще си произвеждат същата нивичка, зер всичко е отработено и отиграно, завода си е технологично оборудван, що им трябва да си слагат таралеж в гащите и да променят работещата колица?..
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    , що им трябва да си слагат таралеж в гащите и да променят работещата колица?..
                    Тя па сегашната страшна- пълна със старите си детски болести...
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Само че не се знае накъде ще залитнат руснаците-към сценик, или към патрол.
                      Коле, наистина ли очакваш да се насочат към Патрол? Хич няма да е лошо, но не ми се вярва. Пък и Нисан отдавна не е Нисан.
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Особеностите на руското национално автомобилостроене, ще пребъдат и в поредната полюция на Тольяти.
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Особеностите на руското национално автомобилостроене, ще пребъдат и в поредната полюция на Тольяти.
                          Едно си мара знаяла, едно си мара баяла!!
                          Как не ти писна, да пишеш... Коментари ли трупаш... Никой не ти обръща внимание с твоите коментари за Нивите, като не ти харесват, няма нужда да пишеш и изобщо да влизаш, до сега не си повлиял на никого... Като гледам....
                          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                            Едно си мара знаяла, едно си мара баяла!!
                            Как не ти писна, да пишеш... Коментари ли трупаш... Никой не ти обръща внимание с твоите коментари за Нивите, като не ти харесват, няма нужда да пишеш и изобщо да влизаш, до сега не си повлиял на никого... Като гледам....
                            Колега според теб Нивата в обща класация къде ще е,единствено цената е плюс.
                            Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Интересното е при нивите, колкото са по-нови, толкова нещата отиват по-зле от към качество. Нормално беше са над 30 години производство да отстранят поне половината от детските болести. Последните произведени от преди 3-4 години са пълна скръб. Аз също имам нива, сменил съм и няколко служебни и имам доста подробни наблюдения.
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X