Обява

Свий
Няма добавени обяви.

още един в отбора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: още един в отбора

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22042011762.jpg
Прегледи:1
Размер:156.6 КБ
ID:5271015Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23032011704.jpg
Размер:117.8 КБ
ID:5271016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23032011707.jpg
Размер:136.7 КБ
ID:5271017Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22042011759.jpg
Размер:133.8 КБ
ID:5271018Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18032011701.jpg
Прегледи:4
Размер:168.8 КБ
ID:5271019здравейте колеги вече преместих отдолу газовата и смених джантите със стоманени 15-ки от самураи летите джанти ги обявявам за продан има тема във форум ПРОДАВАМ ето малко фотоси:

Продавам джанти 5,5Jx15 MK3 offset 40. Стават за ЛАДА, Сузуки ВИТАРА и САМУРАЙ, заедно с 20 гайки за тях. Може да стават и за други автомобили. Продават се понеже си купих стоманени и тези са ми излишни. Намират се в Пловдив. Цена 250лв. тел.0898736268
    Прикачени файлове

Коментар

Хубаво е станало колега,но гърнето няма ли да създава проблеми там.Аз много пъти съм го сабирал по гората,даже доста често се случва да изпадне.Затова сега на другите 2 бутилките са вътре.

Коментар

Ами за сега създава малко. От такава гледна точка, че след като успях да я окантаря, на някоя по голяма неравност потропва. Но не съм ходил да го понаместят. Аз се пробвах но се иска тук таме май флекса да поиграе. С две думи тези който са го монтирали да му мислят. Честно казано и така не ми пречи. Иначе сега отзад място колкото искаш .

Коментар

смених джантите със стоманени 15-ки от самураи летите

Колега, да те попитам с тия джанти как се държи колата, при пълен ляв и пълен десен закачат ли отпред в калниците ?

Коментар

Може би ще е добре да му измислиш някаква защита, аз не бих карал така.
            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от airhunter Преглед на мнение
              Извинявам се зазакъснението, но и мен ме затрудниха с намирането поради правописни грешки на автора на клиповете:
              http://vbox7.com/play:cc45052e
              http://vbox7.com/play:4d1da39f
              http://vbox7.com/play:e1562ce5.
              Защо при мене тези клипове не тръгват? Излиза този екран:
              Difender Vs.lada Niva 41
              Този клип е личен
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

незнам опитаи да ги намериш във V-box сa

Коментар

Първоначално публикуван от glogi17 Преглед на мнение
                  смених джантите със стоманени 15-ки от самураи летите

Колега, да те попитам с тия джанти как се държи колата, при пълен ляв и пълен десен закачат ли отпред в калниците ?
                  Да закачат когато се случи да си е разчекнал и да правиш пълен завои, но на асвалт не са ми закачали
                  Land Rover Discovery II 3,9 V8
                  Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                    Да закачат когато се случи да си е разчекнал и да правиш пълен завои, но на асвалт не са ми закачали
                    извинявам се за закъснелият отговор и в двата случая да,и на асфалт / при пълен завой/. при неравности отзад т.е. когато се е разчекнала.
                    Сега обмислям повдигане с 5см и се надявам този проблем да изчезне . Но пък от там май ще влезнат по-големи гуми, и ще трябва да се прави задна раздвижена стабилизираща. уффффф, луда работа. НООООООООО ЛУД УМОРА НЕМА САМО СЕ ПОТИ

Коментар

И да я повдигнеш при разчупване отпред ще продължи да опира докато не резнеш малко веждите.
                      Land Rover Discovery II 3,9 V8
                      Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Вместо да си играеш с повдигания и други неща сложи един блокаж отзад или си направи две ръчни спирачки. И да, трябва рязане.
                        Александър

Коментар

И с каква идея са ръчните спирачки?

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                            Вместо да си играеш с повдигания и други неща сложи един блокаж отзад или си направи две ръчни спирачки. И да, трябва рязане.
                            Защо са ви тези повдигания, рязанета и тем подобни...2 ръчни са най-добрия варянт..Блокажа е скъпа и нетолкова нужна благинка..Не всеки кара ХАРД и то зверски, че да взима блокажи...
                            За мен най-добрия Ъпдейт за гората е:
                            Най-важното Гумите.
                            И задкормилното устройство, все пак всички знаем, че на нивата тайната вратичка е, че ако се вдигнат 2 колела успуредно и е до там и с блокаж и без блокаж..(на раздатката, на дифа е друга бира, точно там помагат 2те ръчни......)
                            Другото са компромиси..
                            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Днес купих две предни седалки от моргата /от фиат стило 2003-4 год/. Успях да сменя тази на шофьора, но забравих да направя снимков материал. Ще снимам как се е получило. Когато монтирам другата ще направя снимки и ще ги пусна. Вече е друго много по удобна е от ладовата и от фордовата /шофьорската беше от форд КА/.

Коментар

монтирах седалките, но нещо, немога да кача снимките.
                                Последно редактирано от airhunter; 28-04-11, 21:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X