Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най -бавният диференциал за нива?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой е най -бавният диференциал за нива?

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Оооо Има, има.....Като разглобя и махна прасето Всичко ще си изпее..

Знам, знам Мерси все пак за пояснението Но според мен би трябвало да е по лесно, да ги преброя...
    Охооо,щом за подмяна на един семеринг ще сваляш цялото прасе значи наистина май през деня ти е скучно.
    Че и зъби ще броиш при положение,че на короната си пише всичко......!?!
    Бобчо,
    лягам си батьовото,че вече ми се приспа.
    Хайде Лека и внимавай да не развалиш Нивата с тия твоите идеи.
    П.П.Между другото дядо ти знае ли какви си ги намислил да ги вършиш?

Коментар

На обикновената жигула са 4.3 на комбито 4.44, ако караш с по големи гуми гимнастиката си заслужава. Както съм писал и друг път, карах с 32 ки и след смяната на диференциалите с такива 4.3 колата почна да върви осезаемо по добре.
      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
      http://www.facebook.com/JeepBG
      LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
        Охооо,щом за подмяна на един семеринг ще сваляш цялото прасе значи наистина май през деня ти е скучно.
        Че и зъби ще броиш при положение,че на короната си пише всичко......!?!
        Бобчо,
        лягам си батьовото,че вече ми се приспа.
        Хайде Лека и внимавай да не развалиш Нивата с тия твоите идеи.
        П.П.Между другото дядо ти знае ли какви си ги намислил да ги вършиш?
        Нищо не ми пречи да си ги правя тези операции, нали ??-А така.....
        Пък това подчертаното, ми се струва нещо май излищно??Незнам с какъв умисъл си го написал, но само ти си знаеш...
        Грешката е моя..Мислех, че написаното се пада на гладката част на короната(където не може да се види без да се разглоби, да се махне.), но то е било изкарано на видно място.. Самосезирам се...Не съм догледал..Грешката е моя..Но тук е да не питаш, та да не сгрешиш, зарежи...
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Малко в страни,но пък мисля информацията е полезна. Колеги на оригинален диференциал от лада нива сателитите и планетите са по-дебели и с повече зъби,отколкото при класиките лада,жигула и другите им аналози. Стават едно към едно на задния кожух,но пък се скапват много бързо поставени на лада нива,казвам го от опит. Сложете два диференциала един до друг от обикновена лада и от лада нива и ще видите сами разликите.

Коментар

От: Re: От: Кой е най -бавният диференциал за нива?

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
            Извинявам се май малко не съм се изразил правилно.Кой е най бавният диф който може да се сложи на нива.Знам че трябва да се смени и преден и заден.Само това толкова.И въобще 10 по 43 ли е най бавен.
            Предавателното число се изчислява като се намери съотношението между короната и пиньона, това става като се раздели броя на зъбите на короната на броя на зъбите на пиньона: в случая 43:11=3.9. 43:10=4.3 Това означаеа че докато короната направи един оборот пиньона ще направи 4.3 оборота, а при предавателно число 3.9 пиньона ще направи 3.9 оборота.... сам си направи извода кой а най-бавен...
            Лада НИВА не избира пътя, тя просто върви напред...
            0887686779 Краси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X