Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нива с гуми 235\75\15

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нива с гуми 235\75\15

Някой пробвал ли е да вкара такива гуми ? Докараха ми една Нива която се ползва изцяло в планината и собственика иска да вкарам Медвед Я-569 .Днес се опитах да набутам на крик една кобра с тоя размер ама някаква трудна ми се вижда раотата . Ако някой го е правил тоя номер моля да сподели , че иначе аз ще отривам "топлата" вода
    Лудак

От: Нива с гуми 235\75\15

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
    Някой пробвал ли е да вкара такива гуми ? Докараха ми една Нива която се ползва изцяло в планината и собственика иска да вкарам Медвед Я-569 .Днес се опитах да набутам на крик една кобра с тоя размер ама някаква трудна ми се вижда раотата . Ако някой го е правил тоя номер моля да сподели , че иначе аз ще отривам "топлата" вода
    Вдигане+Фланци+Много ФЛЕКС= вкарване..
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Отзад-прожини от комби,по-дълги амове(от москвич) и раздвижна щанга или удължаване на щатната.Отпред гумени подложки на прожините или волговски и рязане на веждите.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
        Отзад-прожини от комби,по-дълги амове(от москвич) и раздвижна щанга или удължаване на щатната.Отпред гумени подложки на прожините или волговски и рязане на веждите.
        От Лада комби ли ? Аз мислех да отида утре тук в София при Италянеца и да меря пружини .
        Амовете от мостквич еднакви ли са или имат няколко вариянта ?
        Лудак

Коментар

От Лада комби ли ? Аз мислех да отида утре тук в София при Италянеца и да меря пружини .
          Амовете от мостквич еднакви ли са или имат няколко вариянта ?
          От Алеко не стават..От 12-так или от 8мак, задно проводни москвичи..
          Или от 2102, или 2104..Двете Комбита.. По дълги са от на нивата..
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Може и амове от форд трансит или друг бус а може и от УАЗ или газела-това вече по избор.От лада комби прожини,нови са около 60лв.

Коментар

Днес ще почвам цялата процедура , без флекс ми стана ясно че няма да стане . Ако незабравя фотоапарата както днес като мерих дали ще влезе една кобра 235-ца ще снимам
              Лудак

Коментар

Днес ще почвам цялата процедура , без флекс ми стана ясно че няма да стане . Ако незабравя фотоапарата както днес като мерих дали ще влезе една кобра 235-ца ще снимам
                Имай в предвид,че кобрата е регенерат и не отговаря реално на размера.

Коментар

Точно затова по Кобрата меря да има аванс
                  Лудак

Коментар

Днес , гледах струвах общо взето се мотах но набавих чарколята за лифта на окачването но без рязане и фланци да се знае че няма да стане раотата
                    Лудак

Коментар

Днес , гледах струвах общо взето се мотах но набавих чарколята за лифта на окачването но без рязане и фланци да се знае че няма да стане раотата
                      От къде си намери подложки за горните шарнирни болтове, защото това беше една от причините да се откажа от лифта - трябваше да търся някой да ми ги прави на струг.
                      Александър

Коментар

Подложки при един стругар в жк.Дружба ,почти съм направил окачването но най-вече чакам да ми дойде CO2 в Понеделник ,че да почна да режа .
                        Лудак

Коментар

Успех и не забравяй да снимаш
                          Александър

Коментар

Хубави гуми са "Медвед-Я-569",обаче идват малко големички и тежички за Нивата и на доста места няма да и достига силата.Най-добре е щом се слагат такива гуми да се подменят дифовете с по-бавни-/4.3 примерно от ВАЗ 2101/,както и ск.кутия също от ВАЗ 2101.Тогава вече нещата си идват на място и машината тръгва да върви уверено по стръмните пътеки в Балката.Така,че лифтът е само малка част от подготовката на Нивата за по-големи гуми.
                            Последно редактирано от Янко Желязков; 26-03-11, 13:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                              Хубави гуми са "Медвед-Я-569",обаче идват малко големички и тежички за Нивата и на доста места няма да и достига силата.Най-добре е щом се слагат такива гуми да се подменят дифовете с по-бавни-/4.3 примерно от ВАЗ 2101/,както и ск.кутия също от ВАЗ 2101.Тогава вече нещата си идват на място и машината тръгва да върви уверено по стръмните пътеки в Балката.Така,че лифтът е само малка част от подготовката на Нивата за по-големи гуми.
                              Те, точно такива, ще слагат на тази нива..
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X