Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива с гуми 235\75\15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нива с гуми 235\75\15

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
    Забравил съм да напиша за какво ще се ползва машината . Машината се ползва предно зимата , човека да слиза до селото да си пазарува и да си лови влака за града.Каймани , Кобри и т.н грам невършат работа , там пътя е проходим летоска и с лека кола но по височка . По-добре решение от Медведи за мен няма
    За посочените условия и аз съм твърдо за "Медвед-Я-569".

Коментар

От: Нива с гуми 235\75\15

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Медвед са добри на сняг и лед, Кайман са тежки и прекалено агресивни за трансмисията на Нивата, както и за мощността и. Не мога да разбера, защо всички ниваджии усилено пренебрегват Кобрата, като достатъчно компромисен вариант, в подходящия размер.
      +1

Коментар

Re: Нива с гуми 235\75\15

Аз пък съм виждал нива да се троши от каймани, и то доста. Нивата общо взето е слабичка с по агресивни и тежки гуми. Иначе и на мен медведа ми харесват като някакъв среден компромисен вариант. Но ако се кара само зимата и то по малко и едни хубави зимни гуми ще свършат работа, а пък и ще са наистина по леки. Аз тази зима карах с зимни cooper discoverer 225/70/15 на самурайчето и останах очарован от проходимостта им, както и от теглото им.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X