От: Турбо - Нива
Колега - нещо... някъде по веригата ТИ + НИВА има сбъркано. Това си е мое мнение.
Карам Нива ежедневно. Най-краткия курс за ден е 120 км. От тях 50 са черен път . Ама доста черен.
Жалене не знам какво е. Липса на мощност - КЪДЕ ти липсва. Започвам да си мисля, че аз нещо съм объркал. Да караш по по-тежки терени от моите не вярвам.
Ако идваш към Пловдив - една разходка ще ти изясни ситуацията.
Ето защо си мисля :
Трябва ти правилна центровка и правилен термостат. Пак мое мнение.
На газ ли си ?
Ако си на газ ти трябва доста по-голямо предварение. Доста. Ако си махнал термостата това е грешка.
Друго не се сещам за сега.
И това охлаждане на скоростни кутии - много филми гледате. Турбо .... също много филми.
Всичко това с усмивка. Без упрек. Написаното важи и за 1600 и за 1700 куб. ниви. И за 4 сепенна и за 5 степенна скоростна.
Пак ще става интересно в раздела Нива (ВАЗ)
Колега - нещо... някъде по веригата ТИ + НИВА има сбъркано. Това си е мое мнение.
Карам Нива ежедневно. Най-краткия курс за ден е 120 км. От тях 50 са черен път . Ама доста черен.
Жалене не знам какво е. Липса на мощност - КЪДЕ ти липсва. Започвам да си мисля, че аз нещо съм объркал. Да караш по по-тежки терени от моите не вярвам.
Ако идваш към Пловдив - една разходка ще ти изясни ситуацията.
Ето защо си мисля :
Трябва ти правилна центровка и правилен термостат. Пак мое мнение.
На газ ли си ?
Ако си на газ ти трябва доста по-голямо предварение. Доста. Ако си махнал термостата това е грешка.
Друго не се сещам за сега.
И това охлаждане на скоростни кутии - много филми гледате. Турбо .... също много филми.
Всичко това с усмивка. Без упрек. Написаното важи и за 1600 и за 1700 куб. ниви. И за 4 сепенна и за 5 степенна скоростна.
Пак ще става интересно в раздела Нива (ВАЗ)
. Момчето , което ми го направи е много в час и каза , че по принцип при слагането на турбина на бензин е доста по лесно. Ако те интересува виж мояата история тук:
Коментар