Колеги някой мойе ли да ми каже кой е най бавният диф за нивата.Моят е 11по43 и ми казаха,че това е най- бавният,но на мене нещо не ми се вярва може и да греша за това питам.Моля дайте малко повече информация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой е най -бавният диференциал за нива?
Свий
X
-
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
От: Кой е най -бавният диференциал за нива?
Да,това е добър въпрос!Тъй като не съм много на ясно с предавателни числа,значи да си търся жигула комби или по точно диференциала трябва да е 9 зъба на пиньона и 40 на короната,защото винаги има вариант да е сменен.Благодаря за информациятаПоследно редактирано от Rocco; 13-03-11, 19:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНай-бавния за Нива - това е, но има още два варианта от Жигули:
9/40 от ВАЗ2102 и 10/43 от ВАЗ2104
Коментар
-
От: Re: От: Кой е най -бавният диференциал за нива?
Първоначално публикуван от токарев Преглед на мнениеНай бавен е 4.44.9зъба на пиньона 44 на короната.[SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнениеЗначи има и по бавен от моя,който може да се сложи на нивата така ли да го разбирам?
Коментар
-
Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнениеДобре значи като тръгна по моргите какво трябва да търся?За какъв диф трябва да питам примерно 02 или 03 или 04 защото предполагам,че няма да мога да броя зъбите на пинйона и короната?Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар